- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi thegoldblank
-
Bır bucuk ayda SANA TUTKUNUM, SENI SAHİPLENDİM gıbı cumleler benı sogutur.
Sevmem boyle agdalı arabesk ve asırı buyuk cumlelerı.
Bır sahıbe degıl sevmeye sevilmeye huzura ihtiyacın var senin.
Yeni kimlikler de medeni durum yazmıyor. Ben olsam e devletten vukuatlı nüfus örneğine bakarım. ( Eşim 3 yıl boyunca uzerinde bekar yazan, eski kimligini kullandı mesela1. Önce iş bul çalış.
2. Evlilik için acele etme.iyice tanı. Çocuk oyuncağı değil evlilik.
3. Acilen kimliğini gör, evli mi bekar mi öğren.
4. Sakın ben yanlızım, korkuyorum muhabbetlerine girme. Güçlü olmaya çalış. Daha yeni tanıdığın birine zayıflıklarindan bahsetme. Çünkü seni oradan vurabilir.
Basın sağolsun burada. Rabbim karşına iyi insanlar çıkartsin.
Yeni kimlikler de medeni durum yazmıyor. Ben olsam e devletten vukuatlı nüfus örneğine bakarım. ( Eşim 3 yıl boyunca uzerinde bekar yazan, eski kimligini kullandı mesela)
Ben kedim için bile o kelimeyi kullanmamaya özen gösteriyorum.Sahiplendim ne gerçekten yav. Sokaktan kedi yavrusu tutup getirir gibi.
Haklı bir yorum, böyle bir durum yaşadım 2015 gibi nufüs dairesindeki memura ağladım sızladım sadece evlimi değil mi söyle dedim bilgi istemedim bşaka çünkü bekarım diyordu araya tanıdık sokarak öğrendik evli iki cocuk babası cıktıydı yaş 29 du onun şaka gibi yıkılmıştım suan gülerek anlatıorumİşin siyasi mesleki boyutunu bilemem ama evli filan olmasın dikkat edin iyice araştırın emin olun
Allah o memurdan razı olsun.Haklı bir yorum, böyle bir durum yaşadım 2015 gibi nufüs dairesindeki memura ağladım sızladım sadece evlimi değil mi söyle dedim bilgi istemedim bşaka çünkü bekarım diyordu araya tanıdık sokarak öğrendik evli iki cocuk babası cıktıydı yaş 29 du onun şaka gibi yıkılmıştım suan gülerek anlatıorum
İşte, bazı kızlarımızın hoşuna bile gidiyor. Ağızları açılıyor bir karış, sevinçten. Aha beyyle ''Ben kedim için bile o kelimeyi kullanmamaya özen gösteriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?