bu ilişki bitecek galiba

yani ortada bi sorun yok ve sen hiç olmayan şeyleri kafana takınca ortaya böyle bi sonuç çıkıyo.ona sıkıntını belli etmiyorsun ama bu defa sen kendi kendini sıkıntıya sokuyorsun.onu tekrardan kendine yaklaştırmak istiyorsan ondan bi şeyler bekleme.yani sürekli sevgi göstermesini bekleme trip atma sürekli naza çekme kendini.
mesela şöyle düşün Allah korusun ayrıldınız diyelim şu ankinden daha mutsuz olacam diye düşün.ya da ne bilem tlfla fln konuşurken hiç sesini duyacağın için heyecalanmıyor musun?ona sevgini ilgini aşkını göstererek belki içindeki sevgiyi canlandırabilirsin.
ama ilişkiniz gerçekten bittiyse de ne yaparsan yap eskisi gibi olmaz hiç bi şey.
bu senin elinde.onun bi şey yapmasına gerek yok gördüğüm kadarıyla.yani tabi ki sınav geçtikten sonra ilgisini gösterecektir.sonuçta yaşamını kazanmak için sınavı senden daha önde tutmak zorunda.o yüzden sınav dönemi asla ondan bi beklentin olmasın.bencillik etme yani.biraz onu da düşün.

Cok guzel ve mantikli seyler yazmissiniz..
Beklentilerimi dusurdugumde cok daha mutlu oluyorum zaten,bunu farkediyorum..
Bi de ben Allah korusun ayrilsak bile bi gun beni kotu anmasini istemiyorum dirdirci psikopat bi kizdi desin istemiyorum biraz daha sabrini zorlarsam aynen bunlari soylicek (
Ama su an onun keyfi okadar iyi ki sinavi iyi gecti diye onun sesi mutlu diye ben de mutlu oldum hala seviyorum sanirim :)
Bencilligimi de azalttigimda da baya iyi olacak her sey
Benle ilgilendiginiz icin cok tesekkurler,hayat sizi hep mutlu etsin ...

ben de bana yazdığınız şeyler için teşk ederim
insan daima elindekinin kıymetini onu kaybedince anlıyor.öncelikle kafanızdan ayrılma düşüncesini atmanız lazım.yani ayrılırsak şöyle hatırlasın böyle hatırlasın demek de sadece kendinizi düşündüğünüz için böyle söylüyorsunuz.yani iş gene biraz bencilliğe geliyor
onun sesini duyduğunuz da mutluysanız sizden yana bi umut var demektir
tabi gene de her şey sizin elinizde.bu da biraz düşünce yapınızla ilgili.yani biraz farklı yönlerden düşünmeye çalışın.gerekirse kendi düşüncelerinizi ilerletmek adına kişisel gelişim kitaplarını okuyun mutlaka tavsiye ederim.insan o zaman gerçekten farklı düşünebiliyo ve gerçekleri görebiliyo.
umarım her şey gönlünüzce olur.bi de her şeyden önce hayırlısını dileyin ve şu anı yaşamaya çalışın.ne kadar hayatımızla ilgili 3-5 sene sonranın planını yaparsak kaybederiz tabiki eğer bu günümüzü yaşamıyorsak.

Her cesit kitabi okudum diyebilirim ama faydasini gormustum iyi hatirlattiniz tekrardan bakayim arada :)
Ben sonrasini dusundugumde bencillik yaptigimi dusunmemistim farkina vardim saolun :)
Empati yapmaya caliscam eger sevgilim bi yerlerde boyke yazilar yazsaydi seviyo muyum bilmiyorum deseydi kahrolurdum galiba biraz kendi icime donup oluruna birakmak dediginiz gibi hayirlisi demek bana iyi gelecek eminimmm :)
Ben ya gecmisi ya da gekecegi dusunurum ve su ani hep es gecerim bu yuzden umutsuz ve mutsuz olabilirim sanirim
Tekrardan tesekkur edecem size :)))

kitap okumak her zaman insanın zihnini açar
bence hiç bi şey düşünmeyin ve akışına bırakın.ciddi bi ilişkiniz var gibi duruyo.o yüzden sınava çalışmasını ilerde evimizi geçindirmek için sınava çalışmak zorunda gibi düşünün.belki her şey daha kolay olur.
inşallah düzeltebilirsiniz durumu.çünkü 3 sene az değil bi ilişki için.Rabbim hayırlısını versin.

