• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu iki oldu. Hiç sevilmeyecek miyim ben ?

Uzun bir ilişkisi olup o ilişkide aldatılmış. Sonra adattığı kişiyle sevgilisi 2 ay içinde evlenmiş. Doğal olarak bir yıkım yaşamış ve beğenilmeme tribine girmiş. Yıllardır sevgili olduğum adam beni bile bırakıp 2 ayda evlendi diye kendin aşağıya çekmiş. aslında amaç birin bulmak değil sen güzelsin çok hoşsun denmesi
Hayır. Sevmek sevilmek amacım. Güvenebileceğim biri. Yoksa bana güzelsin dense ne olacak. Çevremden duyuyorum zaten bu iltifatları

En büyük hatayı işsiz, küfürbaz, narsist bir insana 9 yılınızı vererek yapmışsınız.
Adam gençliğinizden çalmış, özgüveninizi bitirmiş.
Değersiz olduğunuza inandırmış.
Hiçbir şey için geç değil.

Neden sizi kimse sevmesin?, önce siz kendinizi sevmekten başlayın.
Kişisel gelişiminize yatırım yapın.
Bu şekilde düşünmeye devam ettikçe yine yanlış bir ilişki/evlilik yaşaman çok olası.
Olmayanda hayır vardır.
Allah gönlünüze göre hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Amin çok sağolun

9 yıllık iliskisi üç ay önce biten 31 yaşındaki biriyle beraber olmayı ben de istemezdim.
Hele ki görücü usulü yoluyla.
Elin adamıyla on sene denemiş, olmayınca yaşım geliyor diye apar topar evlenecek birini bulmaya çalışıyor gibi görünüyorsunuz uzaktan.
Bir kendinize zaman verin, ayrılığı atlatmaya çalışın, kendi hayatınıza bakın, kendinizi mutlu etmeye çalışın, sosyal hayatta hoslanacaginiz insanların karşınıza çıkacağı yollar yaratın. Yavaş yavaş flört edin....
Bu ne acele, tren mi kaçıyor?

Birini unutma yas tutma zamanı 6 ay en az diyor uzmanlar. Bir iki kişi olmadı diye kendinizi değersiz hissetmek neden? Hiç evlenmeyen insanlar hiç mi beğenilmedi? Kendinize yönelip önce kendinizi sevin. Anne baba bile yanımızda baki değil. Her koşulda yalnız kalacağız bir gün o yüzden insan kendini sevmeli ve kendi değerinin farkında olmalı. Önce o eski sevgilinizin saçma sapan laflarını atın beyninizden. Hemen evlendi de bakalım ne olacak sonu. Belki sizin geç olacak daim olacak. Rabbim daim olacak kişiyi tez zamanda önünüze çıkarsın inşallah. Ama hayat=evlilik değil. Yapabileceğiniz hobilere yönelin. Kendinize meşgale bulun. Gerisi bir şekilde hal olur. Bu konuda kendiniz rahatlarsanız karşıya da güzel enerji verirsiniz.

9 yıllık iliskisi üç ay önce biten 31 yaşındaki biriyle beraber olmayı ben de istemezdim.
Hele ki görücü usulü yoluyla.
Elin adamıyla on sene denemiş, olmayınca yaşım geliyor diye apar topar evlenecek birini bulmaya çalışıyor gibi görünüyorsunuz uzaktan.
Bir kendinize zaman verin, ayrılığı atlatmaya çalışın, kendi hayatınıza bakın, kendinizi mutlu etmeye çalışın, sosyal hayatta hoslanacaginiz insanların karşınıza çıkacağı yollar yaratın. Yavaş yavaş flört edin....
Bu ne acele, tren mi kaçıyor?
Hayır. O bilmiyordu ki ilişkimi vs. Yaşım geliyor diye görüşmedim. 2 ay oldu arkadaş bu konuyu açalı ikimiz de deprem bölgesinde olunca ben de o ara istemedim zaten. Hala seni bekliyor demişti arkadaş bir görüş bir şey kaybetmezsin dedi ben de öyle kabul ettim

