• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu insanlar napıyor böyle yaa

Bir kere de biz bi cafe de yanyana oturmuştuk. Oturur oturmaz garson geldi karşılıklı oturabilir misiniz çiftleri yanyana oturtmuyoruz müessesemizin kuralı gibi bir şeyler zırvaladı. Hay senin de müessesenin de diyip çıktık. Ve bu evliyken başımıza gelen bir şey :D

Yok artık şaka gibi. Şoklardayım valla :53::53:

Neden orasını burasını elleten ve evlenemeyen kadın oluyor bu hikayelerde. Delirdim okuyunca arkadaşım. Senin de sadece sarılıyoduk bişey yapmıyoduk diye kendini savunmana gerek yok. Sevgilinle öpüşebilirsin de sokakta. Mal bu insanlar ya.

Cidden öyle..

Bir kere de biz bi cafe de yanyana oturmuştuk. Oturur oturmaz garson geldi karşılıklı oturabilir misiniz çiftleri yanyana oturtmuyoruz müessesemizin kuralı gibi bir şeyler zırvaladı. Hay senin de müessesenin de diyip çıktık. Ve bu evliyken başımıza gelen bir şey :D

Ahaha :D devlettede dindede eşin ama cafede yabancı :D :D
devlet dairelerinde falan aşkım cafede naber kanki :1::1::1::1:

Şaka falan değil, bazı kafelerde sevgililerin yan yana oturması yasak. Neden şaşırdınız ?

Hadi diyorum sevgiliyken yasak olsun ki o bile kesinlikle saçma ama burada arkadaşın dediğine göre evlilermiş ona rağmen izin vermemişler. Bu kadar müdahale bana saçma geliyor ona şaşırıyorum.

Birilerinin o zihniyette olanlara anlatması lazım ;
Sevgiden,aşktan,hoşgörüden,renklerden.. bu gibi güzel duygulardan hiç kimseye bir zarar gelmez.. :16:
O sokak ortasında affersiniz sevgilisi resmen yiyen abaza tipler ne aşıktır,ne de sevgilisine değer veriyordur..
O yüzden onarı kapsamıyor bu bahsettiğim duygular..

normal bir şey olmadıgı için şaşırdılar :)
Size göre normal olmaması, bunun herkes için normal olmamasını mı gerektiriyor ?

Hadi diyorum sevgiliyken yasak olsun ki o bile kesinlikle saçma ama burada arkadaşın dediğine göre evlilermiş ona rağmen izin vermemişler. Bu kadar müdahale bana saçma geliyor ona şaşırıyorum.

Kafelerde sevgililerin yan yana oturmasının yasaklanmasının onların sevgili veya evli olmamaları ile alakası yok. İşletme sahibinin kendi işletmesinde bu tip kurallar koymasında sakınca görmüyorum. Ben yürürken abimin de elini tutarım ama sevgilimle dışarı çıktıgımda herkes onun sevgilim oldugunu anlar. Ben sevgilimle sadece sarılıp oturamam, gençlik var ne de olsa. Ben de genç olmanıza ragmen sizin bu kural ve tepkilere anlam verememenize şaşırıyorum mesela :ssz:

Biz sevgilimle yurtdışında tatildeyken metroda bile öpüşüyorduk. Turkiye'de o rahatlıgın 10 da 1 ini bulamayız. Ama bu benim kendi milletimin anlayışı, bu benim kültürümdür. Kendi milletime kızacak, onlara 'mal' diyecek biri değilim ben.

Nerdeyse aynı şeyden bahsedecegiz aslına ama ilk mesajımda 'haklısın, allah belalarını vermesin' demedigim için görüşüm polemikleştirildi. Ya da sizin sevgilileriniz ile münasebetleriniz o kadar farklı ki beni anlayamıyorsunuz. Neyse gereksiz bir polemik, gidiyorum ben.

Size göre normal olmaması, bunun herkes için normal olmamasını mı gerektiriyor ?

