Bu İlgide Neyin Nesi?

hhaklısınız boş bi düşünce bencede. sonuçta milyarder olmadım ben sadece memur oldum.biz nasıl karşımıza çıkan kişilerde bazı kriterler arıyosak statü,meslek vb. erkeklerde arayabilir doğal olarak

memur olmanın kesinlikle artısı olmuştur. yukarıda yazdığın gibi herkesin belli kriterleri var. o da çalışan bir eş istediği için seinle ilgilenmeye başlamıştır. bunun için seninle ilgileniyor olması da seni üzmesin. işsiz biri olsa sen ona bakar mıydın? ilgi duyar mıydın?
o da böyle düşünüyodur.

memursun diye illa memurla evlenmek mi tamamen bencillik. eksi oturdugumuz semde bir bayan öğretmendi,eşide lise mezunu çoook iyi tanınmış bir fabrıkada çalışıyordu... önemli olan anlaşmaktır bakmayın siz bu düşüncelere.

memur olmanın kesinlikle artısı olmuştur. yukarıda yazdığın gibi herkesin belli kriterleri var. o da çalışan bir eş istediği için seinle ilgilenmeye başlamıştır. bunun için seninle ilgileniyor olması da seni üzmesin. işsiz biri olsa sen ona bakar mıydın? ilgi duyar mıydın?
o da böyle düşünüyodur.
haklısın ama ne bilim insan bi düşünüyo ya o kdr çok fikir söyleyen olunca. acaba işsiz olsam yine benle ilgilenirmiydi diyorum. bu soruya cevap vermek bile gelmiyo içimden...
memursun diye illa memurla evlenmek mi tamamen bencillik. eksi oturdugumuz semde bir bayan öğretmendi,eşide lise mezunu çoook iyi tanınmış bir fabrıkada çalışıyordu... önemli olan anlaşmaktır bakmayın siz bu düşüncelere.
haklısınız benimde tanıdığım bi doktor vardı eşinin nalbur dükkanı vardı olabiliyo yaniii:16:

Back
X