• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ikilemle yaşamaktan sıkıldım.

Bence bunu yapmayın samimi olursunuz ama malesef kadın erkek ilişkileri hesap kitap meselesi. Böyle konuşursanız açıkcası aptalca olur. Ya onu onun silahıyla vurun ya açmayın,ya da yukarda bi arkadaşta söylemil açın ama sallamayın işim var sonra rarım deyip umursamayın
aynen işte bende onu onun silahıyla vurmak istiyorum mesaj atsam ben seni hala seviyorum arkadaş kalamıyorum durumuna gelicem inanın bana yıllarca bu durumdaydım hep bi yerde onu bekleyen kızdım haa uzun zamandır güçlüyüm ama direnemiyorum şimdi bunu yapamam ona fırsat veremem o mesajı acıkcası ben atmak istemiyorum keza ben onun durumunda olsam hosuma bile gider arkadas kalmaktan rahatsız olması o yuzden taktik istiyorum sizden

işte bende bu durumu ona yasatmak istemiyorum arayınca inanın açmış bulundum ama onun taktiği ile onu vurmak istiyorum zaten telefonda aşık salak kızı değilde bende umrumda değilmiş gibi davrandım ama işte ne yazıkki içim sızlıyor

'Asik salak kiz gibi degil de umrunuzda degilmis gibi davranmissiniz' da...

O bilmiyor mu onun icin onca savas veren kizin icinin sizladigini?

"Arayinca acmis bulunmanizdan', simdiye kadarki mucadelenizden anlamadi mi saniyorsunuz?

Tum iletisim yollarini kapatmazsaniz o telefonlar surecek...

Sizin zaafinizdan ve ona vazgecilmez hissettirmenizden beslenecek.

Yoksa 'benim bir ailem var' diye diklenen adam niye arasin sizi?

Hala seviyor olsa kafasina silah dayamadilar ya, en basindan ayrilmazdiniz.

Lutfen ona bu keyfi yasatmayin, sizin hissettirmediginizi dusundugunuz umudunuzla mest olmasina izin vermeyin.

aynen işte bende onu onun silahıyla vurmak istiyorum mesaj atsam ben seni hala seviyorum arkadaş kalamıyorum durumuna gelicem inanın bana yıllarca bu durumdaydım hep bi yerde onu bekleyen kızdım haa uzun zamandır güçlüyüm ama direnemiyorum şimdi bunu yapamam ona fırsat veremem o mesajı acıkcası ben atmak istemiyorum keza ben onun durumunda olsam hosuma bile gider arkadas kalmaktan rahatsız olması o yuzden taktik istiyorum sizden
Yani telefonlarını hep aç ama çok uzun uzun konuşma kapat igilenme söylediklerine dikkat etmemişin gibi yap ne dedin başka bişeyle uğraşıyorumda duyamadım gibi filan, sallama yani..

'Asik salak kiz gibi degil de umrunuzda degilmis gibi davranmissiniz' da...

O bilmiyor mu onun icin onca savas veren kizin icinin sizladigini?

"Arayinca acmis bulunmanizdan', simdiye kadarki mucadelenizden anlamadi mi saniyorsunuz?

Tum iletisim yollarini kapatmazsaniz o telefonlar surecek...

Sizin zaafinizdan ve ona vazgecilmez hissettirmenizden beslenecek.

Yoksa 'benim bir ailem var' diye diklenen adam niye arasin sizi?

Hala seviyor olsa kafasina silah dayamadilar ya, en basindan ayrilmazdiniz.

