Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amacım kimseyi kırmak değil, sadece sormuşsunuz cevap veriyorum. Ben böyle hisler hissetmiyorum sevgilime karşı. 42 aydır sevgiliyiz ve hep pozitif hissediyorum.
Beni çok güldürdünüz gece gece şubat 2018 den beri sevgiliz yani 3.5 yıl desem de olurmuş ama ayları saydığım için ezbere biliyorum. 6 Eylül’de 43 ay olcak
İlişki bitmiş, kesinlikle gercekten sevmiyorsun. Sadece senelerin alışkanlığı olmuş. Çocuğa haksızlık etmemek adına uzatmadan ayrıl ve her yerden engelle
Ben de Ktrmtm
ye katılıyorum. Özellikle regl öncesi 1 hafta aşırı gelgitli davranışlar sergiliyorum. Dikkatini çekti mi senin de özellikle regl öncesi mi oluyor? Suçlama kendini :)
Bende öyle.. Şuanda tam bu noktadaym. Bazen çok sewiyorum diyorum ama bazen öyle uzak hissediyorum ki.. Özelikle reglim yaklaştığında.. Her şeyden nefret ediyorum gibi bir his
Bende öyle.. Şuanda tam bu noktadaym. Bazen çok sewiyorum diyorum ama bazen öyle uzak hissediyorum ki.. Özelikle reglim yaklaştığında.. Her şeyden nefret ediyorum gibi bir his