Kafelerde sevgililerin yan yana oturmasının yasaklanmasının onların sevgili veya evli olmamaları ile alakası yok. İşletme sahibinin kendi işletmesinde bu tip kurallar koymasında sakınca görmüyorum. Ben yürürken abimin de elini tutarım ama sevgilimle dışarı çıktıgımda herkes onun sevgilim oldugunu anlar. Ben sevgilimle sadece sarılıp oturamam, gençlik var ne de olsa. Ben de genç olmanıza ragmen sizin bu kural ve tepkilere anlam verememenize şaşırıyorum mesela :ssz:

Biz sevgilimle yurtdışında tatildeyken metroda bile öpüşüyorduk. Turkiye'de o rahatlıgın 10 da 1 ini bulamayız. Ama bu benim kendi milletimin anlayışı, bu benim kültürümdür. Kendi milletime kızacak, onlara 'mal' diyecek biri değilim ben.

Nerdeyse aynı şeyden bahsedecegiz aslına ama ilk mesajımda 'haklısın, allah belalarını vermesin' demedigim için görüşüm polemikleştirildi. Ya da sizin sevgilileriniz ile münasebetleriniz o kadar farklı ki beni anlayamıyorsunuz. Neyse gereksiz bir polemik, gidiyorum ben.

Ben sizinle aynı fikirde olmak zorunda mıyım? Bana saçma geldiğini söyledim sadece siz de bana saçma gelmiyor diyip olayı kapatabilirsiniz üstüne gitmem. Lakin ''Ya da sizin sevgilileriniz ile münasebetleriniz o kadar farklı ki beni anlayamıyorsunuz'' cümlesi hiç hoş değil. Bu kadar basit mi insanları yaftalamak...

Ben sizinle aynı fikirde olmak zorunda mıyım? Bana saçma geldiğini söyledim sadece siz de bana saçma gelmiyor diyip olayı kapatabilirsiniz üstüne gitmem. Lakin ''Ya da sizin sevgilileriniz ile münasebetleriniz o kadar farklı ki beni anlayamıyorsunuz'' cümlesi hiç hoş değil. Bu kadar basit mi insanları yaftalamak...
Yazmadan edemedim.
Error verdim. Tartışmak için can atan biriyim de ben bu forumda tartışamadım bir turlu. Ya ilk mesajımdan sonra banlandım ya da muhterem sahsiyetler karşısında error verdim, ne diyeyim ben şimdi size ?

Teyze çok kırmış kızdırmış seni...Buna benzer bir şeyi nişanlıyken yaşadık.Sahil yolunda deniz kenarında el ele yürüyorduk.Çift şeritli yol var arada ve karşıda 3 katlı bir restoran.Nişanlım yurt dışında kalıp gelmişti çok özlemişiz birbirimizi sarıldık kucaklaştık el ele tutuştuk yürüdük ama kimse yok...Restoranla aramızda yaklaşık 50 metre mesafe vardır bizi kuş bakışı tepeden görüyorlar.Yoldan beyaz gömlekli siyah papyonlu biri geçip PATRON BURADAN GİTMENİZİ İSTİYOR demişti.
Ayy ne fena olmuştum özellikle ben.Karşıya geçtim garson önde ben arkada.Yakalasam parçalıycam.Eşim yalvar yakar vaz geçirmişti beni.
Bize uyarı gönderen denyoyla yüzleşecegim neyimizden rahatsız olmuş bir de yüzügümü gözüne sokacagım diye tutturmuştum:))
22 yaşın deli cesareti...

Hala merak ederim bizi böylesine üzen ve terbiyesizce itham eden pislik kimdi diye...

