- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
offf...gün sayarken safakta ayrılık görünüyor...ne yapsam olmuyor..sevgilim askerde ve yaklasık 3 ay var gelmesine.daha öncede bi kac konuda yazmıstım son zamanlarda acayip ilgisiz..cok degisti.askerlik psikolojisi desem askerde gecirdigi 11 ay boyunca beni hiç üzmemişti ama simdi cok üzüyor..gecen gün canıma tak etti bi süre görüsmeyelim dedim.kabul etmedi.mesaj attı ama ben cevap vermedim.bu sabah sensiz yapamam gibi mesajlar attı.bidaha üzmeyecegine söz verdi.hatamı anladım özür dilerim dedi.ama verdigi sözü 2-3 saat anca tutabildi..hastayım ve hastalıgım yüzünden sürekli burnum kanıyor.bu aksamda kanadı bende burnum kanıyor hastanedeyim diye mesaj attım.sordugu tek sey niye kanadı dedi.eve geldin mi nasılsın diye hiç bisey sormadı..gecen günde hastaydım.o zamanda böyle umursamadı.müsait degildir dedim ama arkadasıyla tam 1 saat telefonda konustu.neymis arkadasının derdi varmıs onu dinlemis moral vermiş..ben ona derdimi anlatmıyorum canı sıkılmasın diye.anlattıgımdada zaten umurunda olmuyor..sevgin mi bitti diyorum sacmalama seni cok seviyorum diyor.askerde oldugu için ilgisizdir diyorum ama arkadaslarına oyle ilgiliki.onlarla ilgileniyorsa benimlede ilgilenecek zamanı olmalı.haksızmıyım?
bide canımı sıkan bi konu daha var.biz normaldede sevgilimle farklı sehirlerdeyiz.sevgilim lise mezunu ve belirli bir işi yok.bu zamana kadar akrabasının yanında calısmıs ama ileriye dönük meslekler degil..evlenince benim yasadıgım sehire gelecek ama zaten belirli bir meslegi yok nasıl olacakki..yasadıgı sehirde bile iş bulması zorken hiç cevresi olmayan bi sehirde nasıl iş bulacak..bunları onun yüzüne söyleyemiyorum morali bozulur diye ama eminim oda bunları düsünüyor..ben onun yasadıgı sehire gidemem cünkü annemi bırakamam..babam vefat ettigi için annemle ben yasıyoruz annemi asla bırakamam.bide sevgilimin ailesi cok sorumsuz.evlenecegimizde hiç yardım etmeyeceklermis maddi olarak.herseyi sevgilim kendi yapacakmıs.sevgilimin abileride bu sekilde evlenmiş.daha sevgilimin ne birikmiş parası nede ceyiz için eşyası var...bu sorunlarda aklımı cok karıstırıyor.iki gönül bir olunca samanlık seyran olur sözünede asla inanmıyorum.offf bi akıl verin arkadaslarsenağlama
bide canımı sıkan bi konu daha var.biz normaldede sevgilimle farklı sehirlerdeyiz.sevgilim lise mezunu ve belirli bir işi yok.bu zamana kadar akrabasının yanında calısmıs ama ileriye dönük meslekler degil..evlenince benim yasadıgım sehire gelecek ama zaten belirli bir meslegi yok nasıl olacakki..yasadıgı sehirde bile iş bulması zorken hiç cevresi olmayan bi sehirde nasıl iş bulacak..bunları onun yüzüne söyleyemiyorum morali bozulur diye ama eminim oda bunları düsünüyor..ben onun yasadıgı sehire gidemem cünkü annemi bırakamam..babam vefat ettigi için annemle ben yasıyoruz annemi asla bırakamam.bide sevgilimin ailesi cok sorumsuz.evlenecegimizde hiç yardım etmeyeceklermis maddi olarak.herseyi sevgilim kendi yapacakmıs.sevgilimin abileride bu sekilde evlenmiş.daha sevgilimin ne birikmiş parası nede ceyiz için eşyası var...bu sorunlarda aklımı cok karıstırıyor.iki gönül bir olunca samanlık seyran olur sözünede asla inanmıyorum.offf bi akıl verin arkadaslarsenağlama