- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
bunları onun yüzüne söyleyemiyorum morali bozulur diye ama eminim oda bunları düsünüyor..
Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım ya , burnunun kanamasına çok üzüldüm , ciddi bir şeyin yoktur umarım benneyaptımki
Canım, sorunlar büyük görünüyor , iş yok , ailesi sorumsuz , sürekli üzüyor..
Sevgilini çok seviyorsundur ben olumsuz bir yorum yapmak istemem , senin üzülmeni istemem çünkü:teselli:
Ama tatlım ben sevgilinin olumlu yönünü göremedim ; vardır muhakkak ama olumsuz yönleri düşündürücü..
o da bunları düşündüğü için olumsuz etkileniyor ve sana da farklı şekillerde , sorumsuz olarak , üzerek ..vs yansıtıyor bir şekilde ..
Pek aşılacak gibi gelmedi bana , genelde olumlu biriyimdir ama :1no2:
Sen her türlü hayırlısını iste , umarım mutlu olursun şu veya bu şekilde a.s.
peki sen nesini seviyosun bu adamn?
canım bana kalırsa kararlı daran sağlıklı bir karar al hem sen ileriye dönük düşünüyorsun oysa onun ileriye dönük bir çabası olmadığını sanıyorum herşeyin hayırlısını versin allah kalbine göre versin yanlış anlama ama ondan ayrılmak dünyanın sonu değil
arkadaşının o kadar olumsuz yönlerini yazmışsın ki peki hala neden onunla birliktesin...?
önceden böyle degildiki.cok iyiydi.ama iş sorunu herzaman vardı.
Malesef diyorum iş sorunu çok önemli bir sorun.. Göz ardı edilecek gibi değil !
Ki sen çok mantıklısın maşallah , "iki gönül bir olunca zamanlık seyran olmaz" demişsin, çok doğru.. Evlensen bile geçim, huzur olmaz .Parasızlık evlilikte en büyük bitiştir ..Zamanla
sevgi de kalmaz , saygı da .. Kavga etmekten , maddi sıkıntıdan insanlar hırçınlaşıyor çünkü..
Acı verecek gibi görünse de , şimdi acı çekmen ileride çekmenden daha iyidir.. Şimdi çok daha kolay atlatılır inan bana:1hug:
Canım öncelikle ne yapacaksan da askerden gelmesini bekle ondan sonra yapacağın şeyi uygula derim .
İkinci olarak bu kadar olumsuzluklardan haberdarsın baban vefat etmiş(allah rahmet eylesin) mantıklı düşünürsen anneciğini yanlız bırakmayacağın için sizin oraya gelecekse orada iş bulması vs ailece çok zor günler yaşarsınız ayrıca hiç bir şeyi olamayan mesleği bile olmayan birinin kendini toparlayıp bir düzen oturtması en az 3 yıl bu kadar zaman beklemene değecekmi bunu düşün...
eeee ne yapmayı düşünüyorsun bundan sonra??
Bir şey dememize ne hacet,sen başlığında demişsin diyeceğini,çok da doğru demişin benneyaptımkiarkadaslar lütfen biseyler deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?