bu ilişki bitecek galiba

Sanki sevgilinin yaptigi herseyde bir hata ariyormussun gibi geliyor bana.. Heh iste bir acigini buldum ya da elbet bulurum der gibi davraniyorsun surekli tetiktesin.. Yorulmuyor musun? O senin tum sikintilarinin yaninda sigindigin liman olmali, biraz sakinlessen hersey yoluna girer de bunu istiyor musun o onemli.. Ask acisindan kimse olmez ayrilsan cocuk yine yasar ama sen pisman olur musun olmaz misin bilemem kendine sor boyle gitmez cunku guzelim karsidaki da bir insan evladi yani.. Sabret en iyisi su sinav gecsin sonra ayrilicak misin devam mi edeceksin karar ver tabi sevgilin o zamana kadar bir karar vermezse... Bir de sana yapilmasini istemedigin birseyi baska birine yapma...

Dogru soyluyosunuz aslinda benim de calismam lazim ama ben yapamiyorum ona da kiziyor iste...
Sevgilim de beni oyle cepte goruyor iste bunu istemiyorum gururum cok inciniyor ama oyle olmak istemesem de hala ayni sekikde davraniyorum 1 ay iyiysem diger ay mutlaka patliyorum....
Cok acidim su an kendi halime ve kendime hic saygi duymadim...

Biraz konuştukça farkına varıyorsunuz ne güzel işte bu bile gelişmedir.Gururunuzu yine siz incitiyorsunuz o değil.O yüzden onun üstüne gitmeyin.Baktınız yine patlayacaksınız açın bu başlığı okuyun.Ayağa kalkmak yine sizin elinizde.Merak ettim ilk ilişkiniz mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet oyle yapiyorum gececyattigim zaman mesela hep onun hata yaptigini benim de ona aci cektirdigimi hayal ediyorum psikopat gibi...ve evet yoruluyorum...beynim yoruluyor..
Birinin karsisinda gucsuz olmak bana cok zor geliyor kaldiramiyorum sevgilimin soyledigi en ufak bi sey en ufak bi ses yukselmesi ona kin beslememe neden oluyor icten ice ...
Pofff haklisiniz 3 ay sabretmem lazim ayrilcaksam da devam etceksem de ...teşekkür ederim tekrardann

Ilk iliskim degil ama ilki cocukkendi baya zor bi iiliskiydi aslinda ilişki bile denemezdi tam o yuzden de her seyi bu iliskimde ogreniyorum diyebilirim :) bu yuzden zorlaniyorum
Ayaga kalkacagima eminim,az once aklimdan o gecti bu konuyu okuyayim hep diye :)

Bi nevi ilk işte :) kendimi gördüm biraz e tabi benimki de baya şuursuz bi yaştı ordan biliyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…