bu iliski ne olacak..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aile ortaminda tanistigim asik oldugum biri var. Ben 20 o 25 meslegi elinde bi delikanli diyeyim. Bn de farkli sehirde ogrenciyim. Konusmaya baslamistik uc dort ay once evlilik amaciyla ve sonra sevligi olduk. Her sey cok guzel gidiyordu hic problem yoktu neredeyse. Tek degisen yogunlugu yuzunden az gorusmemizdi. Ama zamanla insanlar birbirine alisinca kullandilari ifadelerde de demek ki resmiyetsizlesiyor ki cok yogun oldugu bi gun "inan ugrasamam senle ilgi bekleme benden" gibi bi cumle kullandi. Attigim sadece iki fotoraf bi gunaydin mesajiydim haliyle kizdim. Kendini daha yumusak ifade edebilecegini kirici konusmadan da kendini anlatabilecegni soyledim alingan ve kizgin bicimde. Deger verdigin biri gbi davranana kadar mesj atma dedm. Whatsaptan engelledi :KK43: . Bir hafta konusmadikm dogum gunu geldi mesaj attim sicakca. Cevap vermedi. Ben de kizip "ben yapacagimi yaptim sira sende" mesaji verecek bi mesaj attim. Yine bikac gun cevap yok. Arkadasimin benden habersiz onla arami duzeltmek icin aramasyla isler sarpa sardi. Arkadasimin suratina kapamis telefonu. Mesj atti bana da bidaha konusmayalim benim mahremiyetimi baskasiyla paylasan biriyle konusamam diye (numarasi arkadasimda var diye. Bir de ben arattim sandi) dedm oncesnde de konusmuyodk sorun bu degl sadece biliyorsun. Sevmiyosan uzaklastrmak icin soyluyosan soyle ugrasma dedim. Sevmiyo musun dedm. Cevap vermedi ona senle konuscak biseyim yok dedi tekrardan engelledi.. ustune sms attim konusmadan olmaz bu isler anlaminda. Hala cevap yok hala engelli.. ne yapayim? Duzelir mi sizce? Inatcinin teki inadindan yapiyor :KK43:

inat mı ne inadı, sizi sevmiyor, değer veren seven insan yanınınzda olurdu, kendini kandırmayın, arkadaşınızın totosunu kaldırmayın,

Aile ortaminda tanistigim asik oldugum biri var. Ben 20 o 25 meslegi elinde bi delikanli diyeyim. Bn de farkli sehirde ogrenciyim. Konusmaya baslamistik uc dort ay once evlilik amaciyla ve sonra sevligi olduk. Her sey cok guzel gidiyordu hic problem yoktu neredeyse. Tek degisen yogunlugu yuzunden az gorusmemizdi. Ama zamanla insanlar birbirine alisinca kullandilari ifadelerde de demek ki resmiyetsizlesiyor ki cok yogun oldugu bi gun "inan ugrasamam senle ilgi bekleme benden" gibi bi cumle kullandi. Attigim sadece iki fotoraf bi gunaydin mesajiydim haliyle kizdim. Kendini daha yumusak ifade edebilecegini kirici konusmadan da kendini anlatabilecegni soyledim alingan ve kizgin bicimde. Deger verdigin biri gbi davranana kadar mesj atma dedm. Whatsaptan engelledi :KK43: . Bir hafta konusmadikm dogum gunu geldi mesaj attim sicakca. Cevap vermedi. Ben de kizip "ben yapacagimi yaptim sira sende" mesaji verecek bi mesaj attim. Yine bikac gun cevap yok. Arkadasimin benden habersiz onla arami duzeltmek icin aramasyla isler sarpa sardi. Arkadasimin suratina kapamis telefonu. Mesj atti bana da bidaha konusmayalim benim mahremiyetimi baskasiyla paylasan biriyle konusamam diye (numarasi arkadasimda var diye. Bir de ben arattim sandi) dedm oncesnde de konusmuyodk sorun bu degl sadece biliyorsun. Sevmiyosan uzaklastrmak icin soyluyosan soyle ugrasma dedim. Sevmiyo musun dedm. Cevap vermedi ona senle konuscak biseyim yok dedi tekrardan engelledi.. ustune sms attim konusmadan olmaz bu isler anlaminda. Hala cevap yok hala engelli.. ne yapayim? Duzelir mi sizce? Inatcinin teki inadindan yapiyor :KK43:

İnatci olan sizsiniz. Ayrılmak istiyorum diyemiyor acikca belli ediyor siz de anlamazliga vuruyorsunuz.

Guclu olun biraz..

