• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu hislerim ne anlama geliyor normal mi

Uzak mesafeden oldugunu zannetmiyorym bazen esimle yanyana bile uyumak istemiyorym hatta bazen kendi sogutur
Sonra da normale doneriz

Aaaa regl 5 gün kala ben :D adamı evden atasım geliyor hele bi çikolatasız kalsım bu ev o günlerde taş taş üstüne komammm

Amacım kimseyi kırmak değil, sadece sormuşsunuz cevap veriyorum. Ben böyle hisler hissetmiyorum sevgilime karşı. 42 aydır sevgiliyiz ve hep pozitif hissediyorum.
42 ay mi 😳😳
images (4).webp

İlişki bitmiş, kesinlikle gercekten sevmiyorsun. Sadece senelerin alışkanlığı olmuş. Çocuğa haksızlık etmemek adına uzatmadan ayrıl ve her yerden engelle
Bacım senelerin alışkanligi demissiniz de bayanin ilişkisi filozofun deyimi ile 31 ay.

Ben de Ktrmtm Ktrmtm ye katılıyorum. Özellikle regl öncesi 1 hafta aşırı gelgitli davranışlar sergiliyorum. Dikkatini çekti mi senin de özellikle regl öncesi mi oluyor? Suçlama kendini :)
Bende öyle.. Şuanda tam bu noktadaym. Bazen çok sewiyorum diyorum ama bazen öyle uzak hissediyorum ki.. Özelikle reglim yaklaştığında.. Her şeyden nefret ediyorum gibi bir his

Bende öyle.. Şuanda tam bu noktadaym. Bazen çok sewiyorum diyorum ama bazen öyle uzak hissediyorum ki.. Özelikle reglim yaklaştığında.. Her şeyden nefret ediyorum gibi bir his
Bende öyle. Kendimi bildiğim için artık altında acaba sevmiyormuyum vs gibi başka sebepler aramıyorum 😁

Back
X