bu hislerimi duygularımı istemiyorum

Sıkılmışsınız, çok normal.
Bu sevmemek değildir ki...
Uzun zamandır görüşmemişsiniz de, duygularınızın yerini boşluk almış, olan bu.
Daha çok şey paylaşmaya, ilişikinize heyecan katmaya çalışın.
Aranızda oyunlar oynayın, iddialara girin, sevginizi yeniden alevlendirip, perçinleyecek tavırları sergileyin.
Ha hala mı olmuyor, sevginiz bitmiş demektir.
Zorlamanın da manası yoktur.

Bende Aslan burcuyum 16 ay oldu bizim de ilişkimiz ve bizde uzaktan yürütüyoruz ve gerçekten uzaktan ilişki zor ufacık bi sorunda yada soğukluğu içimizde fazla büyütüyoruz galiba:((

konu sahibi arkadaşım gercekten çok zor çok kötü bir durum . rabbim yardımcı olsun .sen onu seviyorsun çok belli sevmesen bu kadar ugraşmazdın arkadaşlarda çok güzel yorumlar yapmışlar uzaktayız demişin sanırım geri gelecek öyle değil mi ? bı sıkılmak duyguları gelip geçidir bırak gelsinler senin üstüne üstüne korkma elbet koybolacaktır bu duyguların bol bol dua et :(

Erkek arkadaşın sana fazlaca düşkünse, her fırsatta seni sevgi sözcülerine boğuyor ve sıkı takipçin ise bu seni itiyor olabililir. Senden vazgectiğini bir düşün bakalım nasıl peşinde koşmaya başlayacaksın. Bazen fazla ilgi göstermek ilgi gösteren kişiyi haketmediği şekilde değersizleştirebiliyor.

kesinlikle öyle. aynen eşim tam anlattığınz gibi. bu çok güzel bişley ama bazen bende sıkılıyorum. duygularım yok oluyo sanki geçici ama çok rahatsız edici bir durum.

Bence uzaklıktan kaynaklanıyor olabilir.
Ayrı şehirlerde ilişki yürütmek zordur.
Yüzyüze paylaşımlar azalıyor, diğer türlü telefon vs bi yerden sonra
hep aynı paylaşımlar sıkıyor.
Küçük sorunlar bir araya gelerek çözmek mümkün olmadığından
büyüyor.
Ayrıca her hafta düzenli olarak bir arada olan çiftleri görünce de
insanın psikolojisi bozuluyor, özenti duyuyor ve kendi ilişkisindeki
eksikler canını sıkıyor. Yaşadım bilirim..
Soğudun gibi hissedersin..
Sevginin büyüklüğünü sorgularsın.
Sonra da nasıl olur ki diye suçluluk hissedersin.
Üzülme, mesafeli ilişkinin yükü ağırdır.
Sevginiz büyükse bunlara yenilmezsiniz:34:

rabbim bunu düşmanıma yaşatmasın çok kötü.. benim için yaşamayan bilemez hafif gelir belki
ben aslan burcuyum burçlara inanıyorum aslane burcu genelde hep zor birisini sever bende öyleyim benim için çok zor olacak digerlerinden farkı olacak. öylede oldu . erkek arkadaşım çok zor biriydi çok emekler verdık ve 16. ayımıza girdik dünde konu açmıştım ama derdimi anlamatamadım ve o yüzden yorumlar faydalı olmadı bugün derdimi anlatabilirim belki :50:
erkek arkadaşıma karşı eski duygularım yok gibi sanki. kızmayın beni lütfen ben onu deli gibi seviyorum. şimdiye kadar bana en ufak hatası dair olmadı son zamanlarda bu hisler aldı götürdü beni bazen kurtuluyorum bazen tekrar geliyor kutulduğum zamanlarda allahım şükürler olsun diyorum .. kurtuldum o düşüncelerden. kendi kendime diyorum ben aşkımı çokkkkk seviyorum diye :) .
ama bu durum kısa sürüyor o sanki birşeyler hissetmediğim zamanlar o duygulara kapıldığım zamanlar canım çekiliyor içim daralıyor çok kötü oluyorm. nefes alamıyorum baş edemiyorum öyle bir sıkılganlık hissizlik duygusuzlulk düşüyor ki içime o durumda kendimi boşluga atmak istiyorum bu duygularımdan kurtulmak için bugün evi temizledim yemek yaptım ütü yaptım koştum durmadan erkek arkadaşıma karşı bu duygularım belki beni rahat bırakır diye ama bırakmıyor .. isterseniz beni çok eleştirin ama yeterkii sorunumu buluyum lütfenn kızlar sorunumu bulmamda yardımcı olun sizden başka anlatabileceiğim hiç kimsem yok lütfen kızlar

aynı şeyleri ben de yaşadım biliyor musun. ben de aslan burcuyum ve net olarak söyleyebilirim ki o adamı sevmiosun. :) ben de uzaklaştım bir zaman istemedim hatta tabir-i caizse tiksinir oldum sonra o bana arkasını döndü ben gittim şu an ise yine ben terk ettim ve onun barışma çabaları içimde en ufak bir kıpırtı yaratmıyor. esas sorun şu ki sen bu adama aşık değilsin :)

oyle guzel sozlere felan bogmaz dedin
acaba ilgisizliktenmi sizin bu durumunuz diye dusundum
bence eger yine bi boslukta hissedersen sevgilinle hayal kurmayi dene onunla bi gelecek hakkinda.
eger onla bi gelecek parlak gelmiyosa sana bi gozden gecir o erkegin dogru kisi olup olmadigi.

yada ilgi iste,beni ne kadr seviyosun gibi felan,eger bi gariplik varsa zaten o guzel sevgi dolu sozleri sana anlamsiz gelir
o gariplik zaten dogru kisi olup olmadigini sabitlestirir

sevgi var ama aşk bitmiş siz sanırım ilk günlerdeki heycanı tutkuyu özlüyosunuz o yüzden bu durumdan sıkılmışsınız ama bunun için yapılabilicek çok bişey yok..birde vakit geçirmiyo olabilirsiniz birlikte bişeyler yapınn sadece konuşma ve msjlaşmayla gitgide dahada sıkılırsınız..

Back
X