Birini unutma yas tutma zamanı 6 ay en az diyor uzmanlar. Bir iki kişi olmadı diye kendinizi değersiz hissetmek neden? Hiç evlenmeyen insanlar hiç mi beğenilmedi? Kendinize yönelip önce kendinizi sevin. Anne baba bile yanımızda baki değil. Her koşulda yalnız kalacağız bir gün o yüzden insan kendini sevmeli ve kendi değerinin farkında olmalı. Önce o eski sevgilinizin saçma sapan laflarını atın beyninizden. Hemen evlendi de bakalım ne olacak sonu. Belki sizin geç olacak daim olacak. Rabbim daim olacak kişiyi tez zamanda önünüze çıkarsın inşallah. Ama hayat=evlilik değil. Yapabileceğiniz hobilere yönelin. Kendinize meşgale bulun. Gerisi bir şekilde hal olur. Bu konuda kendiniz rahatlarsanız karşıya da güzel enerji verirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Bir süre bu tür şeylerden uzak duracağım. Böylesi daha iyi

Bilerek öyle yazdım ironi yapıyorum, bu arkadaşımız sürekli aynı soruyu paylaşıp duruyor geçen hafta da olduğu gibi yine aynı soruları paylaşmıştı ve yazdığım yorumlara hiçbir cevap vermemişti...
Ben sizin yazdıklarınıza cevap veriyordum. Sizi hatırlıyorum hatta. İroni olmamış ama

Bende onu diyorum calci biri onu begenmedi dige travma yasamamali. Aldatilma konusunu dahil etmeden yazdim cunku zaten bittigi icin sukrediyorum demis. Amac birini bulup sevip sevilmekte olabilir bu yanlis degil. Hepimiz cok kisiyi reddettik en son bir kisi ile evlendik. O zaman bizim begenmediklerimizin hepsinin su an travma yasamalari lazim. Bakis acisi yanlis.
Doğru diyorsunuz. Düşünce sistemim Allak bullak suan

3 ay çok kısa bence biraz daha yalnız kalmaya ihtiyacınız var.
Gezin tozun örgü örün kafa dagitacak şeyler yapın bu süreçte.
Kendinizle keyifli vakit gecirdikce diğer insanlardan onay almayı bırakacaksınız.
Ayrıca herkes herkesi beğenmek zorunda değil sizde birilerini begenmeyebilirsiniz.
Biri fotoğrafınızı görüp görüşmek istemedi diye sevilmez istenmez biri olmuyorsunuz.
O kişiye tarzınız vs uymamış olabilir çok normal bu.
Haklısınız. Narsist eski sevgilim beni bu hale soktu 🥲

Hayır. O bilmiyordu ki ilişkimi vs. Yaşım geliyor diye görüşmedim. 2 ay oldu arkadaş bu konuyu açalı ikimiz de deprem bölgesinde olunca ben de o ara istemedim zaten. Hala seni bekliyor demişti arkadaş bir görüş bir şey kaybetmezsin dedi ben de öyle kabul ettim
Onun , eski ilişkinizi bilmemesi siz çıkmaya başladıktan bir hafta sonra öğreneceği gerçeğini değiştiriyor mu?
Ayrıca elbette söylemiştir ortak arkadaşınız. Ayıplı mal kakalar gibi gizleyecek değil ya. Neden arkadaşından sizin böyle önemli bir şeyinizi saklayacak,mantıklı mı yani? bu tarz tanışmalarda herkesin şeffaf olmasi gerekir ki güvenle bir ilişkiye başlayın.
Yukarıda bir arkadas ne güzel demiş 15 bin maaşınız var, aile evinde masrafsız masrafsiz yasiyorsunuz. Yani kendiniz için online terapi bile almamak akıl işi mi? Hele ki şu haldeyken?kız arkadaşlarınız sacmasapan şeylerle sizi gazlayacagina keşke terapiye gitmenize önayak olsalar
Görücü tanışmalarına son verin, ama yasitiniz genç erkeklerle tanışabileceginiz ortamlara girin. Karşınıza hoslanilacak bir çıkacaktır elbette

Bana bu aday bir mıymıntı geldi zaten boşver yahuuu sevmezse sevmesin bozuk metabolizmalı üye :KK15:

