İmkansız olduğunu bile bile tüm vaktini bana ayırmasını bekliyorum. O da yapamayınca kavga çıkarıp onu üzüyorum. Bu akşam yine misafirleri var. Benimle ister istemez ilgilenemeyecek Ve benim yine krizm tutcak.
Merhaba kızlar. Benim nefret ettiğim bi huyum var bunun farkında olmama rağmen elimden bişe gelmiyo. Size de şöyle anlatayım. Bi erkek arkadaşım var. Şimdi farklı şehirlerdeyiz. Yanımdayken kıskançlığım yok ama uzaktayken yanında ailesi bile olsa kıskanıyorum. Daha doğrusu onu paylaşamıyorum. Bende onun yanında olmak istiyorum. İmkansız olduğunu bile bile tüm vaktini bana ayırmasını bekliyorum. O da yapamayınca kavga çıkarıp onu üzüyorum. Bu akşam yine misafirleri var. Benimle ister istemez ilgilenemeyecek Ve benim yine krizm tutacak o ne kadar alttan alsada kavga edeceğiz. Sizce ne yapabilirm bu huyumu benim yenmem gerek?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tum vaktini size ayirmasini beklediginize gore cok bos vaktiniz var. Umarim is, okul vs nedeniyle tatildesinizdir...
Zamaninizi kaliteli bir sekilde doldurup aklinizi baska seylerle mesgul etmedikce ve onu hayatinizin merkezine koymaktan vazgecmedikce bu durumdan kurtulamazsiniz.
Yapmayın. Erkeğin en sevmediği davranış budur. Kıskançlık değil bu çünkü hayata müdahele. Akrabalarıyla ilgilenicek elbette. Uzun vadede yıpranırsınız yapmayın.
Bunu atlatmanın en güzel yöntemi sizinde bu sırada oyalanacak kafanızı dağıtacak başka şeylerle ilgilenmeniz olabilir.Örneğin böyle günlerde sevdiğiniz bi arkadaşınızla vakit geçirebilirsiniz.Çünkü erkek arkadaşınız açısından çok can sıkıcı bi durum olmalı.Umarım en kısa sürede bu huyunuzu törpülersiniz
bu huy bende de var malesef keşke çaresi olsa ama yok benimki asker de şimdi ayın 20 sinde izne gelcek hiç ailesinin yanına göndermiycem nerdeyse ilk benim yanıma uğra dedim olmaz dedi baya tartıştık ya ailesinden kıskanıyorum resmen ablasıyla uzun uzun konuşuyor olay çıkarıyorum benim ki ama halinden memnun nedense ömründe ilk defa bu kadar sevilmiş benim tarafımdan pekte bişey diyemiyo aşkım ya çekiyo kahrımı valla
Senin hic kendine ayırdığını zaman yokmu.
nasil butun vaktini ona ayirabiliyorsun telefonla yapisik geziyorsun sanirim
Bence kendine ugraslar bul baska seylerle vakit gecir onun miaafirleri varken mesela sende kitap oku kendine bakim yap ne bilim birseylerle ugras hayatinin odak noktası onu yapmaktan vazgecmelisin.
Iliskinize zarar vermeyin boyle davranarak
Sana bulunduğum yeri şöyle anlatayım toplamda 10ev var çevremde bu evde yaşayanların bi kısmı 60yaş üstü geri kalan kısmı 18yaş altı. Ne kadr kendme vakit ayırsamda yapcak bişe kalmıyo bi süre sonra. Bu seferde ona sarıyorum işte. Telefonla yapışık gezmiyorum tabi ki ama bu kadr boş oluncada ondan tlf. Beklemekten başka çarem kalmıyo ister istemez tlfa bakıyorum.
Anlıyorum kuzumm . O bakımdan bakınca haklısın. Ama bak ne güzel burda konusuyoruz burası var öyl bi durum oldugunda hemen buraya gel kaynatalım
Zaten tlf çektikçe burdayım ben:) diyorum ya huyumun farkında olsamda elimden bişe gelmiyomisafirimiz gelecek dedğinden beri kendi kendime kavga çıkarıp onu üzme diyorum bakalım nereye kadar gitcek :) zaten 6ay geçsin bitiyo bu skntı inşallah :)
az kalmış canımm inşşallah bu süreçte en iyi şekilde geçer .
tüm vaktini size ayırmasını beklemeyin, hayatındaki tek insan siz değilsiniz.sizi çok boşlamadığı sürece sorun yok.
tMerhaba kızlar. Benim nefret ettiğim bi huyum var bunun farkında olmama rağmen elimden bişe gelmiyo. Size de şöyle anlatayım. Bi erkek arkadaşım var. Şimdi farklı şehirlerdeyiz. Yanımdayken kıskançlığım yok ama uzaktayken yanında ailesi bile olsa kıskanıyorum. Daha doğrusu onu paylaşamıyorum. Bende onun yanında olmak istiyorum. İmkansız olduğunu bile bile tüm vaktini bana ayırmasını bekliyorum. O da yapamayınca kavga çıkarıp onu üzüyorum. Bu akşam yine misafirleri var. Benimle ister istemez ilgilenemeyecek Ve benim yine krizm tutacak o ne kadar alttan alsada kavga edeceğiz. Sizce ne yapabilirm bu huyumu benim yenmem gerek?
t
Bende de vardı bu huy akrep burcuyum dişi sinekten bile kıskanıyordum onun kendi işi var ve cok zaman gecirmek zorunda bende hep birinci önceliği ben olayım istiyordum bu durumdan haliyle bunalıyodu , bende yakın zamanda spora yazıldım arkadaslarımla görüşmeye basladım haftada 4 5 olan görüşmemizi 1 e indirdim . şimdi kendisi özlediğini dile getirmeye başladı (normalde pek duygularını belli etmez) hem kendini motive ediyosun hemde kendine vakit ayırıyosun inan sana da iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?