Bu ilişkiyi nasıl ciddi bir boyuta taşıyabilirim?

Türkçesi çok uzunmuş ya

Nasıl araştırabilirim peki? Sosyal medyasına baktım orası temiz gibi..
Sosyal medya herşey demek değil. 1 sene önce Eski erkek arkadaşımın profili insta da öneri olarak gelmişti. Profil gizli degil Merak işte baktım. Gayet normal sıradan fotolar. Geçenlerde kapalı( dondurulmuş)Facebook hesabima bir şeye bakmak için girdim. Eski erkek arkadaşımın annesi ile arkadaştık. Ana sayfada görünce bakayım dedim. 2 yıl oncesinden foto . Eski erkek arkadaşımın nikah fotosu.

Başınız sağolsun öncelikle. Gerisi için yorum yapamadım..

Bu adamdan bir cacık olmaz ben sana diyim, kendini kaptirma sakın biraz zaman gecince anlarsin niyetini zaten

Canım benim okurken sadece "evli mi acaba" diye düşündüm Başın sağ olsun çok üzüldüm gerçekten. Aslında bir işe girsen kendine yeni bir hayat yolu seçsen, yalnızlığını ve korkunu düşünme fırsatın olmaz. O kadar kötü bir dünyada yaşıyoruz ki, senin duygularını yerle bir etmeye ve kullanmaya hazır bir sürü insan var. Önce, kendini iyileştirmen gerekiyor gibi geldi bana, yani hayattaki bu sınavını tamamlaman şart gibi duruyor. Sözlerimi bir abla tavsiyesi olarak al lütfen ve ne olur insanların lafta aşklarına önem verme. Önemli olan davranıştır. Yanınızda mı? Size destek oluyor mu? Arkadaş gibi mi? Hayatınızı paylaşmak adına ne yapıyor? Bunlar olsun kriteriniz. Yalnızlık zor farkındayım, hep dua edin Allah hayırlısı ile tanıştırsın. Bir gün o insanı tanıdığınızda böyle acabalarınız olmayacak. Bana güvenin lütfen. Sevgiler.

31 yaşında biri kurttur heleki bilinen parti ilçe başkanı ise ohooo kapılma dediklerine ve asla taviz verme derim iyi biri de olabilir ama bence kolay güvenilip her dediğine inanma. siyaset yalanı güzel konuşma mesleği yani insan sarrafı olur ve senin nabzına göre şerbet veren biri olabilir. ama dediğim gibi iyi biri de olabilir demek istediğim çok dikkatli ol. ayrıca beni şurda görürler burada görürler demesi zaten çok sıkıntılı ya seninle ciddi düşünmüyor yada evli nişanlı da olabilir.

Pişman pişman gelin oldun gidiyorsun

Bizim ulkemizde siyasetle ugrasanlar ozel hayatlariyla gundeme gelmek istemiyorlar adamin davranislarini bu konuda garipsemiyorum. Bi iliski istiyorsaniz acik acik konusun bence herseyi. Onyargili olmayin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…