Lutfen ona bu keyfi yasatmayin, sizin hissettirmediginizi dusundugunuz umudunuzla mest olmasina izin vermeyin.
Direk hislerime tercümansınız doğru aslında telefonu açmam bile birşeydir öyle değilmi ki belki sesim bile titredi haberim yok benim ona olan zaafımı adı gibi biliyor zaten o telefonun açılacağını da biliyordu belkide ben kendimi kandırıyorum o halde şöyle davranmalıyım yavastan yavastan kısa kesip bu işi bitirmeliyim bu cok daha iyi olur sanırım allahtan ben aramıyorum onu tutuyorum kendimi ne arama ne msj. acıkcası bir hata bile yaptım onu kıskanmak gibi ama o bana varmı bi durum falan demedi gerçi oda biliyor benim kimseye bakmıcagımı cocuk beni tanıyor belki benden bile daha fazla

Yani telefonlarını hep aç ama çok uzun uzun konuşma kapat igilenme söylediklerine dikkat etmemişin gibi yap ne dedin başka bişeyle uğraşıyorumda duyamadım gibi filan, sallama yani..
aynen sanırım en dogrusu bu :( hem sevgi hem nefret işin içinden nasıl cıkıcam bilmiyorum

Hic mesaj attıgında falan aramalarına cevap verdiginde ona eskisi gibi davranma öyle hevesli gibi cünkü sen eger eskisi gibi oldugunu belli edersen o kadar hevesli oldugunu ona gösterirsen o pesinde kosmaya o kadar niyetli olmaz.Ne kadar soguk olursan o kadar iyi.Ayrıca o adamı biraz unutmaya calıs atlatmaya calıs derim ben.Cünkü aileler zor gercekten ve bunun karsısında duramıyorsa en azından bir iki cümle bile edemiyorsa zaten hic degmez bence

bi yandanda ona kazık atmak istiyorum lütfen bu dediğimi yanlıs anlamayın ben biraz toplu bi kızım bir süredir kilo vermeye basladım benle arada dalga gecerdi şişman falan diye konus kızım diyorum kendi kendime illa bigün görüşücez olmadı koyucam fotomu face e imrensin dursun sonrada yavas yavas içten içten keseyim ben bunla muhabbeti

yoo asla naziklikten değil inanın sadece bakıyorum o telefonda rahat ya ben hırlarsam hee hala beni seviyoki kızgın dcek adım gibi eminim bu duruma düşmek istemiyorum o benle bakıyorum gayet arkadasca konusuyor bende aynı karsılıgı veriyorum afedersin g.tu kalkmasın diye o zaman ben kısa kısa konusayım değilmi işim varmıs gibi adam gibi seviyosa ugrasır zaten ugrasmasa ne yazar ben bu umutlanma hissinden kurtulmus olurum

Ben eski sevgilimle neden konusuyumki? Ne munasebet?
Beni ailesine karsi ezen, hic arka cikmayan.
Bana evlilik hayali asilayip yari yolda koyan birisini beni kac kere bu sebepten aglatan birisini ben saymam bile.
Onun bilmem neresi kalkmasin diye ben kendimi oyuncak olarak kullandircak degilim.
Benim canim can degilmi yazik degilmi bana.
Hem bence tamda sen su an boyle soft olup normal bi sekilde konusuyorsunya?
Saniyorki bu 'demekki pekte sorun degilmis, bana hic kizmamis ailemi secdim diye'.

Hic mesaj attıgında falan aramalarına cevap verdiginde ona eskisi gibi davranma öyle hevesli gibi cünkü sen eger eskisi gibi oldugunu belli edersen o kadar hevesli oldugunu ona gösterirsen o pesinde kosmaya o kadar niyetli olmaz.Ne kadar soguk olursan o kadar iyi.Ayrıca o adamı biraz unutmaya calıs atlatmaya calıs derim ben.Cünkü aileler zor gercekten ve bunun karsısında duramıyorsa en azından bir iki cümle bile edemiyorsa zaten hic degmez bence
dediklerinize cok tesekkür ederim hepsi benim yol gösterici oluyor onunla her arkadasımla konustugum gibi konusucam sen nasılsın naptın nettin geçicem onları gayet keyifli bir ses tonunda hersey yolundaymıs gibi davranıcam onuda sormıcam agız ucuyla sadece noluyo desin bakalım cok tesekkur ederim ama inanın bitiricem bu durumu sadece bu defa o gereksizin karşısında güçlü durmak istiyorum bu kız beni asla bırakamaz düşüncesini atsın istiyorum biraz telaslansın istiyorum

peki sizce iyi niyetli olma ihtimali nedir? varmı böyle birşey hani ne bileyim yavas yavas mı söyleyecek acaba biraz beklesemmi ne dersiniz?

