Bu İlgide Neyin Nesi?

canım hiçbir erkek eğer bir asalak değilse bir kadınla işi için parası için birlikte olmaz bence hakkınızda hayırlısı olsun

canım hiçbir erkek eğer bir asalak değilse bir kadınla işi için parası için birlikte olmaz bence hakkınızda hayırlısı olsun

haklısın tatlım ama neler duyuyoruz ne insanlarla karşılaşıyoruz yıllarca güvendiğimiz insanlar 1 günde gerçek yüzlerini çıkartıyor da nasıl şaşıp kalıyoruz olmaz diyebileceğimiz ne var şu hayatta...amin iyi dileklerin için çok teşekkür ederim:16:

bence günümüzde mantık evliliğine sıcak bakan erkeklerin sayısı arttı. Hem çalışsın evin bütçesine katkısı olsun, hem kariyeri olsun, hem ev işlerini düzenli yapsın, hem ailesine uygun olsun, hem güzel olsun... Onların da artık bir sürü kriteri var. Hatta günümüzde en çok tercih edilen gelin adayları öğretmenler :)
Arkadaşını bizler tanımıyoruz, mantığıyla mı hareket ediyor, duygularıyla mı (?) bunun analizini yapacak olan sensin.

bence günümüzde mantık evliliğine sıcak bakan erkeklerin sayısı arttı. Hem çalışsın evin bütçesine katkısı olsun, hem kariyeri olsun, hem ev işlerini düzenli yapsın, hem ailesine uygun olsun, hem güzel olsun... Onların da artık bir sürü kriteri var. Hatta günümüzde en çok tercih edilen gelin adayları öğretmenler :)
Arkadaşını bizler tanımıyoruz, mantığıyla mı hareket ediyor, duygularıyla mı (?) bunun analizini yapacak olan sensin.

sende haklısın ah bunun analizini yapabilsem...:51:

nasıl anlayabilirim sence öyle bi niyeti olcak biri de değil ya kıyamıyorum bile ona bu düşünceyi yakıştırmaya ama tek kafamı karıştıran dersanede neden hiç ilgilenmedi ?

cesaret edememıs olabılır cunku sen memur olmayı cok ıstedıgın ıcın derslerı bu kadar onemserken kabul etmeyecegını dusunup boyle bır teklıfle gelmemıstır

merhaba çok alakasız olacak konu ile ama ilgilendiğim için soruyorum bölümün neydi kaç puan almıştın.

cesaret edememıs olabılır cunku sen memur olmayı cok ıstedıgın ıcın derslerı bu kadar onemserken kabul etmeyecegını dusunup boyle bır teklıfle gelmemıstır

canım dersane 22 eylülde bitti o kadaar ay hiç ne faceden ekleme ne bişey. ben ne zaman buraya atandım onun işyerine ugradım geçerken mrb fln dedim o gün ekledi beni ve bi ilgi bi ilgi amaan neyse ne zaten kaderimde varsa her türlü olur ben akışına bırakıyım gitsin ne çok samimi oluyum ne çok uzak duruyum :26:

analiz yapabilmek için onu daha yakından tanımalısın. Bence bir şans ver, biraz görüş, konuş. Sana karşı duygularını zamanla anlarsın zaten. Hem geçen yıl hoşlanmamış, bu yıl hisleri değişmiş olamaz mı?

en ağırlık verdiğim ihtimal bu neden biliyomusun dersaneden bu yana 20 kilo verdim. üni.de cok kilo almıştım dersanedeki dönemde de kiloluydum yani sınava kadar 15 kilo fln verdim ama tabi çok belli olmuyodu çünkü hep görüyoduk birbirimizi ve dikkat etmiyodu kimse kimseye herkes derslerin derdindeydi (ki o kimseye bakmıyodu zaten) . sonrada 5-6 kilo verdim şuan tam fit oldum yani. o zaman giydiğimde çok yakışmıyodu sınava hazırlandığım için çokta bakmıyodum kendime. ama buraya atandığımda ilk görüşmemizde karşısında bambaşka bi kız duruyodu umarım dediğin gibidir :16:

