Bu ilişkiyi nasıl ciddi bir boyuta taşıyabilirim?

Bır bucuk ayda SANA TUTKUNUM, SENI SAHİPLENDİM gıbı cumleler benı sogutur.
Sevmem boyle agdalı arabesk ve asırı buyuk cumlelerı.

Bır sahıbe degıl sevmeye sevilmeye huzura ihtiyacın var senin.

Seni sahiplendim sana tutkunum ama arama beni açamam , hükümet nikahı kıydığım karım yanımda, karıma da tutkunum onu da sahiplendim ha bu arada sana da tutkunum, sahiplendiğimi söylemiş miydim 😀

Konu sahibi ailem yok sahibim yok filan mı dedin bu adama o yüzden mi zaafından yürüyor 😐

Partiden bağımsız dünyada en iyi yalan söyleyenlerden biri politikacılardır , biraz kocakarı lafı olacak ama Allah bir dese şüpheyle yaklaş bence, fırıldağın önde gideni gibi geliyor , hem böyleleri nüfuz evliliği yapmak ister sizinle niye evlensin ki , hayal kurmayın 😐

Bana da evli olabilir gibi geldi tanıdık yerlere gitmeye çekindiği için.
Ayrıca aranmaması sürekli mesaj üzerinden konuşması hiç normal değil.
Araması da gerekiyor.
Ve kullandığı kelimelerden tutkunum sahiplendim bunlardan size sex konusunu açmasını yakındır diye dusundum.amaci yalnızca sex olabilir dikkat edin.
Siz onu ariyor musunuz. Gün içinde ya da ne bileyim akşam 9 10 dan sonra aniden arayın verdiği tepkilere bakın.

O makamlarda olup da ikinci evi olmayanları görmedim neredeyse. Genelleme yapmak istemezdim ama yapasım var bu konuda. Çok gençsiniz, ailenizi kaybetmeniz yalnızlık korkusuna sebep olmuştur, haklısınız ama bu psikoloji sizi yanlış kararlara sürükler.öncelikle destek alabilirseniz alın, zira ilişki, evlilik bunlar için sağlam bir ruh yapısı gerekir.kendinize yatırım yapın, o zaman daha farklı bakarsınız, yanlış yapmaktan kurtulursunuz. Anlattığınız profil hiç güven telkin etmedi.

Bence kişilerin çabasıyla değil ilişkinin kendisi taşımalı bu boyuta kendini🙌

1. Önce iş bul çalış.
2. Evlilik için acele etme.iyice tanı. Çocuk oyuncağı değil evlilik.
3. Acilen kimliğini gör, evli mi bekar mi öğren.
4. Sakın ben yanlızım, korkuyorum muhabbetlerine girme. Güçlü olmaya çalış. Daha yeni tanıdığın birine zayıflıklarindan bahsetme. Çünkü seni oradan vurabilir.

Basın sağolsun burada. Rabbim karşına iyi insanlar çıkartsin.
Yeni kimlikler de medeni durum yazmıyor. Ben olsam e devletten vukuatlı nüfus örneğine bakarım. ( Eşim 3 yıl boyunca uzerinde bekar yazan, eski kimligini kullandı mesela 🤣)

Düşünceni ona soyledin mi açıkça neden gizli tutuyorsun merak ediyorum artık şu duruma bi netlik kazandiralim diye açıkça konuşmalısın. Seni aramaması bazen hiç yazmaması ilginç yukarda bi üyede bahsetmiş iyice araştır evli olabilir insan içinde görüşmek istememesini sadece siyasete bağlama bence canım.. ailene allah rahmet eylesin ama yalnızlık korkunla bi sığınak aramadan önce hayati biraz tanıman gerekiyor bence evlilik için acele etme derim 🤗

Yeni kimlikler de medeni durum yazmıyor. Ben olsam e devletten vukuatlı nüfus örneğine bakarım. ( Eşim 3 yıl boyunca uzerinde bekar yazan, eski kimligini kullandı mesela 🤣)

Ben hala eski kimlik kullanıyorum. Artık bir şekilde öğrensin medeni durumunu. 😆

İşin siyasi mesleki boyutunu bilemem ama evli filan olmasın dikkat edin iyice araştırın emin olun
Haklı bir yorum, böyle bir durum yaşadım 2015 gibi nufüs dairesindeki memura ağladım sızladım sadece evlimi değil mi söyle dedim bilgi istemedim bşaka çünkü bekarım diyordu araya tanıdık sokarak öğrendik evli iki cocuk babası cıktıydı yaş 29 du onun şaka gibi yıkılmıştım suan gülerek anlatıorum 😂😂

daha cok erken
bırde sakin olsun tanıdık olmasın demesınden ben işkillendım
ne munasebet tanıdık olsa nolur utanılacak bırsey yapmıyorsunuz
ya evlı ya hayatında bırı var bence ...

Haklı bir yorum, böyle bir durum yaşadım 2015 gibi nufüs dairesindeki memura ağladım sızladım sadece evlimi değil mi söyle dedim bilgi istemedim bşaka çünkü bekarım diyordu araya tanıdık sokarak öğrendik evli iki cocuk babası cıktıydı yaş 29 du onun şaka gibi yıkılmıştım suan gülerek anlatıorum 😂😂
Allah o memurdan razı olsun. 😀 Sonra şey dedi de mi '' Karımla anlaşamıyoruz, boşancaz, ayrı yatıyoz, çok para istiyo, beni bırakmak istemiyor, işi yokuşa sürüyor '' falan.

evli olmadıgına emin olun, benim de gorustugum bir siyasi biri vardı o da dısarıda gorusmek istemez ofiste bulusalım vs derdi daha ilk aydan ciddi dusundugunu vs soylemeye basladı ve fazla o tarz söylemlerde bulundu oyle davrandı falan yani. dikkat edin. benimki bayagı sakat cıkmıstı her kıza aynısını soyluyor isini görene kadardı yani.

Kimse utanacağı ve çekineceği bir şey yapmıyorsa gizlenmez. Sonuçta siyasetle ilgilense bile bekarsa ve ölçülü hareket ediyorsa kimse bekar bir bayanla bir yemek yedi, kahve içti diye birşey demez, hele ki ciddi niyetle görüştüğü biriyse .Adam evli mi bekar mı bilemem(hareketlerine bakılırsa ya evli ya da herkesçe bilinen bir ilişkisi var bence ) ama sizi kaçamak olarak gördüğü kesin. Sizle insan içine çıkmayan adam sizle sizin istediğiniz niyetle görüşmüyordur kendinizi kandırmayın.

Kalbinizi kırmak istemem ama sizi köşe bucak sakladığına göre sevgilisi vardir, evlidir ya da sizle ciddi değil. Güven vermiyor anlattıklariniza göre, ailenizi kaybetmissiniz ve bu hassasiyetinizi kullanıp size zarar vermesin ne olur dikkatli olun. Birçok siyasetle uğraşan insan var örnek evliliği olan, bahaneler üretiyor, uzak durun bence.

Back
X