Bu ilişki olmazmı :(

Melisaslan7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
116
90
13
23
Merhaba bu yıl okula giderken sabahları otobüste gördüğüm bir çocuk vardı nerdeyse hergün kendisini görüyordum otobüste. Birkaç kez yanina oturmuştum ama pek ilgilenmemişti benimle. Geçen gün otobüste kendisi instagramda takilirken kullanici adini gördüm ve mesaj yolladım. Aslında niyetimi bildiğinden direk hoşlandığımı söyledim ve tanışmak istedim ancak kabul etmedi sebep olarakta yaş farkını söyledi. Kendisi 20 yaşındaymış ben 16 ancak kendisi büyük gösteren birisi değil sakalı yok yüzü çok temiz ve gamzeli :) ben voleybolcuyum ve boyum ortalamadan uzun ve birazda iriyim yaşıtlarıma göre yani yaninda sevgilisi olsam siritmam ama istemedi neden olabilir beğenmedimi beni acaba :( nasıl ikna edebilirim onu ?
1532864744850.webp
1532864774675.webp

Niye ikna ediceksin güzelim boşver ya. Israrcı olma havalara sokma gereksiz yere. Yazma bi daha daha çok küçüksün şu an duygularının peşinden gitmen gerektiğini düşünüyosun muhtemelen ama seni istemeyeni sen hiç isteme , yine hoşlanırsın yine seversin seni isteyen biriyle mutlu olursun takılma buna konuşma da .

Merhaba bu yıl okula giderken sabahları otobüste gördüğüm bir çocuk vardı nerdeyse hergün kendisini görüyordum otobüste. Birkaç kez yanina oturmuştum ama pek ilgilenmemişti benimle. Geçen gün otobüste kendisi instagramda takilirken kullanici adini gördüm ve mesaj yolladım. Aslında niyetimi bildiğinden direk hoşlandığımı söyledim ve tanışmak istedim ancak kabul etmedi sebep olarakta yaş farkını söyledi. Kendisi 20 yaşındaymış ben 16 ancak kendisi büyük gösteren birisi değil sakalı yok yüzü çok temiz ve gamzeli :) ben voleybolcuyum ve boyum ortalamadan uzun ve birazda iriyim yaşıtlarıma göre yani yaninda sevgilisi olsam siritmam ama istemedi neden olabilir beğenmedimi beni acaba :KK43: nasıl ikna edebilirim onu ?Eki Görüntüle 2173594 Eki Görüntüle 2173595
Cocuk açıkça yazmış. Daha yazma istersen.

Çok şanslısın ki insan gibi insana denk gelmişsin.
Onun dediklerine katılıyor ve hak veriyorum.
Bunun büyük ya da küçük göstermekle ilgisi yok.
Senin de dediğin gibi bence bu ilişkinin şu an için oluru yok.
Sen 20 yaşında erkek 24 yaşında olsa oluru vardı elbette.
Eğer bu hoşlantı senin için 4 yıl sonra da kalıcı olmaya devam ederse o zaman düşünürsün.

Kibarca reddetmiş. Doğrusu çocuğu takdir ettim. Bence doğru da demiş.
Liseye giden 18 yaşında biriyle üniversiteye giden/çalışan vb. 18 yaşında biri arasında fark olmaz mı sence? Tabii ki olur. Çünkü yaşıt da olsa lar bulundukları ortam çok farklı.
Lise döneminde 16 yaş ve 17 yaş bile çok farkedebiliyor.
Demek istediğim şu; hem aranızdaki yaş farkından hem de ortamlarınızın farklı olma ihtimalinden dolayı bence olmaması iyi olmuş.

Adam o kadar şey yazdıktan sonra "ne alaka benden büyük göstermiyordu ki" dediğinize göre adamın dediklerinden hicbhi şey anlamamissiniz. Adam ne kadar doğru bir karar verdim demiştir. O yaşın getirdiği olgunluktan bahsediyor siz ise fiziki olgunluktan. Orada aklı başında olduğunuzu belirten bir mesaj yazsaydiniz dikkatini belki cekerdiniz. Ama üzgünüm adamın dediğini okumamış gibi yazmissiniz.

