- 3 Eylül 2018
- 9.339
- 49.875
- 548
- Konu Sahibi isimsizbiri34
-
E böyle düşünmene sebep olan şeyler varmış işte ne diye sanki her şey harika da sen durup dururken böyle hissediyormuşsun gibi konu açtın I isimsizbiri34simdi eski konunuza baktim da mesajimi geri aliyorum
daha şimdiden gidisat belli olmus, hayir gelmeyecek bir evlilik oldugu belli. sirf yuzdum yuzdum kuyruguna geldim diye evlenilmez. daha nisanliyken kiskanip ofke patlamasiyla hakaret eden evlenince gözü doner seni dòver
ne yapacan bu davarla evlenip?
Ya bunlar çözüldü aramızda zaten nişanlım da hep böyle olan kıskanan hakaret eden biri değil çok nadir tartışırızE böyle düşünmene sebep olan şeyler varmış işte ne diye sanki her şey harika da sen durup dururken böyle hissediyormuşsun gibi konu açtın I isimsizbiri34
Az önce eski bir konunuzu okudum ilişkiniz onaylanmıyormuş yanlış anlamayın ama ailemin evime bile gelmemesi beni daha çok üzerdi kararlarınızı yeniden gözden geçirincan atıyordum aslında ilk nişanlandığımızda zaman geçse de bir an önce evlensek diyordum ama yaklaştıkça kötü olmaya başladım
Ailenin istemediği adamla evlenmeye çalışıyorsun ondan oluyor bunlar. Hakaretlerini sineye cek devam et sen evlenirsin bununla. Herkes sana bir daha düşün dedi gidip barismissin BravoYa bunlar çözüldü aramızda zaten nişanlım da hep böyle olan kıskanan hakaret eden biri değil çok nadir tartışırız
Her şey nasıl bu kadar kısa zamanlarda yaşanıp normale dönüyor ben anlamadım. Büyük sorunlar çıkıyor yıpranıyorsun nişanlın öfke problemi yaşıyor ailene anlatıyorsun onlar çocuğu istemiyor evine gelmeyiz diyorlar... sonra her şey çözüldü ama ben neden böyle hissediyorum ühüü. Hiçbir şey çözülmemiş gibi geldi banaYa bunlar çözüldü aramızda zaten nişanlım da hep böyle olan kıskanan hakaret eden biri değil çok nadir tartışırız
Ben o konuyu açtığımda nişanlımla aramızdaki problemi zaten çözmüştük aile kısmını düzeltemedim onu danışmak için açmıştım biz nişanlımın gereksiz kıskançlığı yüzünden ciddi bir tartıştık o sırada birbirimize hakaretler ettik 2 hafta kadar görüşmedik ben de o süreçte aileme hep onu kötüledim sonra toparlayamadım bunu danışmak istemiştimHer şey nasıl bu kadar kısa zamanlarda yaşanıp normale dönüyor ben anlamadım. Büyük sorunlar çıkıyor yıpranıyorsun nişanlın öfke problemi yaşıyor ailene anlatıyorsun onlar çocuğu istemiyor evine gelmeyiz diyorlar... sonra her şey çözüldü ama ben neden böyle hissediyorum ühüü. Hiçbir şey çözülmemiş gibi geldi bana
evlendikten sonra ailemle daha çok vakit geçirdim hatta yetmedi çocuk olunca alt katlarına taşındım:)) bence evliliğe hazır değilsin ki yaşında çok fazla değil eğer ailenle kalmak istiyorsan bence asıl neden çok aşık olmaman bence ertele düğün işini çünkü şu an senin evleneceğin günün hayalini kurman gerekirdi üzgünümKızlar merhaba. 1.5 ay sonra düğünüm var. Hiç mutlu ve hevesli olamıyorum sorun nişanlım değil ben evlilikten çok korkuyorum 26 yaşındayım sanki hayatımı evlilikle kısıtlamak için çok erkenmiş gibi geliyor. Aynı zamanda ailemi terk ediyormuşum gibi hissediyorum suçluluk duyuyorum yüzlerine bakamıyorum. Her gece sırf bu yüzden ağlıyorum. Daha aileme kardeşime doyamamış gibi hissediyorum. Kardeşim bu yıl istanbula üniversite okumaya gidecek onunla gitmeyip onunla kalıp vakit geçirmeyip evlenmeyi seçtiğim için kendimi çok suçluyorum. Sanki bir daha asla ailemle böyle vakit geçiremeyecekmişim gibi geliyor. Onları çok erken terk etmiş gibi hissediyorum. Biliyorum çok saçma ama bu hisler normal mi gerçekten psikolojim bozuldu.