beklemek zamanını çalmaktan başka işe yaramaz....iyi niyetliyse bu durumda zaten o da açıkça konuşur...yok eğer değilse şaşırır ve seni yedekte tutmaktan vazgeçer...ama buna önce senin inanman gerekiyor yani laf olsun diye değil gerçekten böyle olmasını istediğin için söylemelisin..ha bu arada sakın mesaj atmaya falan kalkma ararsa söyle...önce kafanda bitir ve biz maalesef ilişkileri hesap kitap işi gibi gördüğümüzden açık olmadığımızdan ne yapsam acaba ne olur diye kurguladığımızdan kaybediyoruz...düşeceğin durumu düşüme açık olursan afallar çünkü şu an senin de kaçak oynadığını bildiğinden adım kadar eminim.....ya da kısaca beni bir daha arama de neden diye sorarsa istemiyorum bu kadar basit de...

tecrübe ile sabittir...senden oldukça büyüğüm sanırım .... oldukça fazla da insan tanıdım, olay gördüm ilişki gözlemledim ve şu yaşadığın durum inan en kötüsü senin için...ne olduğunu bilmek istiyorum net ol de...arkadaş kalmak istiyorum vırt zırt diye zırvalarsa ben istemiyorum eyvallah de...

şu an o düşmek istemediğin durumdan çok farklı yerde değilsin maalesef bunu sürdürmelütfen

ilişkilerin için de herzaman kendin ol, net ol ve ne hissediyorsan söyleyip sonuçlarına göre davran...sen söyle bırak onlar düşünsün

dediklerinize cok tesekkür ederim hepsi benim yol gösterici oluyor onunla her arkadasımla konustugum gibi konusucam sen nasılsın naptın nettin geçicem onları gayet keyifli bir ses tonunda hersey yolundaymıs gibi davranıcam onuda sormıcam agız ucuyla sadece noluyo desin bakalım cok tesekkur ederim ama inanın bitiricem bu durumu sadece bu defa o gereksizin karşısında güçlü durmak istiyorum bu kız beni asla bırakamaz düşüncesini atsın istiyorum biraz telaslansın istiyorum
Bunun icinde sakın eski kız gibi olmayın onun karsısında.Aynen dediginiz gibi yapın.Konusmanın sonunda siz bile kendinize sasırır ve degismek daha güclü olmak icin ilk adımı atmıs olursunuz belki de :21:

Ben eski sevgilimle neden konusuyumki? Ne munasebet?
Beni ailesine karsi ezen, hic arka cikmayan.
Bana evlilik hayali asilayip yari yolda koyan birisini beni kac kere bu sebepten aglatan birisini ben saymam bile.
Onun bilmem neresi kalkmasin diye ben kendimi oyuncak olarak kullandircak degilim.
Benim canim can degilmi yazik degilmi bana.
Hem bence tamda sen su an boyle soft olup normal bi sekilde konusuyorsunya?
Saniyorki bu 'demekki pekte sorun degilmis, bana hic kizmamis ailemi secdim diye'.
sizin söylediklerinizede aynen kelimesi kelimesine katılıyorum birebir aynı düşünüyorum bir kere actım konustum telefonda gayet normal konustum salak gibi durup dururken yazarsam yine salak durumuna dusucem allah askına söyleyin 2 saat once konustuk ve gayet iyi kapattık telefonu burda hata bende inanın farkındayım ondan zaten kendime sinir oluyorum yola cıkıcam bilmem ne dedi defoldu gitti benimde sesim düştü ister istemez oldu lütfen anlayın :( bi kere hatalı davrandım şimdiki yolum ne olmalı bundan sonraki bu defa dicek ee en son gayet iyiydi falan

inanın söylediğinizi yapıcam ama aptal aşık durumuna düşmem değilmi kaydedicem yazdıgınızı ben güzin abla deüilim adama bak ya hiçbişi olmamış gibi bide bana yapamadıgın soruları atarsın bana diyo bu nasıl bir ruh hali ya

