Bu hissettiğimin ne olduğunu bilmiyorum

Zencefill90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
1.021
703
43
35
Kızlar az önce çok ilginç bişey oldu. Otururken bi anca bebek tekme atar gibi ama tekme olamıcak kadar düzenli ritimde kalp atışı gibi pıt pıtlsr hissetmeye başladım bi 5 dakşkadır sürüyor. Böyle 2 saniyede bir pıt pıt atıyor bişey. Çok korkuyorum bebeğe bişey mi oluyor ? Bunu yaşayan var mı hiç ? Yani normalde bebek hareketli falan ama bu baya hep aynı ritimde ve çok sık oluyor 2 saniyede bir ve uzun süredir devam ediyor

Normalde biz hıçkırdığınızda genelde 30 saniyede 1 falan hıçkırırırz ya bebekler daha mı sık hıçkırıyor ? Çünkü baya hızlı 2 saniyede bir olunca garip geldi ama benim de ilk aklıma hıçkırık geldi. Hiç yaşayan yok mu bunu tarif edebilecek

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. İlk defa olunca korktum başta :)

Benim kız hep hickirirdi sürekli her gün :)
İlk olduğunda doktora gittim ilk hamileliğim tecrubesizdm yakımda kimse yoktu doktora gittim anlattım ultrasona aldı ve o esnada yine hickiriyordu dedim yine oluyor korkma annesi kızın hickiriyor demişti ultrasonda görmüştük hickirirken :) sende panikleme boşuna stres yaşatma bebise

Benim kız hep hickirirdi sürekli her gün :)
İlk olduğunda doktora gittim ilk hamileliğim tecrubesizdm yakımda kimse yoktu doktora gittim anlattım ultrasona aldı ve o esnada yine hickiriyordu dedim yine oluyor korkma annesi kızın hickiriyor demişti ultrasonda görmüştük hickirirken :) sende panikleme boşuna stres yaşatma bebise
Benim de ilk hamileliğim. Tecrübesizlikten benim de korkularım. Bi de bu ara günde bi 10 defa karnım kaskatı oluyo 1 dk falan geçiyo sonra o da korkuttu beni. Size de oluyo muydu ?

Benim de ilk hamileliğim. Tecrübesizlikten benim de korkularım. Bi de bu ara günde bi 10 defa karnım kaskatı oluyo 1 dk falan geçiyo sonra o da korkuttu beni. Size de oluyo muydu ?

Yalancı kasilmalar başlamıştır benimde oluyordu 30+ dan sonra.
Ya bebek geriliyor içerde yada dedigim gibi yalancı sancidir

Back
X