Bu ilişkiyi bitirmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aboo gozumde canlandi koskoca mazi. Eski sevgilimde psikolojik ilac kullaniyordu aile sorunlari vardi ofke kontrol sorunu oldugunu ogrendim. Ayni sekilde tripli iyi geceler yazsam yada 2 saat gec cevap versem krizler gecirirdi ve bunun sonucunda 1 sene sonra ne oldu biliyomusun? Sokak ortasinda bi tartisma esnasinda deli gibi cildirip bagirip cagirip elindeki posetleri yerlere calip en son bana tokat atti. Ayrildim ama bir de bana sor neler cektirdi pesimi birakmasi ic.

KACARAK UZAKLAS KOS ARKANA BAKMA benden soylemesi

Bundan daha da kötüsü, canlarini hice sayiyorlar. Sonra uzuluyoruz kadin cinayetleri die. Hic korkulari yok, gidip buluşuyorlar 2 gunde tanımadıkları adamlarla.

Evet tabi keşke her şey paralarına olsa , canları sağ kalsa ama o çıkan kadın hem parasından olmuştu hem de ruh sağlığı çok bozulmuştu.
Bugün yine vardı Müge'de.
Kadın 52 yaşında, yine sosyal medyadan birisiyle tanışmış.
Adam teğmenim demiş 26 yaşında evli 3 çocuklu biri çıktı.

Üstelik bu kadının hem parasını yemiş hem de tecavüz etmiş.
Kaç kişi mağdur oldu adamın yüzünden.

Kaç kaç seni takıntı yapmadan uzaklaş. Bu adamda öfke kontrol sorunu var ve şiddete meyilli biri.

çok çok tehlikeli biri.
öfke sorunu var başka sorunları da var. ilk kez buluştuğu kadına teması sert vs.
yol yakınken arkanıza bile bakmadan kaçın. muhtemelen konuşmak istemiyorum vs dediğinizde problem çıkaracak. evinizi falan bilmiyor değil mi? umarım bilmiyordur. yani bir şekilde def etmelisiniz gerçekten uzak durulması gereken biri.

sorun çıkarmadı neyse ki, evimi de bilmiyordu.

benimle konuştuğun sürece böyle kriz geçirmem, sorunlarımızı çözeriz"
Elde tutmaya çalışıyor üstü kapalı tehdit ederek. Sinir krizi geçirdim demesi, boyu hakkında yalan söylemesi zaten sorunlu olduğunu belli ediyo. Kafanı kırarım dediğini okuduğumda gözlerim büyüdü Ondan sonra konuşmayı kesmeliydiniz dediğiniz gibi. Zararın neresinden dönülürse kar geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…