bu ilişki ne olcak?

1 bucuk senede bu kadar kisitlama varsa.
Ilerisi ne olur hic dusundunmu?

Biz daha sana nasıl bir yol çizebiliriz anlamadım?
Madem sevildiğinden eminsin, fedakarlıklarını unutamıyorsun o zaman ayrılma evlen yani ne diyelim ki?
Evet ben gerçekten sevildiğime emin oldum ilk nişanlım tarafından hem de delicesine ama yeterli değil.
Ayrılmak için yol soruyorsan, isteklerinin sana fazla geldiğini ve bu ilişkiyi sürdüremeyeceğini söyle.
Değişmeye çalışmanın bir anlamı olmadığını belirt.
Acırsan üzülürsen kestirip atamazsın sen de sürünürsün.

Ay yol yakınken git koşarak uzaklaş benim erkek arkadaşımla 1 yıl 2 ay oluyo valla ben bile geç kaldım önlem almakta yeni yeni alıyorum. ama eğer benim sevgilimde yok ben böyleyim derse oldu o zaman der giderim. geçmez ömür böyle insanlarla. ama bizde de hata baştan aptallık edip he aşkım tamam aşkım dememeliydik. neyse artik geç olsun güç olmasın diyelim..

konu eski.
hortlatmayın.

Baştan yanlış ve taviz vererek başlamış her şey. Mutluyuz dediğiniz anlar sizin tavizleriniz sonucu olmuş.
Karşı taraf sizi istemiyorsa ve siz de buna uygun değilseniz bu işi bitireceksiniz.
Ek olarak, tesettüre Allah emretti diye girmeniz gerekirdi sevgiliniz değil. Bu nokta çok mühim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…