- 12 Ağustos 2016
- 349
- 179
- 103
- 27
- Konu Sahibi just tonight
Kizlar bu ara cok konu actigimi farkindayim ama suan yasadigim yerde hic arkadasim yok, ailem uzakta o yuzden fikire, konusmaya cok ihtiyacim var ve tavsiyelerinizi degerlendiriyorum inanin..
Benim problemim özel hayatimda eger bir olumsuzluk yasadiysam, gunluk hayatima cok yansitiyorum.
Mesela esimle kavga ettiysek o gun hic ev isi yapmiyorum, yemek yapmiyorum. 'Beni bu kadar uzen birine niye emek harciyim' diyip geciyorum, yapmiyorum..
Ananeme, anneme bakiyorum mesela esleriyle kanli bicakli olsalarda yemegini yaparlar, evi silip supururler. Niye boyle olamiyorum?
Ama sabah ise giderken durduk yere bagirmis, kufur edip, kapiyi carpip giden adama hic bir sey yapmak icimden gelmiyor o yuzdende hevesim olmuyor.
Aramiz iyiyse ne yemekler yapiyorum cesit cesit tatlilar evim isil isil oluyor.
Ben sizce ozel hayatimdaki sorunlarimi, guncel hayatima nasil yansitmayabilirim? Ne yapmam gerekli fikirlerinize ihtiyacim var? 

Benim problemim özel hayatimda eger bir olumsuzluk yasadiysam, gunluk hayatima cok yansitiyorum.
Mesela esimle kavga ettiysek o gun hic ev isi yapmiyorum, yemek yapmiyorum. 'Beni bu kadar uzen birine niye emek harciyim' diyip geciyorum, yapmiyorum..
Ananeme, anneme bakiyorum mesela esleriyle kanli bicakli olsalarda yemegini yaparlar, evi silip supururler. Niye boyle olamiyorum?
Ama sabah ise giderken durduk yere bagirmis, kufur edip, kapiyi carpip giden adama hic bir sey yapmak icimden gelmiyor o yuzdende hevesim olmuyor.

Aramiz iyiyse ne yemekler yapiyorum cesit cesit tatlilar evim isil isil oluyor.