Bu ilişki artık yürümüyor..

bir_bulut_olsam

öLüMüNe "ATATÜRKCÜYÜM"
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
877
1
96
Diğer
offf...gün sayarken safakta ayrılık görünüyor...ne yapsam olmuyor..sevgilim askerde ve yaklasık 3 ay var gelmesine.daha öncede bi kac konuda yazmıstım son zamanlarda acayip ilgisiz..cok degisti.askerlik psikolojisi desem askerde gecirdigi 11 ay boyunca beni hiç üzmemişti ama simdi cok üzüyor..gecen gün canıma tak etti bi süre görüsmeyelim dedim.kabul etmedi.mesaj attı ama ben cevap vermedim.bu sabah sensiz yapamam gibi mesajlar attı.bidaha üzmeyecegine söz verdi.hatamı anladım özür dilerim dedi.ama verdigi sözü 2-3 saat anca tutabildi..hastayım ve hastalıgım yüzünden sürekli burnum kanıyor.bu aksamda kanadı bende burnum kanıyor hastanedeyim diye mesaj attım.sordugu tek sey niye kanadı dedi.eve geldin mi nasılsın diye hiç bisey sormadı..gecen günde hastaydım.o zamanda böyle umursamadı.müsait degildir dedim ama arkadasıyla tam 1 saat telefonda konustu.neymis arkadasının derdi varmıs onu dinlemis moral vermiş..ben ona derdimi anlatmıyorum canı sıkılmasın diye.anlattıgımdada zaten umurunda olmuyor..sevgin mi bitti diyorum sacmalama seni cok seviyorum diyor.askerde oldugu için ilgisizdir diyorum ama arkadaslarına oyle ilgiliki.onlarla ilgileniyorsa benimlede ilgilenecek zamanı olmalı.haksızmıyım?

bide canımı sıkan bi konu daha var.biz normaldede sevgilimle farklı sehirlerdeyiz.sevgilim lise mezunu ve belirli bir işi yok.bu zamana kadar akrabasının yanında calısmıs ama ileriye dönük meslekler degil..evlenince benim yasadıgım sehire gelecek ama zaten belirli bir meslegi yok nasıl olacakki..yasadıgı sehirde bile iş bulması zorken hiç cevresi olmayan bi sehirde nasıl iş bulacak..bunları onun yüzüne söyleyemiyorum morali bozulur diye ama eminim oda bunları düsünüyor..ben onun yasadıgı sehire gidemem cünkü annemi bırakamam..babam vefat ettigi için annemle ben yasıyoruz annemi asla bırakamam.bide sevgilimin ailesi cok sorumsuz.evlenecegimizde hiç yardım etmeyeceklermis maddi olarak.herseyi sevgilim kendi yapacakmıs.sevgilimin abileride bu sekilde evlenmiş.daha sevgilimin ne birikmiş parası nede ceyiz için eşyası var...bu sorunlarda aklımı cok karıstırıyor.iki gönül bir olunca samanlık seyran olur sözünede asla inanmıyorum.offf bi akıl verin arkadaslarsenağlama

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım ya , burnunun kanamasına çok üzüldüm , ciddi bir şeyin yoktur umarım benneyaptımki

Canım, sorunlar büyük görünüyor , iş yok , ailesi sorumsuz , sürekli üzüyor..

Sevgilini çok seviyorsundur ben olumsuz bir yorum yapmak istemem , senin üzülmeni istemem çünkü:teselli:

Ama tatlım ben sevgilinin olumlu yönünü göremedim ; vardır muhakkak ama olumsuz yönleri düşündürücü..

bunları onun yüzüne söyleyemiyorum morali bozulur diye ama eminim oda bunları düsünüyor..

o da bunları düşündüğü için olumsuz etkileniyor ve sana da farklı şekillerde , sorumsuz olarak , üzerek ..vs yansıtıyor bir şekilde ..

Pek aşılacak gibi gelmedi bana , genelde olumlu biriyimdir ama :1no2:

Sen her türlü hayırlısını iste , umarım mutlu olursun şu veya bu şekilde a.s.

canım bana kalırsa kararlı daran sağlıklı bir karar al hem sen ileriye dönük düşünüyorsun oysa onun ileriye dönük bir çabası olmadığını sanıyorum herşeyin hayırlısını versin allah kalbine göre versin yanlış anlama ama ondan ayrılmak dünyanın sonu değil

canım olumlu yönleride var tabi ama dedigim gibi artık yok..önceden mükemmel biriydi davranıslarıyla..ama olumsuzluklar basladıgından beri olumlu yönlerinden eser kalmadı.2gün iyiyse 3üncü gün yine tartısıyoruz...bencede asılacak gibi degil..ne yapıcam bensenağlama

arkadaşının o kadar olumsuz yönlerini yazmışsın ki peki hala neden onunla birliktesin...?

onunda cabası var ama olmuyor canım.kafasına cok takıyor iş meselesini ama son zamanlarda bu konuyla ilgili konusmadık daha baska sorunlarımız oldugu için..maddi sorunlar baslayınca askta iki günde biter sanırımsenağlama

önceden böyle degildiki.cok iyiydi.ama iş sorunu herzaman vardı.

