Evet bende de var yerleri buharli temizleyici ile siliyorum.Benim çocuklarımda alerjik astım.Ben buhar makinesi aldım yerleri silmek için onu kullanıyorum.
Evet bizde kullaniyoruz ven..... ile baslayan şurup galiba. Nebullarle beraber buhar makinasida kullaniyoruz ama pek ise yaramiyor daha dogrusu gecici cözum 1 hafta kadar rahatlatiyorsa diger hafta ayni şekilde başliyor bizimkiSicak su ile sulandirip koltuk duvar yerler toz alma herseyde kullaniyorum tuylu hali kullanmamak lazim aslinda ama mecbur kullaniyoruz. Tuvalet ve banyo icinse sucak suda acik temizlik yapabilirsin camasor ve bulasikda denemedim. Yumusatici kullanmiyorum elma sirkesi kullaniyorum camasirlarini iki defa durlatiyorum. Sabun tozu ile yikiyorum. Benim oglumda bebekken alerjik astim olmustu suan daha iyi rahat en azindan biz aktif donemlerde bir antiastmatik surup var onu kullaniyorduk nebullerle beraber.doktoruna bir danis derim. benim oglan oninla cok rahatliyordu
Ben soyle söyleyeyim benim kardeşim küçükken bronşite yakalanmıştı ama bayağı bayağı kötüydü hastaneye yatırmışlardı anneme biri bi tarif vermiş gözlerimle şahidim kardeşimin vücudundan o enfeksiyonu nasıl attığına gerçekten ve bidaha da hiç olmadı suan 16 yasındaMerhabalar.Cocugum alerjik astim hastasi bir yazida ev temizliginde kullandigimiz kimyasal deterjanlarin buna sebep oldugunu okudum arap sabununu öneriyordu. Evdeki tum temizlik alanlarinda.
Bulasik makinasinda camasir makinasinde kullananlar varmis.tuvalet ve banyo temizliginde de boyle birsey duyan, sizlerden kullanan var mi nasil kullanacagim ve hangi marka arap sabunu öneririsiniz? Ben hic evimde kullanmadim bugune kadar bilmiyorum malesef. Bu hastalik bizide cocugumu da yedi bitirdi tedavi göruyor ama inanin hic bir işe yaramiyor öksürmekten geceleri bogulacak gibi diledigince koşamiyor oynayamaniyor evladim hemen tkaniyoridoktora gidiyoruz istemsizce ağlamaya başliyorum o kadar sinirlerimi yipratti bu alerji.boyle birsey duyan bilen varsa benimle paylasirsa cok sevinirim. Simdiden hepinize tesekkurler
İnstagramda bir hesap var onun oğlu da alerjik astım. Bununla ilgili paylaşımları var. Tabi daha pekçok şey ile de..burdan paylaşmak yasak mı bilmiyorum dilerseniz özelden yazayım. Böyle kocakarı tavsiyesi gibi oldu ama kendi de sağlıkçı ve araştıran biri. Bir göz atmaktn zarar gelmez. Geçmiş olsunMerhabalar.Cocugum alerjik astim hastasi bir yazida ev temizliginde kullandigimiz kimyasal deterjanlarin buna sebep oldugunu okudum arap sabununu öneriyordu. Evdeki tum temizlik alanlarinda.
Bulasik makinasinda camasir makinasinde kullananlar varmis.tuvalet ve banyo temizliginde de boyle birsey duyan, sizlerden kullanan var mi nasil kullanacagim ve hangi marka arap sabunu öneririsiniz? Ben hic evimde kullanmadim bugune kadar bilmiyorum malesef. Bu hastalik bizide cocugumu da yedi bitirdi tedavi göruyor ama inanin hic bir işe yaramiyor öksürmekten geceleri bogulacak gibi diledigince koşamiyor oynayamaniyor evladim hemen tkaniyoridoktora gidiyoruz istemsizce ağlamaya başliyorum o kadar sinirlerimi yipratti bu alerji.boyle birsey duyan bilen varsa benimle paylasirsa cok sevinirim. Simdiden hepinize tesekkurler
Bebek degil 5 yasinda koldan alerji testi yaptik polen e alerjisi cikti 6 ay sonra baska.bir hastane yaptik onda da hicbirseye alerjisi cikmadi. Bende polene oldugunu dusunmuyorum cunku sadece bahar aylarinda degil hep öksuruyor evimde canli cicek yok yine oksüruk gecmiyor malesfÇocugunuzun yediği besinler neler ve kac yasinda yani bebek değil dimi yemek yiyor?
Siz kolundan alerji testi yaptırdınız mi?
Merakımdan soruyorum,alerji oyle birşey ki,senelerce fındık yer,birgün yine yerken heryeri kabarır. Yani astım ama kaşıntı döküntü de var mı?
Benim bir arkadaşım alerjik astım ve senelerce bebekliginde çocukluğunda hastanelerdeymis. Köpek aldı. Hapşırmaya başladı ama kopege hala bakıyor sanirim belirli bir yaşa gelince daha iyi olunabiliyor alerjide. Bende de rinit var..
Enfeksiyonu attigini nasil gordunuz veya anladiniz? Bizimle o tarifi paylaşabilir misiniz?Ben soyle söyleyeyim benim kardeşim küçükken bronşite yakalanmıştı ama bayağı bayağı kötüydü hastaneye yatırmışlardı anneme biri bi tarif vermiş gözlerimle şahidim kardeşimin vücudundan o enfeksiyonu nasıl attığına gerçekten ve bidaha da hiç olmadı suan 16 yasında
Insallah degildir ama birden cikabiliyor benim kizimda da hic yoktu gecen yil kres e basladigi ay birden ateslendi oksurme bir tob ilac vs hic ise yaramadi en son cocuk alerji uzmni teshis koydu.insallab sizin astim degildir cunku cok sikintili bir illet gecmis olsun.benim de oğlum 5 yaşında 1 aydır öksürüyor doktor a götürdük çok şurup vs içti ise yara madi doktor alerji doktoru nu önerdi alerjik astim olabilir dedi .bu alerjik astim hiç mi belirti vermedi şimdiye dek olabilir mi acaba sadece oksuruk tabi endişeliyim bende her anne gibi
Benimle adresi paylasirsaniz.sevirimİnstagramda bir hesap var onun oğlu da alerjik astım. Bununla ilgili paylaşımları var. Tabi daha pekçok şey ile de..burdan paylaşmak yasak mı bilmiyorum dilerseniz özelden yazayım. Böyle kocakarı tavsiyesi gibi oldu ama kendi de sağlıkçı ve araştıran biri. Bir göz atmaktn zarar gelmez. Geçmiş olsun
Cok özür dilerim ama cok balgam atıyordu onu da geçtim bezini açtığım da bile bi sürü iltihap gözüküyodu... tarif şu hakiki dut pekmezi ve bıldırcın yumurtası sabah namazında cay bardağının yarısı kadar dut pekmezi ama hakiki olacak sonra içine bide bıldırcın yumurtası kırıp karıştırıp yedircen sonra yarım saat sonra bi tatlı kaşığı zeytinyağı yiyecek ama onunda hakiki olması cok önemli böyle bi ay kullanmıştı annemEnfeksiyonu attigini nasil gordunuz veya anladiniz? Bizimle o tarifi paylaşabilir misiniz?
Ev temizliğinde karbonatayı da araştırın çoğu yerde kullanılabiliyorMerhabalar.Cocugum alerjik astim hastasi bir yazida ev temizliginde kullandigimiz kimyasal deterjanlarin buna sebep oldugunu okudum arap sabununu öneriyordu. Evdeki tum temizlik alanlarinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?