onunla da aynen böyle bu ruh hali ile konuşmalısın bence hahaha....hatta direk bunu bile söyleyebilirsin

beklemek zamanını çalmaktan başka işe yaramaz....iyi niyetliyse bu durumda zaten o da açıkça konuşur...yok eğer değilse şaşırır ve seni yedekte tutmaktan vazgeçer...ama buna önce senin inanman gerekiyor yani laf olsun diye değil gerçekten böyle olmasını istediğin için söylemelisin..ha bu arada sakın mesaj atmaya falan kalkma ararsa söyle...önce kafanda bitir ve biz maalesef ilişkileri hesap kitap işi gibi gördüğümüzden açık olmadığımızdan ne yapsam acaba ne olur diye kurguladığımızdan kaybediyoruz...düşeceğin durumu düşüme açık olursan afallar çünkü şu an senin de kaçak oynadığını bildiğinden adım kadar eminim.....ya da kısaca beni bir daha arama de neden diye sorarsa istemiyorum bu kadar basit de...

tecrübe ile sabittir...senden oldukça büyüğüm sanırım .... oldukça fazla da insan tanıdım, olay gördüm ilişki gözlemledim ve şu yaşadığın durum inan en kötüsü senin için...ne olduğunu bilmek istiyorum net ol de...arkadaş kalmak istiyorum vırt zırt diye zırvalarsa ben istemiyorum eyvallah de...

şu an o düşmek istemediğin durumdan çok farklı yerde değilsin maalesef bunu sürdürmelütfen

ilişkilerin için de herzaman kendin ol, net ol ve ne hissediyorsan söyleyip sonuçlarına göre davran...sen söyle bırak onlar düşünsün
Allah razı olsun dediklerinizden sonra çok daha netleştim inanın çok daha iyi hissediyorum bana moral verdiniz o çok zekidir dediğiniz gibi benim kaçak oynadıgımdan emindir beni mutlaka arayacak biliyorum o zaman onunla konusucam konuyu ben acmak istemedim bu arkadaslıktan bi tek benim rahatsız oldugumu bilsin istemedim ama oyun oynamayada gerek yok dediğiniz gibi cocukmuyum sanki peki ne desem sizce nasıl konussam kafamda kuramıyorum. bu arada yasınızı bilmiyorum bende 2 yıllık öğretmenim ve su ilişkim hayatımda inanın beni zorlayan tek şey hatta baska hiçbir sıkıntım yok yıllardır bir dar bogazdayım kurtulsam kurtulamıyorum unutamıyorum....

sizin söylediklerinizede aynen kelimesi kelimesine katılıyorum birebir aynı düşünüyorum bir kere actım konustum telefonda gayet normal konustum salak gibi durup dururken yazarsam yine salak durumuna dusucem allah askına söyleyin 2 saat once konustuk ve gayet iyi kapattık telefonu burda hata bende inanın farkındayım ondan zaten kendime sinir oluyorum yola cıkıcam bilmem ne dedi defoldu gitti benimde sesim düştü ister istemez oldu lütfen anlayın :KK43: bi kere hatalı davrandım şimdiki yolum ne olmalı bundan sonraki bu defa dicek ee en son gayet iyiydi falan

Bundan sonra yapabiliceginiz tek sey yavas yavas baginizi kesmek.
Yola cikmis dediniz.
Vardim diye mesajmi atmis?
Hadi sen yorulmussundur uyu sonra konusuruz demek yerine(ki bu cumleyi sevgililer birbirine soyler) siz hm tm guzel, biraz isim var diyip kapatin telefonu kestirip atin.
Hatta telefon konusmalarini tamamen kesin.
Sesime hasret birakirim o karaktersiz adami, ne demek ailesine karsi beni kurayamamak.
Hic telefonlarina bile acmam ben.
Ha pardon aramissin duymadim diye yazarim whatsapptan.
Biseymi varmi? derim.
O kdr.

