Olmaz mı.. çok şükür ki var. Okuyorum zaten. Teşekkürler...Başınız sağolsun. İnancınız varsa babanıza dua edin derim. Annem dedem için Kur'an okuduğunda rahatladiğıni söylüyor, belki sizin için de iyi olur.
Gerçekten elden birşey gelmiyor. Kaçtık zannettiğiniz duygularımız bir yerde yakalıyor ... Allah razı olsun. Allah sizin kardeşimize de rahmet eylesin...Hayatımızın bazı dönemlerinde böyle boşluklara düşeriz ben de kardeşimi özlüyorum mesela bazen gözümün önünde bütün anılarımız canlanıyor ama hayat işte elden bişey gelmiyor bu durum uzun sürerse bir destek alın derim babanıza da Allah rahmet eylesin
Çok sağolun hayat işte ama insan bu tür duygulara bürününce dünyanın ne kadar da anlamsız olduğunu düşünürGerçekten elden birşey gelmiyor. Kaçtık zannettiğiniz duygularımız bir yerde yakalıyor ... Allah razı olsun. Allah sizin kardeşimize de rahmet eylesin...
Başınız sağolsun.benim babam hayatta ama yıllarca görüşmüyoruz yedi kat yabancıdan farksız benden (baba yeniden evlenince annem ve beni evden attı üstüne tapu bilmem ne annemle bana sahip çıkar ailem olur dedim evlendim bana vurmaya çalıştı babama gittim babam napti eline para tutuşturup şiddete meyilli psikopatin yanına geri götürdü beni ne aradı sordu su an duyuyorum üvey annemle ikisi borç batağında beni bu iki kere aradı cevap dahi vermedim beni sahipsiz bıraktı o günü ondan sonraları unutmadım borç batağına düşünce evladı olduğunu hatirladi neyse bunları anlattım bazıları sadece lafta baba hatta mide bulandırıyor olmasa ölse daha iyi diyorsun haketmiyor çünkü )Duygusal bir boşluk içinde gibiyim. Aslında yoğunluk mu demeliyim? Kafamın ici çok dolu. Birşeyler yordu artik. 10 yıl önce vefat eden babamın hasreti geldi oturdu yüreğime. Aslında daha çok eve elinde poşetlerle gelmesini, bacak bacak üstüne atıp TV izlemesini, arada böyle o gözlüğünü takmış bulmaca çözerken ben gulumseyerek "babacim sana kahve yaptım" diyip onu mutlu etmeyi, annemle tatile gitmelerini, kardeşlerim canımı sıkınca ona şikayet etmeyi çok isterdim...
Hiç böyle bir hayatımız olmadı çünkü. Varlığında sadece kavga, üzüntü, korku, huzursuzluk vardı. Şu an bile bağıran bir erkek beni çok ürkütür. Apartmanda kavga sesi duysam rengim benzin atıyor. Yokluğu ise ayrı acı verici. Annem eksik ve yorgun. Biz kardeşler babadan yoksun. Onu özlüyorum. Sonra vazgeçiyorum böylesi daha iyidi belki diyorum. Ama olmuyor. Galiba ölünceye kadar bu boşluk hep var olmaya devam edecek..
Bu iç dokusunuz ruhunuza şifa getirsin dilerim. Allah amcanizin mekanını cennet etsin...Cok sevdiğim canim amcam vefat edeli 10 yılı gecti. Oyle sıradan bir amca degildi keske oyle olsaydi da bu kadar yanmasaydi icim. Öyle ki keske babam olseydi amcam yerine diye agliyordum nasil bi cokuntuydu benim icin. Hala acısı gecmedi ve biliyorum hic gecmeyecek. Allah bana o acıyı unutturcak acı vermesin diliyorumo yuzden sizi teselli edebilecek bi cümlem yok maalesef.. keske olsa. Zor cok zor. Onun aramızdan ayrıldığı gune cok kırginim. Takvimin o gunu gelsin hic istemem senelerdir. O gunu atlayip diger gune gecebilsek keske... icimde bir yaradır aglarim aklima geldikce. Buda benim ic dokusum olsun... Canim amcam mekanin cennet olsun
Ne güzel düşünuyorsunuz. Bende hep dediğiniz gibi davranmaya çalıştım ama son zamanlarda elimde olmadan, kontrolüm dışında gelişti. 10 yıldır kaçıyordum da sanırım şu sıralar kovalamaca sona erdi.18 yıl oldum babamı kaybedeli çok şükür iyi bir adamdı hayattayken kötü anılar bırakmadı bende. Evet boşluğunu eksiklikliğini hep hissettim ama çaresi yok kendimden kötü durumda olanlara baktım hep. Kötü davranan babaları, hem annesini hem babasını kaybedenleri düşündüm. Hayatımın hiç bir anında bana acımalarına izin vermedim hiç bir olumsuzlukta "ama benim babam yok"un arkasına sığınmadım. Bence siz de koyvermeyin kendinizi inanın sizi anlıyorum.
Allah mekanını cennet eylesin. Üzülmek, ozlemek bunlar o kadar doğal ki... Şimdilik dua etmenin ötesinde elden birşey gelmiyor.“Sizin hiç babanız öldü mü
Benim bir kere öldü kör oldum
Yıkadılar aldılar götürdüler
Babamdan ummazdım bunu kör oldum…”
10 yıldır körüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?