• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu iki oldu. Hiç sevilmeyecek miyim ben ?

Cok agir olmus sanki.
Bilerek öyle yazdım ironi yapıyorum, bu arkadaşımız sürekli aynı soruyu paylaşıp duruyor geçen hafta da olduğu gibi yine aynı soruları paylaşmıştı ve yazdığım yorumlara hiçbir cevap vermemişti...

Sizin hayatiniz boyunca begenmediginiz kimse olmadi mi? Gordugunuz herkesi sizde begenmiyorsunuzdur bunlar normal seyler. Herkes herkese begenseydi ortara bir terslik olurdu zaten ve kimse kimseye sadik kalamazdi. Bu kadar icsellestirmeyin derim.

Uzun bir ilişkisi olup o ilişkide aldatılmış. Sonra adattığı kişiyle sevgilisi 2 ay içinde evlenmiş. Doğal olarak bir yıkım yaşamış ve beğenilmeme tribine girmiş. Yıllardır sevgili olduğum adam beni bile bırakıp 2 ayda evlendi diye kendin aşağıya çekmiş. aslında amaç birin bulmak değil sen güzelsin çok hoşsun denmesi

Bilerek öyle yazdım ironi yapıyorum, bu arkadaşımız sürekli aynı soruyu paylaşıp duruyor geçen hafta da olduğu gibi yine aynı soruları paylaşmıştı ve yazdığım yorumlara hiçbir cevap vermemişti...

Hiç ironi gibi durmuyor. Burada kadın aldatılmış ve ağır şeyler yaşamış. Sizin yorumunuzun ne katkısı oldu acaba? Sizin söylediğiniz üye ile bu üye bir mi? Gayet yazanlara cevap veriyor. Başka üyeye kızıp burdan hırs mı çıkarıyorsunuz siz de

Uzun bir ilişkisi olup o ilişkide aldatılmış. Sonra adattığı kişiyle sevgilisi 2 ay içinde evlenmiş. Doğal olarak bir yıkım yaşamış ve beğenilmeme tribine girmiş. Yıllardır sevgili olduğum adam beni bile bırakıp 2 ayda evlendi diye kendin aşağıya çekmiş. aslında amaç birin bulmak değil sen güzelsin çok hoşsun denmesi

Bende onu diyorum calci biri onu begenmedi dige travma yasamamali. Aldatilma konusunu dahil etmeden yazdim cunku zaten bittigi icin sukrediyorum demis. Amac birini bulup sevip sevilmekte olabilir bu yanlis degil. Hepimiz cok kisiyi reddettik en son bir kisi ile evlendik. O zaman bizim begenmediklerimizin hepsinin su an travma yasamalari lazim. Bakis acisi yanlis.

Bana bu aday bir mıymıntı geldi zaten boşver yahuuu sevmezse sevmesin bozuk metabolizmalı üye :KK15:

Bence yanlış taraftasın konu sahibesi. gez, toz , eğlen yeni insanlar tanı bu şekilde pazardan domates alır gibi aldığın biriyle mutlu olabilecek misin:KK51:Flört et, gül, eğlen nasıl bir insan bak birbirinden alakasız 2 erkek tipi yazmışsın senin beğendiğin tip ne peki? Sen nasıl birini istedğini düşün, seçilen değil seçen taraf ol neyle mutlu olucaksan öyle birini seç Bu şekilde iş domates pazarına dönüyor herkes tutttuğunu öpüyor:KK51:

Evlenme düşünceniz varsa hayatınıza alacağınız kişiyi arayarak bulamazsınız. Bu tarz şeyler kendiliğinden gelişince güzeldir.
Çevreniz zaten bir ilişki istediğinizi biliyor, uygun olan kişi olursa sizinle tanıştıracaklardır.
Bu konuyu kafanıza takıp acele ederseniz yanlış yapabilirsiniz acele etmeyin.
Nasibiniz sizi bulur.

