Bu hissettiğim saçma duygu geçici mi

Kurtulmuşsun canım. Bırak bundan sonra gelcek olan düşünsün. O adamda 7 şinde neyse 70 inde de aynı olur hesabı yenisiyle de mutlu olamaz. Bu arada konyadasın galiba
Konyada olduğumu nerden bildiniz. Öyle bir bilgi verdim mi

O adamında adamına göre değişir canım herkes aynı olmuyor

Ben boşanmayı istemedim ben onu çok seviyordum sadece çok kırgın ve kızgındım. Ne yaparsa yapsın kopamıyordum
Allah Allah iyimisiniz siz ya hiç mi değerin kiymetin yok senin kendine hicmi saygın yok adam sana değer vermiyor itme kakma şiddete mey8l var anasının eteğinden çıkamıyor ama hala seviyorsun öyle mi vede zorla boşandın nerdeyse valla çile çekmeye gönüllü bunca kadın olduktan sonra değer bilmeyen adamda çok olur iyi madem askerden gelince ele yar etme evlen geri

Özsaygı kaybı, kendini küçük görme, takıntı, özgüvensizlik ne ararsan var yazdıklarında. Bir psikiyatriste görün.

Bunca yaşadığım şeyden sonra nikahımız olsa da dönmem zaten.ben iyice bu evliliği yaşamayacak hale getirdi diye babamın evine geldim.düzelteceği yerde daha beter etti ve herkese rezil etti.ilk zaman ben numaramı değiştirdim ulaşmasın diye.çok onurlu ve mantıklı davranabiliyordum. Zamanla bu hale geldim.hatta iyice çirkinleşince ben boşanma davası açacaktım ama sonra yine engel olamadığım bir duygusallığa girdim

Hala seviyorsun bence. Barışma durumun varsa barışın.

Sanki boşandığına pişman olmuş gibisin onun başkasıyla hayat kurma ihtimalinin seni bu kadar çok rahatsız etmesinin başka manası yok malesef ... ama o adamdan sana hayir yokmuş canım anlattığın hayat hikayene hiç bir kadın tahammül edemezdi ayrilmakla en doğru kararı vermis sin belki sende kendine sevebilecegin bir insanla yeni hayat kurarsın neden olmasın bu defter kapanmis artık yollarınız ayrılmış bunu kabullenip yeni hayatına alisman lazım

Profilinde yazıyordu canım orda gördüm bende konyadayım da ondan sordum

Iyi de güzel kardesim zaten yarı açık cezaevinde gibiymisin kocan olacak adamdan bi nane olmaz sen hala neyi ozluyorsun anlayamadım ben seni bire kafanda kuruyorsun dua etki başka ana.kuzusinun başını yakamasin .Allah adına evlense ne olucak sanki anasının eteğinden çıkamamış karakteri kişiliği olmayan herif mutlu mu edecek sanıyorsun

Öyle bir ihtimal yok.zaten hiç yaşayamayacağım hale getirmişti şartlarını. Benim bir an evvel kendi kafamı düzeltmem lazım
Bir tanıdığımız vardı, boşandılar, ikiside evlenmedi. 10 yıl sonra tekrar evlendiler.

Ben de bunu anlayamıyorum ya işte.ne yaparsa yapsın bana ne demem lazım.kurtulduğum için çok mutlu olmam lazım.berbat bir hayattı.bıkmıştım artık anasından danasından filan.ben hep dua ediyordum Allahım bana boşanacak cesaret ver diye.şimdi de kendimi düşünmekten üzülmekten alamıyorum

O adam ne kadar şartları değiştirirse değiştirsin ondan bir cacık olmaz.Mutlu olamaz Hele de senin ahın varken sen kafanı onun mutlu olma ihtimali ile yorma.Yavrunu düşün.Onu ne kadar kafaya takarsan o kadar mutsuz olursun.Artık ne hali varsa görsün.İnşallah bu yaşadıklarından sonra çoook mutlu olursun...

Nasıl yani. Askerdeyken boşanmayı doğru bulmuyorum demişsiniz ya

Evet doğru bulmuyorum. Çunku ne olursa olsun o sizin eşinizdi. Askerlik de onların ailelerine ve arkadaşlarına özlem duyduklari bir yer. Yani onun zor durumunda bir de sizden böyle bir şey gördüyse. Kime güvenebilir ki ?! Evlenirken hastalıkta saglikta diyoruz. Yani şimdi uzun olacak anlatması bence doğru değil. Ben eşini hamileyken bırakan adam kadar askerdeyken kocasını bırakan kadını da suçlu görüyorum. Tabi bu benim düşüncem herkesin görüşü farklı.

Çok ahım şahım bir mal olsaydı zaten siz boşamazdınız
Başkasıyla evlenince de size nasıl davrandıysa o kadar merak etmeyin

Bacım bu adam evlenirse yeni eşini de o eve getirir. Bence kıskanacağina acı zavallı kadına, ne umacak ne bulacak

Bence çokta iyi yapmış çokta güzel yapmış. Aman askerde diye yine kvsinin itip kakmasına mı maruz kalacaktı???
Bu nasıl bi düşünce??? O adam onun en güzel günleri en desteğe ihtiyacı olan günlerin de yanında mı olmuşta aman askerde diyip susmaya devam etseydi.
Anasının eteğinin altından çıkamamış erkek müsveddesine az bile yapmış.
Konu sahibine de böyle saçma sapan şeyler söyleyip iyicene zora sokmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…