O TEYZE SANA SAYDIRDIGINDA ASILSAYDIN SEVGİLİNİN DUDAKLARINA...
ATEŞŞŞLİ ATEŞLİ ÖPSEYDİN YA UZUN UZUN...YEDİGİN LAFLAR BOŞA GİTMEZDİ...
TEYZE Mİ? TOPUKLAR GİDERDİ MUHTEMELEN...
ÖMRÜNDE BİR KEZ DAHİ BİRİNİ SEVMENİN VE ÖPMENİN MASUM SICAKLIĞINA YABANCI VE MAHRUMMM HALİNE KAHREDEREK:))

hiç şaşırmadım :ssz: 6-7 ay kadar önce bi erkek arkadaşım (normal arkadaş sevgili değil) yurda bıraktı beni ayrılırken de yanağından öptüm ordan geçen bi amca saydırmaya başladı :53: delikanlı napıyosun sen hiç mi utanmıyosun bu kızın namusunu hiç mi düşünmüyosun sen naptığını sanıyosun :53: böyle kaldım orda :53: ağzının payını verirdim ama bi süre arkadaşımla bile konuşamadım o şokla :ssz: garibim yurduna dönmek için benim kendime gelmemi bekledi :ssz:

Bir kadını sokak ortasında dövebilir hatta öldürebilirsin. Ama öpersen toplum buna tepki gösterir. Çünkü değerleri olan bir toplumuz!!!

Yanyana oturulmiyan cafe istiyorsa haremlik selamlık yapsin gidenlerde ona göre gitsin. Normal cafe gibi görünüp yanyana oturamazsınız dicek neala memleket :ssz:

Üst kat komsusu karisini döverken,sokakta cocugunun gözü onunde denyonun biri karisini bicaklarken ,en ufak bi seyde coluk cocuk dinlemeden ana avrat küfüreden yaratiklara karsi gayet tolerensli oluphatta kari koca arasina girilmez diyede savunma yapan zavalli insanciklar iki sevgili öpüsunce birden ahlak bekcisi kesilirler.Cünkü onlar icin dayak ,hakaret ,küfür normal öpüsmek ayip gunah hemen kadinlarin namusu gider.Sokak ortasinda sevisilsin demiyorum ama birbirlerinoi seven insanlari birakinda sizin yasayamadiklarinizi yasayip birbirlerine sevdiklerini göstersinler.Savasmayalim seviselim arkadaslar

nerde olduğuna bağlı benim yanımda sevgilim yoktu düşük bel pantolon giymiştim eğilirken belim açılmış farkında değilim teyze geldi çok meraklısın oranı buranı göstermeye demişti..
yani var böyle teyzeler.. asla bitmez tükenmez.
tüm gün parkta oturup geleni geçeni izler karışmaktan hiç çekinmez..
sen yanlış bişi yapmadın yani için rahat olsun.

Ben kötü bişey yapmadığımı biliyorum ama o lafı çok koydu be..

yaaaa inan hiç şaşırmadım ülke oalrak öyle bi duruma geldik ki artık çok normal böyle şeyler.. çoluk çocuğumuz var ayıp zihniyetiyle olaya bakarlar ama çocukları internette nerelere bakıyo, neler yapıo görmezler.. Bunların gözü sadece dışarıya açık ona buna karışıım,laf atıım havasındalar ama evlerinin içinde neler dönüyo haberleri olmaz.

Sen sıkma tatlı canını yaaa var böyleleri yapıcak bişi yok malesef :50:

yaaaa inan hiç şaşırmadım ülke oalrak öyle bi duruma geldik ki artık çok normal böyle şeyler.. çoluk çocuğumuz var ayıp zihniyetiyle olaya bakarlar ama çocukları internette nerelere bakıyo, neler yapıo görmezler.. Bunların gözü sadece dışarıya açık ona buna karışıım,laf atıım havasındalar ama evlerinin içinde neler dönüyo haberleri olmaz.

Sen sıkma tatlı canını yaaa var böyleleri yapıcak bişi yok malesef :50:

Sıkılıyor ama.......

Canım Allah'a havalet o kadını, sen kendini biliyorsun, ki zaten öpüşseydiniz bile kadın gelip medeni bir şekilde uyarabilirdi, 'rahatsız oluyoruz başka yere gider misiniz ' gibisinden. Böyle bir lafı söylemek ne haddine ? Canım sen hiç kafana takma, böyle zihniyetteki bir kadının lafından sevgilinin etkileneceğini düşünmüyorum, zaten sen sevgilini tanıyorsun böyle düşünüp düşünmeyeceğini kestiriyor olmalısın..

Back
X