bu ilişki bitecek galiba

Yada kendine bir süreç belirle en azından kpss zamanı geçene kadar bu süre zarfında sende ona mesafeli ol ne biliyim haber verme vs ..

Ama kendine yıpratmamalısın ... :26:

Eskiden bende sizin gibiydim, bence karşınızdaki kişide sorun yok. Farklı illerdeyseniz size ne kadar ilgi gösterebilir, sosyal ağlardan yazar yada en fazla telefonla vs görüşürsünüz ki kpss dediğiniz kolay bir dönem değil. Görümcemden biliyorum sabahlara kadar çalışırdı. Öncelikle güven sorununuzu çözün, bir de şu aklınızda olsun eğer ayrılık kafanızda varsa mutlaka oluyor bir gün. Ya doya doya ilişkinizi yaşayın, yada bitirin sizin gözünüzün önünde ilişkiniz olsun

bir de şunu merak ettim, neden hayatınızın merkezinde o kişi.
Bence biraz umursamaz davranın, neticede kolunuz bacağınız değilki biraz bırakın onu kendinizle ilgilenin, sizin için as olan sizsiniz

Yani suc bende öyle mi?
3 sene oldu neden hala bunlarla ugrasıyorum bilmiyorum gercekten yoruldum...en iyisi zaman bırakmaktı fakat onu da basaramıyorum..uzaklastıgımda özlüyorum da...sasırıp kaldım...

bir de şunu merak ettim, neden hayatınızın merkezinde o kişi.
Bence biraz umursamaz davranın, neticede kolunuz bacağınız değilki biraz bırakın onu kendinizle ilgilenin, sizin için as olan sizsiniz

Benim beklentilerim cok yuksekti en basından beri yıllarca hep birini bekledim gelsin işte söyle ilişkin olsun böyle olsun falan ama gercek hyat öyle değilmiş en basından beri bir sür seyle ugrastık...
Dediğiniz gibi bi umursamaz olabilsem ki ben normalde cok umursamaz bi insanımdır ama o benim zayıf noktam olmaya basladı onsuz yapamayacağımdan da değil sevgi aclıgından dolayı hep daha cok sevsin daha cok daha cok....
o da insan sonucta onun da kendine göre dertleri var...nasıl hayatımın merkezinden alacam onu??

Yada kendine bir süreç belirle en azından kpss zamanı geçene kadar bu süre zarfında sende ona mesafeli ol ne biliyim haber verme vs ..

Ama kendine yıpratmamalısın ... :26:

Haklısınız ben de öyle yapmayı dusunuyorum.umursamaz olmak mesafeli olmak istiyorum yapamıyorum...sorun da hep bu yuzden cıkıyo işte

Önce sen önemli ol, mesela onun uykusuz olup olmaması seni ilgilendirmesin. Sen uyumuş ol sana yeterli gelsin.
Örneğin onun ne yapıcağı yada programından ziyade senin neler yapıcağın önemli olsun.
Ben eşime nefes aldırmazdım nasıl bu hale geldim inan bilmiyorum. Şuan bu akşam annende kal özlemiştir diyip gönderiyorum resmen, eskiden camlarda beklerdim. Zamanla oturuyor, şuan herşeyden önemlisi önce oğlum sonra ben. Hayatımın merkezinde ben varım.
Mesela kendini sev, iyi huylarını iyi yönlerini düşün. Pozitif bak olaylara. Bir de hep hayatında o olmıycakmış gibi düşün, projelerin hep kendinle ilgili olsun. Bu şkilde ilişkinde daha sağlıklı gider. anladığım kadarıyla erkek arkadaşında çok ilgi seven biri değil, sıkılgan biri. Onu da kendi haline bırak nefes alsın. Mesela arada deşarz olması için bişeylere yönlendir, inan daha mutlu olursun. Gönderip peşinden imalı iğneleyici sözlerle arama tabi

Bak ne güzel özetlemiş sana işin gerçeğini.Kpss ye hazırlanıyor,hayatını istikbalini kurmaya çalışıyor.Her gün seni arasa senle ilgilense,ileride eline birşey geçeek mi.Yapmayın Allah aşkına.O çocuğu da ailesi okusun diye gönderiyor.Emek sarfediyor.Aynı şey senin ailen içinde geçerli.Önce istikalini kur.

Yani suc bende öyle mi?
3 sene oldu neden hala bunlarla ugrasıyorum bilmiyorum gercekten yoruldum...en iyisi zaman bırakmaktı fakat onu da basaramıyorum..uzaklastıgımda özlüyorum da...sasırıp kaldım...

Eğer adamın sana karşı bir saygısızlığı ya da güven kırıcı bir hareketi yoksa; sen de kurmaya devam ediyorsan evet suç sende.
Suç demiyelim de sorun diyelim açıkçası.
Uzaklaşınca özlemek normal tabii ki. Ben sevgilimi 3 gün görmeyince delleniyorum,sizin bir de uzak mesafe ilişkisi anladığım kadarıyla.
Ancak 3 senelik bir ilişkide güven sorunu varsa bu iş sallantıda demektir.

Artı; benim sevgilim bana güvenmezse,kurup kurup beni üzerse ben bunu hakaret adledirim,soğurum.
Ben ayrılırdım ondan.
Kıskançlık,özlemek,kavuşmak hepsi çok güzel duygular. Bir o kadar da zor.
Anlıyorum inan.
Ancak bana güvenmeyen insanı hayatımda istemem.

Yazdıkça yazasım varmış,başını şişirdim kusura bakma.
Ben de zamanında çok büyük acılar çektiğim için ilişkimin ilk başlarında adama çok çektirdim.
Hem kendime hem ona güvensizliğimden...
Zamanla,onu tanıdıkça aştım şükürler olsun.
Ama arkadaşım 3 sene olmuş be sizin az değil yani.
Adam çok seviyor demek ki sıkılmıyor bundan.
Kıymetini bil ve düzeltmeye çalış kendini lütfen.

Yazdıklarınızı 3 kere okudum :) yol gösterdiğiniz için cok teşekkürler..
Ben de değişebilirim herhalde tabi önce kendim için..Mesela gecen hafta falan hep yogundum geceye kadar okuldaydım sürekli arayıp duruyodu hosuma gitmişti :) yine aynı sekilde davranabilirim herhalde ben cogu seyi onla yapmak istiyorum ama olmuyor işte keşke burda olsaydı ozaman daha farklı olurdu her sey..Ama kavusana kadar böyle devam etcek işte mecburen..
Aklıma yazdım hayallerimi tek kişilik kurcam artık tekrardan teşekkürler:)

Umarım işine yarar, zaten bir süre ya çok güvenmekden yada hiç güvenmemekden kaynaklanan bir salma oluyor. Ne hali varsa görsün modunda oluyorsun. Yaşlarınız çok byük olduğunu düşünmüyorum, umarım önündeki yıllar sana istediklerini getirir

Sert yazmakta haklısınız evet kendimi toparlamam lazım...yardımınız ve yorumlarınız için teşekkürler umarım her sey düzelir...

Aslında yazarken sert yorum olsun diye düşünmedim ama şimdi okudum cidden sert gibi olmuş.
Çok pardon...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dogru soyluyosunuz vben hep hayal dunyasindayim o gercek dunyada...ben boyle yaptikca gelecegimi umursamadikca gun gelecek bana saygi da duymicak biliyorum...su a n o evlenebile.lim diye cçalışıyor ama ben isi iyice yokusa sürüyorum...teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…