- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
İlgilenmeyi bıraktığında o seninle ilgilenecektir aslında çok basit kaçan kovalanırHemen ilişkimizi özetleyim size kızlar.1 yıl kadar uzaktan beğeni bakışma ve 7 aydır sevgili dönemi oldu.1 ay ayrılık sürecimiz oldu beyefendi tekrar istedi barıştık.Yaşlar ben 33 o 31...ilgisiz az arar msj atmaz şikayet edince açıklama yapmaz, sıkıntılarım var der hep onlara sığınır.Ama kıskanır hoşuna gitmeyen durumlar olunca trip atar hesap sorar.Kadınlr hisseder az da olsa bana karsi bir seyler hissediyor ama soğuk davranışları kaç kez bu yuzden ayrilik aşamasına geldim seviyorum ama yapamadim.Sabrediyorum bakalım daha yakın davranması için ne yapabilirim acaba sal ipini gitsin diyor bazıları ama bende çok kolay olmuyor bu işler.Nasıl davransam acaba nelerden hoşlandiginida çok bilmiyorum çok bahsetmez kapalı kutu gibi ne yapiyim kizlar bu soğukluga ilgisizlige nasil bir care bulacam
Sevmeyen insan istediğin kadar kaç, kovalamaz. Buda bir gercek. Ben öyleyim şahsen, sevmıyorsam kacsada gitsede ne halt yerde umrumda olmuyor.İlgilenmeyi bıraktığında o seninle ilgilenecektir aslında çok basit kaçan kovalanır
sevdiğini söylüyor arkadaş o yüzden öyle söyledim zaten sevmiyorsa ne yaparsa yapsın olmaz en azından denemiş olur sevmeyen insan kılını bile kıpırdatmaz maalesefSevmeyen insan istediğin kadar kaç, kovalamaz. Buda bir gercek. Ben öyleyim şahsen, sevmıyorsam kacsada gitsede ne halt yerde umrumda olmuyor.
Ama genelde insanlar dediğiniz gibi aslında bunu izlemlerimle çözdüm
Haklısınız, insallah en hayırlı sekilde ılıskısı cok cok mutlu olurrsevdiğini söylüyor arkadaş o yüzden öyle söyledim zaten sevmiyorsa ne yaparsa yapsın olmaz en azından denemiş olur sevmeyen insan kılını bile kıpırdatmaz maalesef
Hemen ilişkimizi özetleyim size kızlar.1 yıl kadar uzaktan beğeni bakışma ve 7 aydır sevgili dönemi oldu.1 ay ayrılık sürecimiz oldu beyefendi tekrar istedi barıştık.Yaşlar ben 33 o 31...ilgisiz az arar msj atmaz şikayet edince açıklama yapmaz, sıkıntılarım var der hep onlara sığınır.Ama kıskanır hoşuna gitmeyen durumlar olunca trip atar hesap sorar.Kadınlr hisseder az da olsa bana karsi bir seyler hissediyor ama soğuk davranışları kaç kez bu yuzden ayrilik aşamasına geldim seviyorum ama yapamadim.Sabrediyorum bakalım daha yakın davranması için ne yapabilirim acaba sal ipini gitsin diyor bazıları ama bende çok kolay olmuyor bu işler.Nasıl davransam acaba nelerden hoşlandiginida çok bilmiyorum çok bahsetmez kapalı kutu gibi ne yapiyim kizlar bu soğukluga ilgisizlige nasil bir care bulacam
Ögleden sonra 2 den beri yazmadi şunan o kadar çok msj atasım varki yoruldunmu ne yapıyosun seni çok özledim yazasım geliyor zor tutuyorum offf kendime engel olmaliyim cvblariniz icin cok tesekkur ederim fikirleriniz cok onemli benim icinBir insan uzak soğuk duruyorsa yakın davranması için hiçbirşey yapamazsınız karşınızdakinin içinden gelecek kendisi yapacak ki eğer gerçekten sevseydi yapardı da demek ki o kadar da bağlı değil size. Sıkıntılaeım var deyip uzak durandan bir cacık olmaz bulunmaz hint kumaşı değil ya adam bırakamayan sizsiniz bu durumda bence sizde o aramadan aramayın mesaj atmayın bakalım ne yapacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?