Allah razı olsun dediklerinizden sonra çok daha netleştim inanın çok daha iyi hissediyorum bana moral verdiniz o çok zekidir dediğiniz gibi benim kaçak oynadıgımdan emindir beni mutlaka arayacak biliyorum o zaman onunla konusucam konuyu ben acmak istemedim bu arkadaslıktan bi tek benim rahatsız oldugumu bilsin istemedim ama oyun oynamayada gerek yok dediğiniz gibi cocukmuyum sanki peki ne desem sizce nasıl konussam kafamda kuramıyorum. bu arada yasınızı bilmiyorum bende 2 yıllık öğretmenim ve su ilişkim hayatımda inanın beni zorlayan tek şey hatta baska hiçbir sıkıntım yok yıllardır bir dar bogazdayım kurtulsam kurtulamıyorum unutamıyorum....

ben de öğretmenim 10 yılım bitti :) ... 5 yıl ailemden uzakta yalnız yaşadım ....sonra 33 yaşımda evlendim 6 yıllık evliyim ve bir çocuğum var, yaşımı hesapla artık :)...bu süreçte öğrendiğim çok kurgulamadan net ne hissediyorsanız söylemeniz gerektiği...güçlü olmanın tek yolu kendin olmaktan geçer...bence fazla kurgulayıp uzatmadan bu saatten sonra görüşmek istemiyorum de...neden diye sorarsa yaşananlar yokmuş gibi arkadaş kalamayız diyebilirsin...uzatmasına izin vermeden bitir ki kafan için rahat yoluna devam et...va bence bir an önce kurtul bu durumdan ve adamdan..herşey daha güzel olur emin ol

Bundan sonra yapabiliceginiz tek sey yavas yavas baginizi kesmek.
Yola cikmis dediniz.
Vardim diye mesajmi atmis?
Hadi sen yorulmussundur uyu sonra konusuruz demek yerine(ki bu cumleyi sevgililer birbirine soyler) siz hm tm guzel, biraz isim var diyip kapatin telefonu kestirip atin.
Hatta telefon konusmalarini tamamen kesin.
Sesime hasret birakirim o karaktersiz adami, ne demek ailesine karsi beni kurayamamak.
Hic telefonlarina bile acmam ben.
Ha pardon aramissin duymadim diye yazarim whatsapptan.
Biseymi varmi? derim.
O kdr.
bazen o kadar güçlü olamıyor insan ben lise yıllarımda öyleydim kız arkadaslarıma hep moral verirdim cok yanlıstan döndürdüğüm oldu hiçte sevgilim olmamıştı rahat büyüdüm ben ailem sıkmadı hiç beni bu sayede hiç serseri olmadım hiç yalan sölemedim belkide imkanlarım rahat olmasından bilmiyorum hiç sevgiliyle falan işim olmazdı spor yapardım dansa giderdim yaz tatillerinde iki takılır dönerdim vs. ne zaman ünive basladım üniv bitti ögretmen oldum bu labirentin içinden inanın cıkamıyorum valla telefonumu göndereyim siz yazın o dereceyim en yakın arkadaslarım bile amann takma demekten öteye gecmediler yine sinirimi stresimi burda attım burda yarım gördüm cok tesekkür ederim okuduklarımdan artık bi çıkar yol bulup cıkıcam bu işin içinden ama net olmam gerektigini anladım her zaman daha işe yarıyor kendine güvenli olucaksan onun yaptıgı gibi işine gelirse tarzında davranıcaksın haklısınız herkes ne yazdıysa bi anlam cıkarıyorum işte ona göre hareket edicem