Evet ciddi bi iliskimiz var,ben bozmazsam :)
dediklerinizi uygulayacam.insallahhh duzelir..
Kendinize iyi bakinn

Gecenin su saati yine sahye face hesabından sevgilimin eskilerine baktım,sonra kendimden utanacgım seyler yaptım.kendimden nefret ediyorum su an.buraya neden yazdım onu da bilmiyorum.Ama rahatladım.

Son düzenleme:
ne yaptınız ki ?

Bi aile dostumuz var,ve bi de oğulları bi gün anneme kadın benim oğullarıyla evlenmemi ister mi diye sormus falan benim aklım birazcık karışmıştı o dönem çünkü ilişkim iyi gitmiyodu ve mantıklı mı düşünmem lazım acaba diye aklımdan geciyodu ama hep bastırdım duygularımı dusuncelerimi dün o cocugun da face ine girip baktım baya bi inceledim falan daha fazla fotografını aradım resmen ( cok utanıyorum...

Kızlar tekrardan merhaba cok kötüyüm yine...sevgilimle konustuk ben bagırdım o bagırdı..beni sevdiğini ya da sevmediğini söyle dedim.seviyorum ve su 3 ay içinde azami görüşelim diyorum.sen de kendi derslerine yoğunlaş lütfen tek bunu istiyorum senden dedi.
3 ayın sonunda güzel olacak her sey falan diyor..eski bi sevgilisinin calıstıgı bi yer vardı hftaya oraya gidecegınden bhsediyodu öğlen ben de orda kim oldugunu biliyosun dedim bilmiyorum kim varmıs dedi söylemicem dedim gercekten bilmiyorum kimmiş dedi. Söyledim güldü orda oldugunu bilip de gitsem bile tanımamki kızı dedi.beni daha az düşünmenei istiyorum diyor yaa gururum cok kırıldı..
O kadar gıcık konusuyordu ki bak boşyere hep zamanımızı calıyosun böyle falan dedi.
hattımı değiştirip ayrılsam mı sizce direkt bi şey demeden.?

Gerçekten mantıklı konuşmuş.
Yapmayın lütfen,hem kendinizi hem ilişkinizi yıpratıyorsunuz.
Gitsin eski sevgilisinin yerine bu kadar mesele yapmayın.
Hem kendine güvensiz hem de sıkıştıran ezik kız olursunuz gözünde.
Seviyorum da demiş ayrılmamış işte.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim cok ozur dileyerek ayrilsan cocuk bi ohhhh dermis gibi geliyor bana, cocuga yazik ama yaa.. Ne kadar seviyorki seni bu kadar gerginlige katlaniyor??

Teşekkür ederim cevap icin..aslinda konum o kiz degildi ama ben oraya giderim belki deyince sen boyle ol d un tamam gitmem ne var ki orda falan deyince ben de soyledim o kiz orda diye...
Asil sorun bu 3 ay boyunca boyle umursamaz davranacaksa ben istemiyorum...su an yanlis bi k arar vermek istemiyorum ama aynen dediginuz gibi bi kiz oldum resmen.kendimi taniyamiyorum ( cok kotuyum.

Canim cok ozur dileyerek ayrilsan cocuk bi ohhhh dermis gibi geliyor bana, cocuga yazik ama yaa.. Ne kadar seviyorki seni bu kadar gerginlige katlaniyor??

