Bu Huyumu Nasıl Yenebilirim?

Bence kendinizi zorlamayın ya, ne kadar oluyorsa artık. Bir de linç yemek istemem ama oynamak bana çok komik geliyor :KK70: Ve ben olsam gelin oynamayı bilmiyor diye düşünmem, "demek ki çok elit" derim :KK70:
evet ben de olsam oyle derim de iste teyze bakislarindan kurtulamiyorum 🤣

Onlar gelini ortada donderip duruyor zten sen sadece etrafa gülümseme bı sağa bı sola derken bı bakiyorsun kına bitmiş 😃 benim kıyafetimi cekistirip durdukları için hiç bişey anlamamıştım tarlatan altıma kaçıp durmuştu 🤣🤣
hahahhahaha bir sen bir o tarlatan anlar halinden 🤣

Düğünüme 2 buçuk ay kaldı. Bizim akraba çevrelerinde düğüne en son çocukluğunda giden biriyim. Ve bırakın halayı üç adımı bile bilmiyorum. Nişanlımın tarafı oynamayı çok sever bilirler benim çok oynama insanı olmadığımı. Öğrenmemekten değil çok çekiniyorum evet belki o gün umursamayıp oynarsın diyeceksiniz fakat herkesin bana baktığını hissediyorum ve kitleniyorum çok hevesim var fakat bu sorunu nasıl aşabilirim?
Ne güzel derdin var. Derdini bile sev olur mu?

Düğünüme 2 buçuk ay kaldı. Bizim akraba çevrelerinde düğüne en son çocukluğunda giden biriyim. Ve bırakın halayı üç adımı bile bilmiyorum. Nişanlımın tarafı oynamayı çok sever bilirler benim çok oynama insanı olmadığımı. Öğrenmemekten değil çok çekiniyorum evet belki o gün umursamayıp oynarsın diyeceksiniz fakat herkesin bana baktığını hissediyorum ve kitleniyorum çok hevesim var fakat bu sorunu nasıl aşabilirim?
Biz kursa gittik esimle dügun icin vals ce zeybek ogrendik..oynama da gosterdi esime hatta. Düğun çok keyifli gecti tavsiye ederim

İçinden gelmiyorsa oynama.Yada kendine uygun müzikler seç.

Ben de halay bildiğim için eşimin tarafında sadece misket tarzı vardı ve zorlanmıştık. Roman gibi oynuyorlar biz çok sırıtmıştık😬
Kınada da tek başıma oynayacağım şeyleri pek yapmadım testi kırma gibi ama ortada baya davul çaldım böyle şeylerde daha rahat hissetmiştim.
Oynanacak oyunları evde prova edebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım özellikle bu roman havaları hiç bilmediğimden çalışmıştım🫣

Back
X