en ağırlık verdiğim ihtimal bu neden biliyomusun dersaneden bu yana 20 kilo verdim. üni.de cok kilo almıştım dersanedeki dönemde de kiloluydum yani sınava kadar 15 kilo fln verdim ama tabi çok belli olmuyodu çünkü hep görüyoduk birbirimizi ve dikkat etmiyodu kimse kimseye herkes derslerin derdindeydi (ki o kimseye bakmıyodu zaten) . sonrada 5-6 kilo verdim şuan tam fit oldum yani. o zaman giydiğimde çok yakışmıyodu sınava hazırlandığım için çokta bakmıyodum kendime. ama buraya atandığımda ilk görüşmemizde karşısında bambaşka bi kız duruyodu umarım dediğin gibidir :16:

hadi bakalım hayırlısı :))

haklısın canım ama en güvendiğim insanlar bana diyoki sen memur oldun eşinde memur olmadı ki şartlarınız aynı olsun yoksa mutsuz olursun. ben 1 ay önce memur değildim bu ayrımın içinde olmak bile utanç veriyo bana biliyomusun? zaten böyle diyenler yüzünden karşıma çıkan her insanı sorgular oldum.

Resmen hastalıklı bir düşünce
Sakın aklını bu tür şeylerle karıştırma
İnsanlık mesleğe, rütbeye göre olmuyor
Hele ki bu devirde asla
Ne üniversite mezunu memur olmuş insanlar var ciğeri beş para etmez dışardaki adamlarına çalışır, ne beden işçisi vardır dürüst
Karşına çıkan insana eğer bir şey hissedersen şans ver
Böyle güzel duygular zor çıkıyor insanın karşısına
Kaybedeceğin hiç bir şey yok ama kazanabilirsin

Çevreni düşünmeyi bırak, sevdiğin insanla bir hayatı paylaşacak olan sensin
Herkes koltuk sahibi yakışıklı insanlarla beraber olmak zorunda değil

İnşallah çok mutlu olursun ikili ilişkilerinde
Sen sen ol onlar gibi kimseyi küçümseme

Yakınlarının yorumları bana saçma geldi.. Belki ağır olucak ama bunlar basma kalıp, düşünülmeden edinilen yargılar bence..
Eğer seninde gönlün varsa tanı, zaten kötü bir niyeti varsa er geç ortaya çıkar -ki bana hiçte niyeti kötü gibi gelmedi.. Bol şans.. :)

Kızlar mrb, uzun zamandır yazamadım özledim sizleri.
Aklıma takılan bişey var ve sizin fikrinizi almak istedim.
Ben geçen yıl bilen bilir kpss'ye hazırlanıyodum pek giremedim foruma. Çok şükür emeğimin karşılığını aldım atandım. Kendi memleketimde bir ilçede görev yapıyorum. Dersaneye gitmiştim geçen yıl bi sınıf arkadaşım vardı çok yakışıklı çok efendi kafasını kaldırıp bi kıza baktığını görmedim :16: ara sıra kısa kısa sohbetlerimiz olurdu bana not tutar verirdi ama o kadar selam naber'den öteye gitmedi muhabbet hiç. bu arkadaş malesef kazanamadı:5: ben onun oturduğu ilçeye atandım. 2 haftadır sohbetimiz ilerledi öğle aralarında beni görmeye geliyor falan. Hani art niyet aramak kesinlikle istemiyorum ama neden koca 1 sene dersanede hiç ilgilenmedi şimdi kıymetli oldum? çokta asil bi çocuk öyle serseri falan değil kendi iş yeri var yani durumuda iyi. ama çevremdekiler aklıma başka şeyler sokuyo anladınız siz...sizler ne düşünüyosunuz nasıl davranmalıyım onun samimiyetini nasıl ölçmeliyim? bana oh hem bnm oturduğum ilçede çalışıyo hem memur daha iyisini mi bulcam gözüyle mi bakıyo, yoksa (insallah) gerçekten de beğeniyo dersanede dersler sebebiyle mi samimiyet kuramadık ? Şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim canlarım. Umarım beni anlarsınız kesinlikle kimseyi küçümseyemem bunu kafama takmak bile bana yanlış geliyo ama insanız hepimiz neler yaşıyoruz bu hayatta. bu yaşta bir darbe almak istemiyorum hayattan. o yuzden soruyorum sizlere...