Ya ilk cümlen beni çok rahatlattı nişanlandığım günden beri ailemden kopacağım için mutlu olamadım doğru düzgün. Ve çok haklısın evleneceğim günün hayalini kurmam gerekirdi 7 aydır nişanlıyız son 1 aydır bazı problemler yaşadık belki de o yüzden şimdi kötü hissediyorumevlendikten sonra ailemle daha çok vakit geçirdim hatta yetmedi çocuk olunca alt katlarına taşındım:)) bence evliliğe hazır değilsin ki yaşında çok fazla değil eğer ailenle kalmak istiyorsan bence asıl neden çok aşık olmaman bence ertele düğün işini çünkü şu an senin evleneceğin günün hayalini kurman gerekirdi üzgünüm
Nişanlım da bir o kadar heyecanlı gün sayıyor eşyaları özenerek seçiyor her şeye koşturuyor hallediyor benim yükümü çok hafifletti bu dönemde ama bilmiyorum işte ben neden böyle hissediyorumevlendikten sonra ailemle daha çok vakit geçirdim hatta yetmedi çocuk olunca alt katlarına taşındım:)) bence evliliğe hazır değilsin ki yaşında çok fazla değil eğer ailenle kalmak istiyorsan bence asıl neden çok aşık olmaman bence ertele düğün işini çünkü şu an senin evleneceğin günün hayalini kurman gerekirdi üzgünüm
bizde eşimle çok sorun yaşadık evlenene kadar hatta evlendikten sonrada yaşadık.kaç kere kafamda boşadım ama bunlar tamamen bizle ilgili sıkıntılardı. eşim aileme hep saygılı benden daha çok ilgilidir. tek sorunun ailenden ayrı kalmaksa eşin anlayışlı biri olduktan sonra o kısmından korkma derim. evleniyorsun sadece bence tüm kaygında yaşadığınız sorunlar vs. inşallah hayırlısı olsun hakkındaYa ilk cümlen beni çok rahatlattı nişanlandığım günden beri ailemden kopacağım için mutlu olamadım doğru düzgün. Ve çok haklısın evleneceğim günün hayalini kurmam gerekirdi 7 aydır nişanlıyız son 1 aydır bazı problemler yaşadık belki de o yüzden şimdi kötü hissediyorum
Eee ben kıza sordum müstakbel eşinin seni kisitlayacagini mi düşünüyorsun diye, yok dedi çok iyi biri, beni çok seviyor falan dedi. Bu ne şimdi???simdi eski konunuza baktim da mesajimi geri aliyorum
daha şimdiden gidisat belli olmus, hayir gelmeyecek bir evlilik oldugu belli. sirf yuzdum yuzdum kuyruguna geldim diye evlenilmez. daha nisanliyken kiskanip ofke patlamasiyla hakaret eden evlenince gözü doner seni dòver
ne yapacan bu davarla evlenip?
Burda size katılmıyorum üzgünüm çünkü konu sahibinin durumuyla sizinki bir değil yukarda herkes aynı şeyi söylüyor karşısındaki kişi onaylanmayan biri her ne kadar konu sahibi kabul etmesede ayrıca tek sorunu ailesinden ayrı kalmak değil çok çok farklı sebepleri var rica ediyorum öfke kontrolü olmayan biriylede hemcinsine evleniyorsun sadece dememelisin çünkü konu sahibinin asıl korkusu bambaşkabizde eşimle çok sorun yaşadık evlenene kadar hatta evlendikten sonrada yaşadık.kaç kere kafamda boşadım ama bunlar tamamen bizle ilgili sıkıntılardı. eşim aileme hep saygılı benden daha çok ilgilidir. tek sorunun ailenden ayrı kalmaksa eşin anlayışlı biri olduktan sonra o kısmından korkma derim. evleniyorsun sadece bence tüm kaygında yaşadığınız sorunlar vs. inşallah hayırlısı olsun hakkında
Öyle mi? Size hakaretler eden, kıskançlık sinir öfke patlamaları yaşayan bir adam sorun değil mi? Benim kıyafetime giydiğime babam karışmamış, elin hanzosunun haddine mi ne giyeceğimi giymeyeceğimi buyurmak? Çözdük ettik hallettik diye kendinizi kandırmaya devam edin. Nikah defterine imza atınca adamlar karakter huy değiştiriyorlar değil mi? Birden sevgi kelebeği oluyorlar saygıdan hürmetten nezaketten geçilmiyor ortalık. Sonra gelip burada konu açıyorsunuz, evlenmeden önce ufak tefek sorunlarımız vardı ama halletmiştik vs. yazıyorsunuz. Aileniz bile evinize gelmeyiz bizi bunla muhatap etme demiş. İnsan içine çıkarılmayacak tiplere köle olmaya bayılıyorsunuz.Hiç mutlu ve hevesli olamıyorum sorun nişanlım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?