Bence yanlış taraftasın konu sahibesi. gez, toz , eğlen yeni insanlar tanı bu şekilde pazardan domates alır gibi aldığın biriyle mutlu olabilecek misin:KK51:Flört et, gül, eğlen nasıl bir insan bak birbirinden alakasız 2 erkek tipi yazmışsın senin beğendiğin tip ne peki? Sen nasıl birini istedğini düşün, seçilen değil seçen taraf ol neyle mutlu olucaksan öyle birini seç Bu şekilde iş domates pazarına dönüyor herkes tutttuğunu öpüyor:KK51:
Çok teşekkür ederim. Biraz zaman lazım bana onu anladım. Yoksa her şeyi güzellik algısına bağlayacağım. Hayırlsı olsun insallah

Onun , eski ilişkinizi bilmemesi siz çıkmaya başladıktan bir hafta sonra öğreneceği gerçeğini değiştiriyor mu?
Ayrıca elbette söylemiştir ortak arkadaşınız. Ayıplı mal kakalar gibi gizleyecek değil ya. Neden arkadaşından sizin böyle önemli bir şeyinizi saklayacak,mantıklı mı yani? bu tarz tanışmalarda herkesin şeffaf olmasi gerekir ki güvenle bir ilişkiye başlayın.
Yukarıda bir arkadas ne güzel demiş 15 bin maaşınız var, aile evinde masrafsız masrafsiz yasiyorsunuz. Yani kendiniz için online terapi bile almamak akıl işi mi? Hele ki şu haldeyken?kız arkadaşlarınız sacmasapan şeylerle sizi gazlayacagina keşke terapiye gitmenize önayak olsalar
Görücü tanışmalarına son verin, ama yasitiniz genç erkeklerle tanışabileceginiz ortamlara girin. Karşınıza hoslanilacak bir çıkacaktır elbette
Tabiki eğer devamı olsaydı söylerdim. Tek başına yasıyorum ailemle değilim. Ama terapi alacağım kesin. Ben de kendime zArar vermeye başladım

ya neden kimseyle görüşmeyecekmişsiniz, beğendiğiniz insanlarla tanışın görüşün

arkadaşınız da size çok gaz vermiş...sana bakıyor, hala seni bekliyor vs. Demek ki arkadaşınız karşısındaki kişiyi çok o kadar da tanımıyormuş, belki adamın başka kriteri vardı. Ya da gerçekten elektrik alamadı, olabilir. Tamam siz hassassınız ama böyle şeyler olur herkesin 1 kere çıkıp olmaz dediği/denildiği ilişkileri olmuştur. 30+ yaş zaten genelde böyle ilişkiler dönemi oluyor. Olmayacak gibi geldiyse direkt yok diyebiliyorsun bu yaşlarda, ki sizin de demeniz lazım.

Sadece sakin olun
kendinizi sevmeye, özsaygınızı onarmaya çalışın
bakın ben de çok zorlandım (hala zorlandığım şeyler var) 50 kilo, çıtı pıtı bir kızken bacaklarım güzel değil diye (ki çarpık deil selülitim yok, sadece bileklerim kalındı biraz) asla aslaaaa kısa birşey giymezdim filan , böyle daha neler neler. Şimdi 60 kilo halimle ve 40 yaşında giyiyorum. Barışmayı deneyin kendinizle...

Sosyal hayatın içinde tanışıp kendiliğinden gelişen bir ilişkiniz olursa ne ala.

Tren kaçıyormuş da son anda kendinizi içeri atmaya çalışıyormuş gibi davranmayın lütfen. Böyle görücü usulü falan çok zorlama oluyor gerçekten.

Karşıdaki insanla bir geçmişiniz tanışıklığınız olmadığından sizi yargılayacağı elindeki tek kıstas dış görünüşünüz. O da çok göreceli.

Mesela kimse inanmıyor bana ama ben ne Kıvanç Tatlıtuğ' u yakışıklı buluyorum ne Kenan İmirzalıoğlu'nu. Böyle manken tipli erkeklerin zekası düşükmüş gibi geliyor bana nedense. Neyse konu bu değildi ama söylemiş oldum gene de.

Kısaca "bir durun, nefes alın"

Toplum baskısı + yaşım geçiyor hissinin bir sonucu bu işte.
Bence derdiniz beğenilmemek, sevilmemek değil, bir eş bulamama korkusu yaşıyorsunuz.
"Olsun" maksadıyla düşünürseniz hata da yaparsınız, "zamanı gelince olur" rahatlığına erişmeden karşınıza birinin çıkacağını pek sanmam. Genelde öyle oluyor çünkü.

Back
X