Bu ilişkiyi nasıl ciddi bir boyuta taşıyabilirim?

Bana da evli gibi geldi bekar bir adam niye o gormesin bu görmesin diye ugraşsın bu kadar... aşıkta degilmissiniz uzak durun bu adamdan kadın cinayetinde öldürülen pınarı hatrlatmak isterim evli oldugunu adam saklamıstı yine benzer olaylar olmasın gizlisi saklısı olmayan bir adam bulun evlenin

1.5 ay çok erken .İnsallah evlı degıldır.

Allah o memurdan razı olsun. Sonra şey dedi de mi '' Karımla anlaşamıyoruz, boşancaz, ayrı yatıyoz, çok para istiyo, beni bırakmak istemiyor, işi yokuşa sürüyor '' falan.
dediki aşko, biz boşandık henüz işleme koymamışlar yemin bile etti erkekler işte ya

24 yasindasin neden 30 kusur yasindaki adamla evlenmek istiyorsun?

Size o gormesin bu gormesin gizlenelim dediginde saklayacak birseyimiz mi var falan deyin. Siyasi parti uyeleri birini sevemez evlenemez diye bir olay yok. Ancak henüz 1.5 aydir hayatinizda bu insan ciddi bir adim icin cok cok erken.

Tutkunum peki?
Tutkun ama aramıyor mesela.
Yerim oyle bos tutkunlugu
Tutkunumun ne oldugunu bilmiyor daha.

konu sahıbesıyle medenı durumu ne oldugu bılınmeyen sevgılısı tutkuyu yenır yutulur sanıyor galıba

konuya aslında yorum yapmıstım ama konu sahıbının eskı konuları konusulunca bakayım dedım...
keske bakmasaydım tum ınancımı yıtırıverdım suracıga

ha siyası partı siyası mevkı siyası konum denıp durulmus konuda
yahu altı ustu ılce baskanı nedır yanı sanırsınız partı baskanı ıktıdara kafa tutuyor

Niye nasıldı kı konuları

Ben de öyle düsünüyorum, daha önce iliski yasamamıs insan değilim bu iş bu şekilde olmaması gerekiyor

daha önce ilişki yaşamış olabilirsiniz ama yaşınız küçük. yaşınızın toyluğunu gözardı etmeyin lütfen. 1,5 aydır tanıdığınız insanla evlenmek mantıklı değil. aşk aramıyorsanız bile mantıkta yok yani.
aşık olmak içinde zamanınız var 24 yaşında gencecik insanın ben aşk aramıyorum demesi de tuhaf. ailenizi kaybetmiş olmanız yalnız yaşamanız sizi böyle düşünmeye sevk etmiş olabilir ama evlilik yalnızlığınızın çaresinden çok hayatınızın çilesi halinde dönebilir bu kadar ani karar verirseniz..
adama gelince evli gibi geldi bana.

Buna love bombing deniyor. Bu bir taktik. Tabi benim ki genel çıkarım umarım iyi niyetlidir ama pek sanmıyorum. Amacının ne olduğunu pek tabi tahmin edebilirsiniz. Uzun süreli bir ilişki içinde ya da evli olabilir.
Türkçe meali nedir hocam.

Türkçe meali nedir hocam.
bombastik

gunumuz ılıskılerının yenı sorunu

''ingilizceden çevrilmiştir-Aşk bombardımanı, dikkat ve sevgi gösterileriyle bir kişiyi etkileme girişimidir. Farklı şekillerde ve olumlu ya da olumsuz amaçlar için kullanılabilir. Amerika Birleşik Devletleri Birlik Kilisesi üyeleri bunu gerçek bir dostluk, arkadaşlık, ilgi veya endişe ifadesi vermek için kullanıyor. Wikipedia ''

“Ben seni çok sahiplendim”den sonra ben işi ciddiye döküp engellerdim kendisini
Eşya mıyım ben, evcil hayvan mıyım da sahipleniyor?
Hiç aramaması, köşe bucak saklanıp ilişki yürütmeye çalışması çok tuhaf. Takıldığı tek kızın siz olmadığını öğrenirseniz şaşırmayın bence.

Tamamen mantık ile bakıyorum, bir de iyi bir insan içim ısınıyor.
Daha önce 4 yıl beraber olduğum insanın bana yapmadığı kalmayınca, artık hiç aşk vs. takılmıyorum o mevzulara..
Bende mantık dedim . Çok iyi insan dedim. Evlilik yoluna girdim evlilik söz konusuyken insanlar öyle değişiyorlar ki. O seni tavlama aşamasındaki çok iyi adam gidiyor. Aradaki sevgi bağını kurmadan evlenmemek gerek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…