Bende onu diyorum calci biri onu begenmedi dige travma yasamamali. Aldatilma konusunu dahil etmeden yazdim cunku zaten bittigi icin sukrediyorum demis. Amac birini bulup sevip sevilmekte olabilir bu yanlis degil. Hepimiz cok kisiyi reddettik en son bir kisi ile evlendik. O zaman bizim begenmediklerimizin hepsinin su an travma yasamalari lazim. Bakis acisi yanlis.
Aynen öyle bu bakış açısıyla çok yanlış kişiyle beraber olacaktır. Maden altından kalkamıyor bu duygunun gidecek uzman desteği alacak.

Merhaba arkadaşlar. 31 yaşında öğretmen bir kadınım. 9 yıllık işsiz, manipüle eden, küfürbaz, narsist eski sevgilim beni terk edip 2 ay içinde evlendi.
Şuan onun için şükrediyorum bittiği için. 3 ay oldu tamamen biteli. İki arkadaşım var. Biri bir polisle tanıştırmak istedi. Polis olan spor yapan kaslı bir tipti ben başörtülüyüm. Fotoğrafımı görüp görüşmek istememiş.
Diğer arkadaşım da bir öğretmenle tanıştırmak istedi. Adam başta görüşmek istemiş. Araya deprem girince 1 hafta önce numaramı verdi. Ama adam 2 gün sonra mesaj attı. Bana tuhaf gelmişti hatta burda da konu açtım. Sonra mesaj atınca araya bir gün koyarak mesaj attı. Dün de görüşme ayarladık.
Tip olarak bana uymasa da oturuşu kalkışı, konuşması iyi geldi bana. Yani birbirimizi tanıyabiliriz dedim kendi kendime. Ki onun da beğendiğini düşündüm.
Neyse ben akşam eve geçince eve vardınız mı dedi o kadar. Zaten orda arkadaşlara bence olmaz demiştim ki olacak bence seni beğenmeyecek de kimi beğenecek demişlerdi ki ben de beklentiye girdim.
Ama adam bu demin mesaj attı. Belki iyi anlaşırız ama ben duygusal olarak bir şey hissedeceğimi düşünmüyorum o yüzden vaktinizi de almak istemiyorum demiş. Zaten eskisi de seni
Kimse sevmez sen sevilecek biri değilsin gibi konuşmaları bende travma oldu. Bu da böyle olunca Baya kötü hissettim. Arkadaş da birini bul diyor ama sanki dolaşıp bulunabilecek bir şeymis gibi. İlla hayatımda biri olacak diye bir şey de yok evet ama beğenilmeme , sevilmeyecek olma korkusu iyice içime işledi. 😭

Sizi incitmek istemem ama bu şekilde birilerinin beğenisini beklemek gururunuzu incitmiyor mu ? Birine resim gösterilecek adam beğenecek falan, eşya seçer gibi. Bana tutumunuz yanlış geldi kusura bakmayın, hani bir dost olur sizi birine tanıştırmak ister anlayabileceğim bir şey ama sizin çevreniz ellerinde bir resim sizi herkese öneriyor gibi yazmışsınız, bana kötü göründü buradan. Bu sonuçlarla asla sevilmeyeceğinizi düşünmekte doğru değil sonuçta adamlar sizi tanımıyor neden sevsinler, bu şekilde görüşmeyi bir yana bence topluma karışın, insanlarla diyalog kurun böylesi daha iyi olacaktır sizin için

