- 30 Aralık 2013
- 213
- 69
- 73
- Konu Sahibi politician
-
O zaten her şeyi anlatmış size.Sınav dönemi ve tamamen buna odaklanmak istiyor,haklı da.Çünkü geleceği garanti altına almak gerek,ne güzel sorumlu bir insan da.Benim de sınavım var 2 ay sonra ve sevgilim yok diye o kadar rahatım ki kendimi sadece derse veriyorum.O da böyle olsun istiyor ama tamamen kopmak istemiyor bakın.Yani ne bileyim günde 1 saat akşamları konuşmak bile yetmeli bu dönem size.Hem özlersiniz hem konuşacak konular fazlalaşır.
Erkekler kendini sıkıştıran,mızmızlanan kızları sevmez ya da cepte görür umursamaz.Dik durmalısınız,olgunlukla karşılamalısınız söylediklerini.Hem size saygısı,sevgisi artar meyvesini siz yersiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogru soyluyosunuz aslinda benim de calismam lazim ama ben yapamiyorum ona da kiziyor iste...
Sevgilim de beni oyle cepte goruyor iste bunu istemiyorum gururum cok inciniyor ama oyle olmak istemesem de hala ayni sekikde davraniyorum 1 ay iyiysem diger ay mutlaka patliyorum....
Cok acidim su an kendi halime ve kendime hic saygi duymadim...
Sanki sevgilinin yaptigi herseyde bir hata ariyormussun gibi geliyor bana.. Heh iste bir acigini buldum ya da elbet bulurum der gibi davraniyorsun surekli tetiktesin.. Yorulmuyor musun? O senin tum sikintilarinin yaninda sigindigin liman olmali, biraz sakinlessen hersey yoluna girer de bunu istiyor musun o onemli.. Ask acisindan kimse olmez ayrilsan cocuk yine yasar ama sen pisman olur musun olmaz misin bilemem kendine sor boyle gitmez cunku guzelim karsidaki da bir insan evladi yani.. Sabret en iyisi su sinav gecsin sonra ayrilicak misin devam mi edeceksin karar ver tabi sevgilin o zamana kadar bir karar vermezse... Bir de sana yapilmasini istemedigin birseyi baska birine yapma...
Biraz konuştukça farkına varıyorsunuz ne güzel işte bu bile gelişmedir.Gururunuzu yine siz incitiyorsunuz o değil.O yüzden onun üstüne gitmeyin.Baktınız yine patlayacaksınız açın bu başlığı okuyun.Ayağa kalkmak yine sizin elinizde.Merak ettim ilk ilişkiniz mi?
Ilk iliskim degil ama ilki cocukkendi baya zor bi iiliskiydi aslinda ilişki bile denemezdi tam o yuzden de her seyi bu iliskimde ogreniyorum diyebilirim :) bu yuzden zorlaniyorum
Ayaga kalkacagima eminim,az once aklimdan o gecti bu konuyu okuyayim hep diye :)
Bi nevi ilk işte :) kendimi gördüm biraz e tabi benimki de baya şuursuz bi yaştı ordan biliyorum :)
Benimki de baya suursuz bi yastaydi :)
Baslangici eerken yaptim ne guzel ama iste beceremiyorum su an :)
Becereceksiniz inşallah söylenenleri aklınızdan çıkarmazsanız :)
Cikarmam insallah :)) minnettarim size tesekkurler <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?