Haklisiniz ben onu da sordum bboyle bi durum var mi bitse rahatlicak misin dedim yok oyle bi sey sadece beni rahat birakmani istiyorum dedi ( ben boyle biri degildim yaa

Haklisiniz ben onu da sordum bboyle bi durum var mi bitse rahatlicak misin dedim yok oyle bi sey sadece beni rahat birakmani istiyorum dedi ( ben boyle biri degildim yaa

Canim benim bu konunu da takip ediyorum okuyorum yazdiklarini ama sevgilin gercekten bulunmaz hint kumasi.. Yok bu devirde naz ceken adam baskasi olsaydi ne halin varsa gor bee seninle mi ugrasicam bir kiz sen misin dunyada derdi.. Seviyosan normale don yok sevmiyosan cocugu rahat birak da sinavina calissin boyle sorunlarla ugrasmayin yeter.. Sevgilinin istedigi sadece sensin ama dingin sakin askini yasayabilecegi sen.. Bi de boyle dene olmaz mi? İsrarla kotu laf duymak istiyosun ama olmuyor iste soylemiyor adam.. Hele hattimi degistirip sessizce ayrilsam lafina ayrica kizdim yani bu adam ayrildigini bilmeyi bile haketmiyor mu ??

Ama gerçekten mantıksız davranıyorsunuz.
3 ay biraz sıkın dişinizi sonra ilgilenmediğinde vurursunuz kafasına.
Çook çok şanslısınız inanın,seviyor da belliki.Her erkek çekmez kolay kolay.
Böyle giderse ipler yavaş yavaş incelip kopar,sorumlu hissedersiniz kendinizi.
Tekrar söylüyorum YAPMAYIN.

Mantıksız dememe kızabilirsiniz ama biraz sert konuşmam gerektiğini hissettim kendinize gelmeniz için :)

Yoo aksine sert yazinca daha iyi anliyorum durumun ciddiyetini rahat rahat yazin lutfen :)
Ben nasil davranacagimi bilmiyorum sevgilinden once ben aninda bitirirdim her seyi habersiz falan mesela arkadas iliskilerimde de hemen bitiririm rahatsiz oldugum bi sey varsa hatta arkadaslarim korkar da bu durumdan...Ama ona nasil davranacagimi bilemiyorum...
Ben eski guclu halimi istiyorum cok bunaldim gercekten...bi yol gosterin napayim? rahat birakmak ne demek ? Ona ne dicem nasil davrancam ?

Sizinle baska bi konumda da konusmustuk hatirladim simdi tesekkur ederim ilginiz icin :)
Biinsan sevdigine boyle davranir mi bilmiyorum yani seviyo muyum sevmiyo muyum artik bilmiyorum..iliskim guzel olsun dedikce daha da bocaliyorum...
Benim su an okulum da biraz sorunlu gibi ona da ayrica moralimi bozuyorum ben duygularini sikayetlerini cok iyi ifade edebilen biri degilim sanirim bundan oluyor..
Ben kimseyle ayrilik konusmasi yapamam vedalardan nefret ediyorum cunku bi gun ayrilirsak kesin boyle yaparim baska turlusunu bilmiyorum cunku...
Size de sorayim ne yapmam nasil davranmam gerekiyor ? Ben ego savasina dondurdum galiba olayi...

O zaten her şeyi anlatmış size.Sınav dönemi ve tamamen buna odaklanmak istiyor,haklı da.Çünkü geleceği garanti altına almak gerek,ne güzel sorumlu bir insan da.Benim de sınavım var 2 ay sonra ve sevgilim yok diye o kadar rahatım ki kendimi sadece derse veriyorum.O da böyle olsun istiyor ama tamamen kopmak istemiyor bakın.Yani ne bileyim günde 1 saat akşamları konuşmak bile yetmeli bu dönem size.Hem özlersiniz hem konuşacak konular fazlalaşır.
Erkekler kendini sıkıştıran,mızmızlanan kızları sevmez ya da cepte görür umursamaz.Dik durmalısınız,olgunlukla karşılamalısınız söylediklerini.Hem size saygısı,sevgisi artar meyvesini siz yersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…