Malesef diyorum iş sorunu çok önemli bir sorun.. Göz ardı edilecek gibi değil !

Ki sen çok mantıklısın maşallah , "iki gönül bir olunca zamanlık seyran olmaz" demişsin, çok doğru.. Evlensen bile geçim, huzur olmaz .Parasızlık evlilikte en büyük bitiştir ..Zamanla

sevgi de kalmaz , saygı da .. Kavga etmekten , maddi sıkıntıdan insanlar hırçınlaşıyor çünkü..

Acı verecek gibi görünse de , şimdi acı çekmen ileride çekmenden daha iyidir.. Şimdi çok daha kolay atlatılır inan bana:1hug:

Canım öncelikle ne yapacaksan da askerden gelmesini bekle ondan sonra yapacağın şeyi uygula derim .
ıkinci olarak bu kadar olumsuzluklardan haberdarsın baban vefat etmiş(allah rahmet eylesin) mantıklı düşünürsen anneciğini yanlız bırakmayacağın için sizin oraya gelecekse orada iş bulması vs ailece çok zor günler yaşarsınız ayrıca hiç bir şeyi olamayan mesleği bile olmayan birinin kendini toparlayıp bir düzen oturtması en az 3 yıl bu kadar zaman beklemene değecekmi bunu düşün...

canım annemde seninle aynı seyleri söylüyor.ben seni ne zorluklarla büyüttüm sıkıntı cekmeni istemiyorum diyor haklı olarak..benim kendime ait bi dairem var evlenince orada oturmayı düsünüyorum.kira derdimiz olmaz tek olumlu sey o ama gerisi sorun sorun sorun...cocuklarıma iyi bi gelecek hazırlamak istiyorum ama bu sartlarda cok zor..sevgilim 24 yasında.bu yasına kadar bisey yapamadıysa bundan sonra nasıl iş bulabilir..evlenmemiz için para biriktirmesi için 5 yıl gecer.ailesi desen sorumsuz...askerdeyken bile harslık yollamıyorlar herkese borclandı..haklısın ilerde üzülmektense simdi acı cekmek daha iyi senağlama ama seviyorum nasıl unutcamsenağlama

canım bende askerden gelmesini bekliyim diye düsünüyorum ama onun umursuz tavırları yüzünden bunuda umursamaz sanırım diyorum kendi kendime.dün bi süre görüsmeyelim dedigimde sensiz yapamam hiç mi üzülmüyorsun gecen zamanlarımıza dedi demekki umurunda dedim ama yine umursuz..iş konusunda ne deseniz haklısınız..hiç bi olumlu yönü yok...evet bende onu düsünüyorum 3-5 yıl gecer düzen kurana kadar.zaten iş bulmaya buraya gelse nerede kalacak,kira verse aldıgı maas kiraya gider nasıl para biriktirecek...hersey sorun

arkadaslar lütfen biseyler deyin
Bir şey dememize ne hacet,sen başlığında demişsin diyeceğini,çok da doğru demişin benneyaptımki
Ama yine de kararın için onay ya da destek bekliyorsan,zaten sizin işiniz başka bahara kalmış derim.Daha askerden gelecek,iş bulacak,taşınacak,iş bulursa para biriktirecek ya da borç harç evlenilecek,cicim ayları sizde ancak cicim günleri olacak,parasızlık ve borçlar sinirlerinizi yıpratacak,neden ben evlendim ki diye düşünürken gitgide sevginin tükendiğini hissedeceksin,en güzel çağların borç ödemeye çalışırken eşinle tartışmalarınla geçecek :çok üzgünüm:.
Hadi filmi şimdi geriye sarabiliriz.Evlenmezsin olur biter,kararına bakar.Ama bi evlenirsen CADIARZU....Film geriye de sarılamaz artık:1no2:

Bak canım askerlik piskoloji temeli mükemmel harika olan ilişkileri bile ne yazıkki sarsa biliyor.
Bazen bunalr ayrılıkla bile sonlanabiliyor.
Askerden gelince elbet yanına gelir. Al kaşrına konuş.
Benim şöyle şöyle endişelerim vardı de.
Ha şunuda belirteyim. Bi erkek lay lay lom la evlilik sözünü gecirmez. Bence.
Ve bir bildiği bir planı vardır belkide. Şuan askerde oldugu için sana anlatmaya bilir.
Alıp karşına endişelerini söylersen. Sana mantıgına uycak acıklama yapamazsa.
İşte o zaman yapman gereken neyse sen bunu yaparsın.
Şuanda onla paylaşmadan adım atarsan pişman olabilirsin.

Bu arada ne kadar süredir berabersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…