bu ilişkiyi sürdürecek hevesim kalmadı..

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
kızlar daha önceki konularımı okuyanlarınız vardır mutlaka yine de kısaca anlatayım.
3yıllık bir ilişkim var 4 yılımıza girdik. daha önceden arkadaşımdı ve ona hiç o gözle bakmıyordum.
daha sonra bana açılınca biraz düşündüm ve buna alışabileceğime karar verdim. yani zaten kör kütük aşık olarak başlamadım keza olamadım da.
ama her şeye rağmen şikayetçi değildim iyi geçiniyorduk ta ki 2,3 ay öncesine kadar. artık rutin olarak görüşüyorduk son zamanlarda bana karşı o kadar
ilgisiz geliyor ki anlatamam. kendisi tiyatro eğitmeni. çevresini az çok tahmin edersiniz girişken konuşkan birazda yırtık tipler eğlenmeyi coşmayı seven insanlar.
bende tam tersi kendi halimde bir insanım kalabalık gürültü sevmem bundan dolayıda gideceği yerlere ben gitmek istemem o da zaten artık çağırmıyor.
konuyu açmaya çalıştım ilgisizliğin sebebini öğrenmek için her konuyu açtığımda ama sende bunu yaptın şunu yaptın sürekli bir yarış halinde ve sorunumu konuşarak
çözemedim yaklaşık 4,5 kez kalkıştım ve her seferinde kavgaya dönüştü. en son çıktım geldim telefonumu kapadım. eskiden olsa mesajlar atar kapılara gelirdi.
şimdi arıyor o da açmayacağımı bilecek kadar beni tanıyor. sadece ben aradım sen açmadın demek için. yetenek yarışmalarına gitmeyi düşünüyorlar benim tanımadığım 3 kız arkadaşıyla
şehir dışına gidicekler ve bana rahatsız olur musun diye sormuyor ki oluyorum da. artık bana her şeyi batıyor 3 gündür açmıyorum telefonlarını bu arada 24 yaşındayım bu ilişkiye bu kadar zaman harcadıktan sonra ne bitirebiliyorum ne sürdürebiliyorum napsam bilmiyorum

ah canım benim önce bi sakin ol tamam mı sakın acele bir karar verme sakın 3 sene mu dile kolay anladım ki sen sevgilini başkalarıyla paylaşamıyorsun asla bende öyleyim biliyormusun tek bir kız la konuşturtmam kendisini öyle sadece benim de tanmıdıgım bir kız var onunla oda arada hepsi o kadar ya deyse deli olurum ben kabul edemem seni çok iyi anlıyorum cevresinde birsürü kız var diyorsun çok zor bi durum ama birde duruma şöyle bakalım sen ona güveniyormusun eger sorunun cevabı evetse canım işindende dolayı buna katlanmalısın fedakarlık yapmalıyısın ama hayırsa asla katlanma böyle bir duruma ilgisine gelince sen eger sürekli sıkıyorsan onu sürekli kavgalar çıkartıyorsan oda artık sevmediginden degil de bu kavgalardan gürülteden bıkmış olabilir ve cevresinde ilgilenen biri varsa sevgilinle bu durumu fırsAt kollamış aklını da karıştırmıl olabilir eger seni sevmese 3 sene seninle olmaz dı ki diyorsun ki önceden kapıma gelirdi şimdi gelmiyor demek ki bazı şeyler onda da degişmiş böyle kaçarak olmaz açıp herşeyi konuşmalısın bak böyle böyle ben böyleyim bunları istiyorum sen artık eskisi degilsin tamam benimde hatalarım vardır ama ben bunu görebiliyorum.. erkekler bizim gibi degiller kabul etmezler bliyorum ama konuşşmassan da hiç bir sorun hallolmaz emin ol ve yam yam lara kaptırırsın sevgilini buna izin verme tatlım

benim sorunum kızlarla değil aslında durum farklı isterse 10 kızla da gidebilir bunun bir sakıncası yok. rahatsız olduğum konu bana 1 cümlecik "rahatsız olabilirsin biliyorum ama ancak böyle ayarlayabildik" demesi. ama benim rahatsız olabileceğimi düşünmüyor. bunu dile getirdiğimde de ben olsam rahatsız olmam diyor sırf üste çıkmak için. benim sorunlarımı laf dalaşı haline getiriyor ve kavgaya kadar gidiyoruz. bu yüzden artık konuşmayı denemiyorum. son zamanlarda bir çift güzel söz duymadım insan bazen ihtiyaç duyuyor. saçların ne güzel olmuş ya da bugün çok şıksın ya da buna benzer küçük bir iltifat. ama o görev gibi geliyor beni alıyor konuşuyor anlatıyor geri bırakıyor robottan bi farkımız yok. saçımı boyattım uzun zamandır düşünüyordum pek bir şey farketmemiş dedi üstelik saçımı koyu kestaneden açık kumrala çevirdim :95:

Bunları açık açık konuş bence erkek arkadaşınla.. Problemi tespit edin..
Sen hevesinin kalmadığına eminsen daha fazla zaman geçmeden sonlandırın..Uzadıkça kötü oluyor çünkü.

allah allah neden böyle yapıyor acaba canım ya sen şimdi bunları deyince aklıma kötü şeyler geldi benim biraz tabiki ister insan bir çift güzel söz ne bilim sevildigini bilmek ister istemez hiç canım ama sanırım erkek arkadaşının yanındaki yam yamlardan birisi aklını çeliyo olablir bak gel beni dinle sen telefonu aç ve konuş onunla böyle daha da kötü olacak herşey sogukkanlı ol ayrılalım de bakalım ne diyecek eger zaten tepki göstermesse bilki o çoktan bitirtmiştir gözünde

şimdi bi mesaj yazdım. bitse bu kadar gerilmem artık inan bende usandım her lafa alınmaktan. ben 40 yılda 1 onların çalışmalarına katılırım geçen hafta gittim sabahtan süslendim püslendim yola çıktım aradım. aaa doğru gelicektin di mi unuttum ben onu dedi. insan ister istemez alınıyor hergün gittiğim bir yer değil ki ztn senede 1 defa uğruyorum. buna benzer bir çok olay beni soğutuyor bu ilişkiden..

canım boşver bırak o zaman sana deger verecek seni sevecek biriyle birlikte ol karşındaki resmen odun ya odun böyle sevgimi olur ya kendine eziyet etme lütfen canm bak allaha dua et en hayırlısını güzelini iste şimdiden böyleyse düşün sene böyle biriyle evli kaldıgını

Sizin hayat tarzınız farklı, o tiyatro ortamı içinde olsaydın daha çok ortak noktanız olurdu, sevgilin de biraz düşüncesiz tabi. Bundan sonra ne yaparım diyorsan bu şekilde idare etmeyi öğreneceksin onu değiştirmeye çalışma. Yapamam diyorsan da daha çok yıpranmadan bir karar ver maalesef durum bunu gösteriyor insanları değiştirmek çok zordur tek bildigim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…