Bu illet hastaliktan böyle kurtulabilir miyim?

Kime gittiniz .Ilacları Turkiyede bulabildiniz mi .Yada doğal mıydı .
Cok karmaşik bir konu homeopati .

Yalnız küçük
çocuklarda balgamı atamadığı için birikip atak geçirmesine neden olabiliyor başıma geldi haberiniz olsun arkadaşlar

Merhaba gecmis olsun. Birkac arkadasım minoris markasına gecti bi arastırın isterseniz. Ben hiç kullanmadım ama muhendisinoglu diye bi sayfa hep öneriyor

Kime gittiniz .Ilacları Turkiyede bulabildiniz mi .Yada doğal mıydı .
Cok karmaşik bir konu homeopati .
Bursa da Gül derman isimli bir doktora gittik... mineral tuzlarla tedavi ediyor ve bu tuzlar Almanya’dan geliyordu... biz çok faydasını gördük... tedaviden sonra hiç astım krizi geçirmedi...

arap sabunu yada sirke kullanabilirsiniz
bendede alerjik astim var ozellikle yagmurlu havalar kisin ve polen mevsiminde cok daralirim fis fis kullaniyorum ama her gun karabiber bal karistirip yerim 1 kasik fia fisa ihtiyacim kalmiyor bu karisimla oksiruk krizlerime iyi geliyo cunku

Ben çogu seyler sirke+karbonat kullaniyorum. Yumasitici yerine sirke kullaniyorum ve bulasik makinesinde parlatici yerine yine sirke kullaniyorum.

Çok geçmiş olsun... Ev temizliğinde kimyasallara alternatif olarak doğal ürünler kullanabilirsiniz. Ben çamaşırlar da boron diğer alanlarda naturalive Beauty ürünleri kullanıyorum. Bir araştırın bu tarz doğal ürünler kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…