Çok güzel bir cevap yazmış sana canım. Sana güzel tavsiyelerde de bulunmuş . Sen yaşlardaki kızların kendinden büyüklerle takılmaması lazım. Yaşının küçük görünmesi yada senin büyük gorunmen bişey ifade etmiyor .hic tanımadığın sadece otobüste gördüğün hayatıyla ilgili birşey bilmediğin hirlimi hırsız mi uyuşturucumu kullanır sapikmidir bilmediğin birine, ismini telefonuna bakıp öğrendiğin birine hemde mesaj atmak bu devirde büyük cesaret.Tabiki flört etmek birilerini tanımak seninde hakkın olabilir ama çevreden bildiğin birilerine baksan daha iyi olur .

Merhaba bu yıl okula giderken sabahları otobüste gördüğüm bir çocuk vardı nerdeyse hergün kendisini görüyordum otobüste. Birkaç kez yanina oturmuştum ama pek ilgilenmemişti benimle. Geçen gün otobüste kendisi instagramda takilirken kullanici adini gördüm ve mesaj yolladım. Aslında niyetimi bildiğinden direk hoşlandığımı söyledim ve tanışmak istedim ancak kabul etmedi sebep olarakta yaş farkını söyledi. Kendisi 20 yaşındaymış ben 16 ancak kendisi büyük gösteren birisi değil sakalı yok yüzü çok temiz ve gamzeli :) ben voleybolcuyum ve boyum ortalamadan uzun ve birazda iriyim yaşıtlarıma göre yani yaninda sevgilisi olsam siritmam ama istemedi neden olabilir beğenmedimi beni acaba :KK43: nasıl ikna edebilirim onu ?Eki Görüntüle 2173594 Eki Görüntüle 2173595
Delikanlı ne kadar usturuplu yazmış.
Sizin cevabınız ise çok çocukça; "büyük göstermiyorsun ki"
Anlamamışsınız bile anlatılmak isteneni.
Biraz daha olgunlaşın, hak vereceksiniz.

Ben olsam cevap dahi vermem. Kullanıcı adıma sinsice bakıp bana yazcak..yok ya.
Bence uzak durun, zaten kabul etmemiş.Uzatmanın bi anlamı yok.

• Beğen
Reactions: KV_
Olmaz canim. Bak cocuk da ne kadar efendi ve olgun bir cevap vermis sana. Aferin cocuga gercekten. 16 yas ve 20 yas gercekten farklidir. Zaten o olgun cevaba verdigin cevapla da aslinda ne kadar farkli zihiyetlerde oldugunuzu da gostermissin. Bosver bu delikanliyi, kendi yasitlarina bak

Aferim düzgün çocukmuş.
Yuzu buyuk gostermese de 0-50 yaş arasi cogu erkekten olgun davranmiş.
Ve sen de red cevabini alir almaz ergenligini belli etmissin ya nalakaa diyerek.
Cidden olmazmis yani
Yasitlarinla idare et canim
Ama yasitlarim arasindan ilgimi çeken yok ki tanidiğim :(

Adama helal olsun gerçekten açıkça sana söylemiş ve seni uyarmış bir abi olarak, kötü niyetli biri de olabilirdi , telafisi olmayan yaralar da açabilirdi sende. İyi birine denk gelmişsin şansına. Daha yaşın çok genç , takılma böyle şeylere ilerde kimler kimler çıkar karşına.

Aslında verdiğin cevapla adamı haklı çıkarmışsın. Ve cidden güzel yazmış. Bak o ne kadar kibar yazmış sen ne kadar ergen, nezaketsiz ani ve fevri bir tepki vermişsin. Sen önce bi 18 yaşını doldur o zaman bakarız tekrar ama lütfen daha fazla üstüne gelme, elektrik alamamış ve sana “abi” olarak yazmış. Dürüst olduğu için teşekkür edip konuyu kapatmalısın bence

Yaş farkı çok önemli değil normalde. Eşimle benim aramda 6 yaş var. Ama ben üniversiteye 16 yaşında başladım mesela, 18 yaşında eşimle taşındığımda gayet olgun durumdaydım.

Ama çocuğun yazım tarzına bakılırsa 20 yaşından çoooook daha olgun ve aklı başında. Sen de tam söylediği gibi ergen tavırlardasın. Yazdığı mesajdan sonra verdiğin tepkiden dahi belli oluyor.

Israr edip de kendini küçük düşürme daha fazla.

Back
X