Erkek arkadasiniz ayri konu fakat kiz arkadasinizda erkek arkadasinizin teli ne arior ki ben buna cok karsiyim bazi kizlarin bole civciv yavrusu gibi beraber gezdigi arkadaslari oluo biri erkek arkadasi oluo sanki otekininde erkek arkadasiymis gibi davranilio kavgalarda araya girio bu ne curret yani

Ortada bir ilişki mi var?
Buna inanıyor musun?
Seni istemediğini, sevmediğini kabullenmek zorundasın.
Niye bu kaba adamın tavırlarını çekiyorsun ki?!
Yapışmışsın resmen.
Mesaj üstüne mesaj.. Whatsapptan hemen çocuk gibi seni engellediğinde silmeliydin onu.
Hayret ettim.
En son bana senin gibi davranan bir çocuğa saydırmıştım.
Soğuk davranıyorum, mesajlarına cevap vermiyorum ama yok, anlamıyordu.
Sonra haddini aştın, bir daha rahatsız etme deyip engelledim.
Bu erkek de muhtmelen benim gibi düşünüyor.
Seni takmadığını açıkça ifade etmiş.
Bunu anlamamazlıktan gelirsen gözünde daha da itici bir hal alırsın, küçülürsün.

Bence sen bu hödükten vazgeçç..
Bak sevda demedim hödük dedim !! :KK62:
Uğraşamazmış.. Ba ba baaa !!
Tavirlara bak !!
Uğraştığı başkası varsa 2.s,ide zor geliyo olabilir :KK14:
Bence sende uğraşma artık..
Falımda çıktı uzun ince bi yola gidiyomuşum ve sonunda aydınlık vardı.
Diğer taraftada bi karartı sonunda sen vardın de:63:
Boşver artık arama sorma..
Sende takıntı haline gelmesin..
Herşeyi yapmışsın :)

Ne iş yapıyorda bu kadar yoğun
eşimle sevgiliyken gece 12 saatlik nöbetten çıkıp sabah uykusuz 6 saatlik yol gelirdi beni görebilmek için
şimdikiler pek bi yoğun üşengeç ve kırıcı
peşinden koşmayın şu adamların artık onlar koşsun kendinizi bu kadar küçümseyin lütfen önemseyin

Ortada bir ilişki mi var?
Buna inanıyor musun?
Seni istemediğini, sevmediğini kabullenmek zorundasın.
Niye bu kaba adamın tavırlarını çekiyorsun ki?!
Yapışmışsın resmen.
Mesaj üstüne mesaj.. Whatsapptan hemen çocuk gibi seni engellediğinde silmeliydin onu.
Hayret ettim.
En son bana senin gibi davranan bir çocuğa saydırmıştım.
Soğuk davranıyorum, mesajlarına cevap vermiyorum ama yok, anlamıyordu.
Sonra haddini aştın, bir daha rahatsız etme deyip engelledim.
Bu erkek de muhtmelen benim gibi düşünüyor.
Seni takmadığını açıkça ifade etmiş.
Bunu anlamamazlıktan gelirsen gözünde daha da itici bir hal alırsın, küçülürsün.
Tesekkur ederim dikkate aliyorm saolun

Bence sen bu hödükten vazgeçç..
Bak sevda demedim hödük dedim !! :KK62:
Uğraşamazmış.. Ba ba baaa !!
Tavirlara bak !!
Uğraştığı başkası varsa 2.s,ide zor geliyo olabilir :KK14:
Bence sende uğraşma artık..
Falımda çıktı uzun ince bi yola gidiyomuşum ve sonunda aydınlık vardı.
Diğer taraftada bi karartı sonunda sen vardın de:63:
Boşver artık arama sorma..
Sende takıntı haline gelmesin..
Herşeyi yapmışsın :)
Aynen asla iletisim Kurmuyorm artik. Yazin karsilastigimizda da gayet resmi davranacagim. Konusmamazlik yapamam ozellikle aileler arasnda dikkat ceker. Ama dediginiz gbi. Bitti

inat mı ne inadı, sizi sevmiyor, değer veren seven insan yanınınzda olurdu, kendini kandırmayın, arkadaşınızın totosunu kaldırmayın,
Evet oyle yapiyorum o dedigmden sonra hicbise yapmadim da yapmam da. TEsekkur ederim

Aynen asla iletisim Kurmuyorm artik. Yazin karsilastigimizda da gayet resmi davranacagim. Konusmamazlik yapamam ozellikle aileler arasnda dikkat ceker. Ama dediginiz gbi. Bitti

Oooo yaza kadar sizn bu hisleriniz kalmaz, kalsa kalsa nefret kalır :)

hangi ilişki ne olacak anlamadım ben? Ortada ilişki yok ki..
İstersen gazozuna ilaç at başka türlü olmaz senin işin.

3-4 ayda ne evliliği anlamıyorum ki daha karşındakini tanımadan evlilik için uygunmu diye tartmadan hemene evlenme amaçlı görüşme ne demek sonra böyle en ufak sorunda tepe taklak oluyorsunuz.

Cnm bu adam sana karsı bos.. yazıpta totosunu kaldğrma.aradığını bulamamış belliki

şu pembe gözlükleri çıkar istersen fıstık :KK37: saçmalıosun şuan inadından filan yapmıyor bildiğin seni afedersin ama tınlamıyor. bellik başkası var ya da senden beklediğini bulamadı ve çekip gitti :( hiç üzülme tatlı canını hiç sıkma bence o senden çoktan vazgeçmiş iki ay sonra geri dönerse cevap verme ama bence iki ayda bile geri dönmez :( bitmişsin sen onda :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X