Size göre normal olmaması, bunun herkes için normal olmamasını mı gerektiriyor ?
Kafelerde sevgililerin yan yana oturmasının yasaklanmasının onların sevgili veya evli olmamaları ile alakası yok. İşletme sahibinin kendi işletmesinde bu tip kurallar koymasında sakınca görmüyorum. Ben yürürken abimin de elini tutarım ama sevgilimle dışarı çıktıgımda herkes onun sevgilim oldugunu anlar. Ben sevgilimle sadece sarılıp oturamam, gençlik var ne de olsa. Ben de genç olmanıza ragmen sizin bu kural ve tepkilere anlam verememenize şaşırıyorum mesela
Biz sevgilimle yurtdışında tatildeyken metroda bile öpüşüyorduk. Turkiye'de o rahatlıgın 10 da 1 ini bulamayız. Ama bu benim kendi milletimin anlayışı, bu benim kültürümdür. Kendi milletime kızacak, onlara 'mal' diyecek biri değilim ben.
Nerdeyse aynı şeyden bahsedecegiz aslına ama ilk mesajımda 'haklısın, allah belalarını vermesin' demedigim için görüşüm polemikleştirildi. Ya da sizin sevgilileriniz ile münasebetleriniz o kadar farklı ki beni anlayamıyorsunuz. Neyse gereksiz bir polemik, gidiyorum ben.