- 24 Aralık 2014
- 5.240
- 7.028
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Doktorun yanındaki sekreter tahlil sonucu gösterilecekse kimliği içeri alıyor içeri çağırılıp konuşulduktan sonra kimliği geri alıp çıkıyorsunKimlik verilip birakiliyor mu oylece hastaneden ayrilana kadar? Lazimsa o an verirsiniz ve işi bitince size geri verir hemen.O hastaneye ilk defa gidilmiyorsa (test yapilmis ilk degil) kimlik almamasi gerekmez miydi? Hersey bir garip
Doktorun yanındaki sekreter tahlil sonucu gösterilecekse kimliği içeri alıyor içeri çağırılıp konuşulduktan sonra kimliği geri alıp çıkıyorsun
İnsanın aklına her türlüsü geliyor öyle demeyin ne dolandırıcılık yöntemleri duyuyoruz evet 18 yaş altı ama yine de risk7 aylık çocugun kimliğiyle nasıl yasa dışı işler yapacaklar anlamadım. Bir de burda doktorun ne kabahati var?
teşekkür ederim p tesi olmazsa gideyim ben de karakolaBu uygulamayi bilmiyorum ama o zmaan baya bir ihmal var bu durumda.
Gecmis olsun.
Cocukta işler nasil yurur bilmiyorum ben kimlik kaybettigimde karakola gitmistim sonra oradan aldigim kagitla yeni bir kimlik almistim ama detaylari hatirlamiyorum 10 sene onceydi.
Yeni sistem nasıl bilmiyorum ama nufüs müdürlüğünden kayıp diye randevu alın. Böylece bir şey olduğu zaman ispat edersiniz.İnsanın aklına her türlüsü geliyor öyle demeyin ne dolandırıcılık yöntemleri duyuyoruz evet 18 yaş altı ama yine de risk
Söyledim hepsine ulaşmamız mümkün değil dediler tamam ama alan kişi attı belki cüzdanına çocuğu hasta olana kadar belki bakmayacak benim çocuğuma ani bir şey olsa ben mağdur olacağım o kadar sinirliyim ki bu en iyi ihtimal orada burada kaybolup kötü niyetli insanların eline geçer diye de korkuyorumİyi de sizden önce muayene olanlar bellidir onları arayıp sorsalardı hemen. Hata onların telafi etmeleri gerekirdi hemen
En garanti yol kayıp başvurusunda bulunup yenisini çıkarmaDün akşam açtığım postu biliyorsunuzdur hastanede doktor bir kadına hakaret etti ben de randevumu erteledim demiştim bugün iyi güzel gittim muayene oldum 7 aylık bir kızım var ona alerji testi yaptırmıştık sonuçlar çıktı diye haber verilince onu da aldım öyle gittik.Doktora sonuç göstermek için ayrıdan sıra alınmıyor sekretere kimliği veriyorsunuz iyi güzel verdim kimliği çağıran yok bakıyorum pek hasta da yok sekreter siz sıra mı bekliyorsunuz dedi evet dedim buyurun dedi içeri girdik baktılar kimlik yok hastalardan biri kendi çocuğunun kimliği diye almıştır geri getirirler diyip numara aldılar benden haliyle kızdım bozuldum nasıl kaybolur diye numara aldılar ama giden gitti bence burada ihmal yok mu yaa çocuğumun kimliği yasa dışı işlerde kullanılmaz değil mi ? Hemen kayıp başvurunda bulunmalı mıyım yoksa beklemeli miyim ? Hiç kimlik kaybolmamıştı panik oldum kötü niyetli insanların eline geçer diye neden böyle aksilikler beni buluyor yaa
7 aylik cocugun ceza ehliyeti olmaz.O konuda endiseniz yersiz..Dün akşam açtığım postu biliyorsunuzdur hastanede doktor bir kadına hakaret etti ben de randevumu erteledim demiştim bugün iyi güzel gittim muayene oldum 7 aylık bir kızım var ona alerji testi yaptırmıştık sonuçlar çıktı diye haber verilince onu da aldım öyle gittik.Doktora sonuç göstermek için ayrıdan sıra alınmıyor sekretere kimliği veriyorsunuz iyi güzel verdim kimliği çağıran yok bakıyorum pek hasta da yok sekreter siz sıra mı bekliyorsunuz dedi evet dedim buyurun dedi içeri girdik baktılar kimlik yok hastalardan biri kendi çocuğunun kimliği diye almıştır geri getirirler diyip numara aldılar benden haliyle kızdım bozuldum nasıl kaybolur diye numara aldılar ama giden gitti bence burada ihmal yok mu yaa çocuğumun kimliği yasa dışı işlerde kullanılmaz değil mi ? Hemen kayıp başvurunda bulunmalı mıyım yoksa beklemeli miyim ? Hiç kimlik kaybolmamıştı panik oldum kötü niyetli insanların eline geçer diye neden böyle aksilikler beni buluyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?