- Konu Sahibi politician
-
Açık söyleyeyim yerinde olsam böyle güvensiz bir ilişkiyi sürdürmezdim.
Sürekli kurarak onun da kendimin de hayatımızı zehretmezdim.
Belli ki psikoljin bir ilişkiyi kaldırabilecek durumda değil şu anda.
Önce sağlığını kavuş,sonra istediğini yaşa.
Kendini ve onu mutsuz ederek zamanını boşa harcama.
bir de şunu merak ettim, neden hayatınızın merkezinde o kişi.
Bence biraz umursamaz davranın, neticede kolunuz bacağınız değilki biraz bırakın onu kendinizle ilgilenin, sizin için as olan sizsiniz
gerçekten bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyorsan bitir bu ilişkiyi.
Yada kendine bir süreç belirle en azından kpss zamanı geçene kadar bu süre zarfında sende ona mesafeli ol ne biliyim haber verme vs ..
Ama kendine yıpratmamalısın ... :26:
Otur sen de calis biraz birak bunlari da
Benim beklentilerim cok yuksekti en basından beri yıllarca hep birini bekledim gelsin işte söyle ilişkin olsun böyle olsun falan ama gercek hyat öyle değilmiş en basından beri bir sür seyle ugrastık...
Dediğiniz gibi bi umursamaz olabilsem ki ben normalde cok umursamaz bi insanımdır ama o benim zayıf noktam olmaya basladı onsuz yapamayacağımdan da değil sevgi aclıgından dolayı hep daha cok sevsin daha cok daha cok....
o da insan sonucta onun da kendine göre dertleri var...nasıl hayatımın merkezinden alacam onu??
Kızlar yine merhaba ben artık işin içinden çıkamıyorum.Anlayışlı olayım derken beceremiyorum cünkü kendimi haklı görüyorum sonuc duzelmiyor iste hiçbi şey.
Konuya gelirsek 3 yıllık ilişkim var bilenler vardır,ben asırı kıskanc bi insandım.sevgilimin en bastan beri söylediği. Her seyi aklıma yazdım zor zamanlarda aklıma getiriyorum ve ondan nefret etmeye calısıyorum.su anda memlekentinde calısıp kpssye hazırlanıyor ve ben ilgi görememekten sikayetciyim bu konuda da bir sürü konu actım.ben ilgisizliğinde eski sevgilililerini görüyor ya da dersanede biri var kesin falan diye düşünüyorum.su an ona yansıtmıyorum bu kısmı fakat ilgisiz oldugunu surekli söylüyorum o da sen de işin ciddiyetini anla da calıs bence diyor.2 aydır görüşemiyoruz.hem maddi olark hem de benim sınavlarım falan vardı diye.uzaktayız birbirimizden.bu da beni sıkmaya basladı..olmicak gibi geliyor.bazen diyorum ki bak 3 ay kaldı zaten eger düzelmezse o zaman ayrıl ama yok sabredemiyorum..içimden diyorumki dersanedeki kızlarla konusuyodur falan bana gelince ilgisiz(( artık napcagımı bilmiyorum inanınki.basım catlicak gibi agrıyor su an ((
Yani suc bende öyle mi?
3 sene oldu neden hala bunlarla ugrasıyorum bilmiyorum gercekten yoruldum...en iyisi zaman bırakmaktı fakat onu da basaramıyorum..uzaklastıgımda özlüyorum da...sasırıp kaldım...
Su anda deli gibi ders calısıyor olmam lazım zaten ama salak oldugum için yapamıyorum
Önce sen önemli ol, mesela onun uykusuz olup olmaması seni ilgilendirmesin. Sen uyumuş ol sana yeterli gelsin.
Örneğin onun ne yapıcağı yada programından ziyade senin neler yapıcağın önemli olsun.
Ben eşime nefes aldırmazdım nasıl bu hale geldim inan bilmiyorum. Şuan bu akşam annende kal özlemiştir diyip gönderiyorum resmen, eskiden camlarda beklerdim. Zamanla oturuyor, şuan herşeyden önemlisi önce oğlum sonra ben. Hayatımın merkezinde ben varım.
Mesela kendini sev, iyi huylarını iyi yönlerini düşün. Pozitif bak olaylara. Bir de hep hayatında o olmıycakmış gibi düşün, projelerin hep kendinle ilgili olsun. Bu şkilde ilişkinde daha sağlıklı gider. anladığım kadarıyla erkek arkadaşında çok ilgi seven biri değil, sıkılgan biri. Onu da kendi haline bırak nefes alsın. Mesela arada deşarz olması için bişeylere yönlendir, inan daha mutlu olursun. Gönderip peşinden imalı iğneleyici sözlerle arama tabi
Yazdıklarınızı 3 kere okudum :) yol gösterdiğiniz için cok teşekkürler..
Ben de değişebilirim herhalde tabi önce kendim için..Mesela gecen hafta falan hep yogundum geceye kadar okuldaydım sürekli arayıp duruyodu hosuma gitmişti :) yine aynı sekilde davranabilirim herhalde ben cogu seyi onla yapmak istiyorum ama olmuyor işte keşke burda olsaydı ozaman daha farklı olurdu her sey..Ama kavusana kadar böyle devam etcek işte mecburen..
Aklıma yazdım hayallerimi tek kişilik kurcam artıktekrardan teşekkürler:)
Sert yazmakta haklısınız evet kendimi toparlamam lazım...yardımınız ve yorumlarınız için teşekkürler umarım her sey düzelir...
Bak ne güzel özetlemiş sana işin gerçeğini.Kpss ye hazırlanıyor,hayatını istikbalini kurmaya çalışıyor.Her gün seni arasa senle ilgilense,ileride eline birşey geçeek mi.Yapmayın Allah aşkına.O çocuğu da ailesi okusun diye gönderiyor.Emek sarfediyor.Aynı şey senin ailen içinde geçerli.Önce istikalini kur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?