hiç sanmıyorum ben art niet olduuğunu ama bu şeklde düşünmende normal tabi :) dersahne sonçta ikinizinde bi amacı vardı dersler youndu snvı kazanma stresi vardı felan :) o yüsden belkide samimiyet kuramadı ee sen şmdi atandın rahatsın oda amacına ulaşamadı ama seni de tekrar görünce demekki aklında bişeylerin kalmışki sohbeti ilerletmek istemiş :) ßence hoŞlanıordur biraz zamana bırak zaten çok rahat en geç 1 aya anlarsın ne oldunu :16:

Resmen hastalıklı bir düşünce
Sakın aklını bu tür şeylerle karıştırma
İnsanlık mesleğe, rütbeye göre olmuyor
Hele ki bu devirde asla
Ne üniversite mezunu memur olmuş insanlar var ciğeri beş para etmez dışardaki adamlarına çalışır, ne beden işçisi vardır dürüst
Karşına çıkan insana eğer bir şey hissedersen şans ver
Böyle güzel duygular zor çıkıyor insanın karşısına
Kaybedeceğin hiç bir şey yok ama kazanabilirsin

Çevreni düşünmeyi bırak, sevdiğin insanla bir hayatı paylaşacak olan sensin
Herkes koltuk sahibi yakışıklı insanlarla beraber olmak zorunda değil

İnşallah çok mutlu olursun ikili ilişkilerinde
Sen sen ol onlar gibi kimseyi küçümseme

negüzel açıklamışsın gerçekten acaip içimi rahatlattı bu yorumun haklısın önemli olan maddi değerler değil dimi önemli olan heyecan aşk sevgi saygı. ilerde ne olacağı bellimi olur. ayy iyiki sormuşum sizlere :16:

Yakınlarının yorumları bana saçma geldi.. Belki ağır olucak ama bunlar basma kalıp, düşünülmeden edinilen yargılar bence..
Eğer seninde gönlün varsa tanı, zaten kötü bir niyeti varsa er geç ortaya çıkar -ki bana hiçte niyeti kötü gibi gelmedi.. Bol şans.. :)

cnm haklısın da bunu söyleyenler hep yanlış evlilik yapmış insanlar o yüzden benimde hata yapmamı istemiyolar :ssz:

cnm haklısın da bunu söyleyenler hep yanlış evlilik yapmış insanlar o yüzden benimde hata yapmamı istemiyolar :ssz:

Anladım ama öyle insanlar genelde hayata karamsar bakmaya başlıyorlar.. Benimde var etrafımda ve nerdeyse bana evlenme diyorlar o kadar önyargılılar bu konulara..

haklısın canım ama en güvendiğim insanlar bana diyoki sen memur oldun eşinde memur olmadı ki şartlarınız aynı olsun yoksa mutsuz olursun. ben 1 ay önce memur değildim bu ayrımın içinde olmak bile utanç veriyo bana biliyomusun? zaten böyle diyenler yüzünden karşıma çıkan her insanı sorgular oldum.

Para icin memur olmali diyorsan yaniliyorsun. Serbest calisanlar, kendi isleri olanlar daha cok kazaniyorlar ki. Memurun durumu ortada, bunu bir ogretmen olarak yaziyorum.

Cekingen bir cocuk demek ki. Sana notlarini vermesi bile bir ilgi gostergesi bence. Hoslaniyorsan ona bir sans ver. Memurlugun bir garantisi kalmayacak yakinda.

Anladığım kadarı ile fırsat verilebilir yavaş yavaş yokla denersin , kötü düşünme canım şans ver ama dikkatli ol

Test sürüşü :D

Adamın hali hazırda işi gücü zaten var.
Neden senin memur olmanla ilgilensin ki...
Bence sana yazılıyor.
İlgisi olmazsa görüşmek için uğraşmaz bile.
Denk gelirsek görüşürüz gelmezsekde mühim değil der ve geçer.
Hakkında hayırlısı.
Kimseye de kulak asma.
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.
Bu senin hayatın .Boş konuşan insanlara mahal verme.

Back
X