Herkese selamlar öncelikle
Neredeyse bir yılı dolduracak bir ilişkim var en son 1 ay önce bir tartışma yaşamışdık ama ben o tartışmada yaşananları hala unutamıyorum ve bende güvensizlik sorunu olmasına sebep oldu.
Erkek arkadaşımın benden önce 3 yıllık bir ilişkisi vardı benle tanışmadan 2 ay önce ayrılmışlar . Ben bu tartışmaya kadar sevgilimin eski ilişkisini özlediğine dair hiçbir şey hissetmemiştim ama son tartışmamızda gerçekler yüzüme vuruldu resmen. Olay şöyle başladı Instagramda takipçileri arasında beni rahatsız eden bir kız vardı bende cafede oturuken gülerek senin eski sevgilinin ismi x ile mi başlıyor dedim çünkü o kız olduğunu düşündüm. Buda çok bozulmuş bir tavırla zaten unutmaya çalışıyorum dedi ben bunu duyunca şok oldum zaten konuyu çevirip kızı değil eski yaşanmış anıları unutmak istediğini söyledi ayrıca çok gereksiz bir ayrıntı verdi zaten eski sevgilisinin onu araştırdığına işte arkadaşlarına sevgilimi sorduğunu söyledi bende nasıl bir soru dedim sonuçta şuanki sevgilisi benim öğrenmek benimde hakkım. Bana sanane napacksın dedi bende o an sinirlenip kalktım ordan beni sakinleştirmeye falan çalıştı. Arabaya geçtik sonunda ağladım orada aklın başka birindeyse benimle olma ayrılalım dedim oda özür diledi baya bir şekilde barıştık. 1 ay geçti üzerinden bu tartışmanın ayrılmam gerektiğini düşünüyorum çünkü sürekli aklımda ve kendimi yarabandıymış gibi hissediyorum ama bir yandan çok seviyorum siz olsanız ayrılır mıydınız ve nasıl ayrılabilirim sizce lütfen yardım edin.