ben de öğretmenim 10 yılım bitti :) ... 5 yıl ailemden uzakta yalnız yaşadım ....sonra 33 yaşımda evlendim 6 yıllık evliyim ve bir çocuğum var, yaşımı hesapla artık :)...bu süreçte öğrendiğim çok kurgulamadan net ne hissediyorsanız söylemeniz gerektiği...güçlü olmanın tek yolu kendin olmaktan geçer...bence fazla kurgulayıp uzatmadan bu saatten sonra görüşmek istemiyorum de...uzatmasına izin vermeden bitir ki kafan için rahat yoluna devam et...va bence bir an önce kurtul bu durumdan ve adamdan..herşey daha güzel olur emin ol
"Güçlü olmanın tek yolu kendin olmaktan geçer" yazıyorum bunu telefonuma cok dogru inanın kendime geldim suan yazmıcam beklicem ama ilk aramasında söylicem istemiyorum bu durumada anlam veremiyorum dicem hatta belki o kadar bile konusmam telefonu acmam ardından bi msj atarım hatta bana onuda yazın desem komikmi olurum :D ayy güldüm ya cidden okkalı bişi yazın üstüne laf söylenmeyecek kıvamda olsun kıvrım kıvrım kıvrılsın :D rica ediyorum ayrıca meslekdaş olmamıza cok sevindim hocam :)

bazen o kadar güçlü olamıyor insan ben lise yıllarımda öyleydim kız arkadaslarıma hep moral verirdim cok yanlıstan döndürdüğüm oldu hiçte sevgilim olmamıştı rahat büyüdüm ben ailem sıkmadı hiç beni bu sayede hiç serseri olmadım hiç yalan sölemedim belkide imkanlarım rahat olmasından bilmiyorum hiç sevgiliyle falan işim olmazdı spor yapardım dansa giderdim yaz tatillerinde iki takılır dönerdim vs. ne zaman ünive basladım üniv bitti ögretmen oldum bu labirentin içinden inanın cıkamıyorum valla telefonumu göndereyim siz yazın o dereceyim en yakın arkadaslarım bile amann takma demekten öteye gecmediler yine sinirimi stresimi burda attım burda yarım gördüm cok tesekkür ederim okuduklarımdan artık bi çıkar yol bulup cıkıcam bu işin içinden ama net olmam gerektigini anladım her zaman daha işe yarıyor kendine güvenli olucaksan onun yaptıgı gibi işine gelirse tarzında davranıcaksın haklısınız herkes ne yazdıysa bi anlam cıkarıyorum işte ona göre hareket edicem

Evet maalesef insanin kendi basina geldiginde bazi seyleri goremiyor.
Ben sizin yerinizde olsam su an herseye ragmen banlardim heryerden:KK14:.
Hesap felanda vermek zorunda degilim.
Kimsin sen benim neyim oluyosunda? sevgilimmi? nisanlimmi?
Canim istedi konustum simdide canim istemiyor konusmuyorum senle.
Bi ozelligin yok yani bende.... bu kadr basit.

Biraz kendinizi dusunun.
O adam sizi uzdu, evlilik hayallerinizi suya gomdu.
Size zerre kadr deger vermiyor.
Ve su an gelmis yuzsuzce sizle konusuyor, bu hakki nasil goruyor kendinde?

"Güçlü olmanın tek yolu kendin olmaktan geçer" yazıyorum bunu telefonuma cok dogru inanın kendime geldim suan yazmıcam beklicem ama ilk aramasında söylicem istemiyorum bu durumada anlam veremiyorum dicem hatta belki o kadar bile konusmam telefonu acmam ardından bi msj atarım hatta bana onuda yazın desem komikmi olurum :KK70: ayy güldüm ya cidden okkalı bişi yazın üstüne laf söylenmeyecek kıvamda olsun kıvrım kıvrım kıvrılsın :KK70: rica ediyorum ayrıca meslekdaş olmamıza cok sevindim hocam :)

yok ben bişiii söylemiim azıcık daha gaza getireyim sen zaten bulursun ne söyleyeceğini :)
bi de boşveeeer sen söyleyeceğini söyle kafanı rahatlat ooohhh mis gibi hayatına bak...o ne yaparsa yapsın ...ister kıvrılsın ister çatlasın ister zil takıp oynasın...yapacağını onu bi hallere sokmak için değil kendini iyi hissedip ondan kurtulup hakettiğin gibi keyifli rahat hayata kvuşmak için yap yani yalnızca kendin için...gerisi gelir zaten ...okul açılıyor bak kendini işine ver, daha fazla çalış branşını bilmiyorum ama güzel etkinlikler hazırla öğrencilerine...arada gel konuşalım ;)

Back
X