Merhaba arkadaşlar. 31 yaşında öğretmen bir kadınım. 9 yıllık işsiz, manipüle eden, küfürbaz, narsist eski sevgilim beni terk edip 2 ay içinde evlendi.
Şuan onun için şükrediyorum bittiği için. 3 ay oldu tamamen biteli. İki arkadaşım var. Biri bir polisle tanıştırmak istedi. Polis olan spor yapan kaslı bir tipti ben başörtülüyüm. Fotoğrafımı görüp görüşmek istememiş.
Diğer arkadaşım da bir öğretmenle tanıştırmak istedi. Adam başta görüşmek istemiş. Araya deprem girince 1 hafta önce numaramı verdi. Ama adam 2 gün sonra mesaj attı. Bana tuhaf gelmişti hatta burda da konu açtım. Sonra mesaj atınca araya bir gün koyarak mesaj attı. Dün de görüşme ayarladık.
Tip olarak bana uymasa da oturuşu kalkışı, konuşması iyi geldi bana. Yani birbirimizi tanıyabiliriz dedim kendi kendime. Ki onun da beğendiğini düşündüm.
Neyse ben akşam eve geçince eve vardınız mı dedi o kadar. Zaten orda arkadaşlara bence olmaz demiştim ki olacak bence seni beğenmeyecek de kimi beğenecek demişlerdi ki ben de beklentiye girdim.
Ama adam bu demin mesaj attı. Belki iyi anlaşırız ama ben duygusal olarak bir şey hissedeceğimi düşünmüyorum o yüzden vaktinizi de almak istemiyorum demiş. Zaten eskisi de seni
Kimse sevmez sen sevilecek biri değilsin gibi konuşmaları bende travma oldu. Bu da böyle olunca Baya kötü hissettim. Arkadaş da birini bul diyor ama sanki dolaşıp bulunabilecek bir şeymis gibi. İlla hayatımda biri olacak diye bir şey de yok evet ama beğenilmeme , sevilmeyecek olma korkusu iyice içime işledi. 😭
Bu kadar kısa sürede ciddi bir ilişkiye başlamayın. Gezin, tozun biraz hayatınızı yaşayın. Bir erkeğin kaprisi çekmek zorunda değilsiniz. “Ayrıca kimse sevmez sen sevilecek biri değilsin” lafına da bir tarafımla gülerdim. Sen kimsin de bu yorumu yapıyorsun basit derdim. Beğenmiyorsan buyur kapı orda derdim. Madem beğenmiyor ne diye birlikte oluyorsun.

4 yıllık ilişkimi bitirdikten sonra hemen bir arayış içerisine girmemiştim evet sosyal medyadan tanıştım buluştum gezdim yedim içtim ama ille sevgilim olsun demedim. He duygusal olarak görüştüklerimde oldu başta baktım ki daha erken normal arkadaş olarak devam ettim. Şuan hemen hemen çoğuyla arkadaşım he hayatımda biri var uzun zaman sonra hayatıma birini aldım. Aralarda 3-5 ay yine konuştuklarım oldu tabi ama tamamen kendimi o yönde odaklamamıştım. Tabi şuan ki şans eseri çıktı karşıma güzelde gidiyor kafanda onun söyledikleri dolaşırsa kendini hep kötü hissedersin. O pislik kendine baksın önce inanıyorum ki o pisliğe fazlaydınız ay onu sevenler kuyruk herhalde kapısında hasbam. Kesin dötüne don almaya parası bile yoktur sana böyle diyerek aklınca manipüle edecek. Hiç takılma onun dediklerine bence hayatına birinin girmesi için biraz daha zaman ver kendine akışına bırak biri olmadı diye neden bu umutsuzluk. Bazen yalnızlık bile o kadar güzel oluyor ki anlatamam sana o yalnız olduğum dönemlerde bir süre sonra dünya varmış dedim zamanla her şey olacağına varır umarım zamanla güzel şeyler olur hayatında :KK200:

kendinizi biraz nadasa bıraksanız keşke... sürekli bir ittirme halindesiniz.

Bu acele neden ki bir durun kendinizi dinleyin gezin, dolaşın, mutlu hissedin.
Adam dürüstmüş en azından oyalamadan direkt söylemiş. Onun istememesi başkalarının da istemeyeceği anlamına gelmez.
Aslında inanın görüşmek istemiyordum. Arkadaşın ısrarı iyi huylu demesiyle görüştüm. Yani zaten eski sevgilimin söyledikleri aklımdan çıkmıyor. Arkadaşlar bile nasıl ya nasıl olur deyince artık ben de üzülüyorum

Ayy bu kizcagizin kendini surekli erkek ilgilisi uzerinden tanimlamasi bitsin. Gecen konunda da yazdim. Birak erkekleri 15k maasin var ailenle yasiyorsun gez toz, yeni bir dil ogren, degisik bir spora basla. Bu iki haftadir ne yaptin yok o mesaj atti mi atmadi mi begendi mi begenmedi mi
Haklısınız. Bir daha kimseyle görüşmeyeceğim. Toparlanmam lazım 🤦‍♀️

Back
X