bu insanlar neden bu kadar patavatsız

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
73
az önce markete gittim iş yerimle yan yana oldugu icin tüm calısanlarla mrb lıgımız var.az önce yine gittim reyondan bişeyyy alıcakken bir bayan calısan lraaaaaaaa diye bagırdı bende bişey dicek sandım ayagına gittim salaklık niye gidiyorsunki...Efendim dedim sen bi evlilik mi yaptın die sordu ben o an sok ve kalakaldım neden soruyorsun dedim hic oyle duydumda dedi benim elim ayagım birden bosaldı tutuldum halada ellerim titriyo size yazarken.Sadece ben bu konu hakkında konusmayı sevmiyorum diyebildim o sahısta,olabilir yani falan die kıvırdı.Ben calısıyorum ve hic kimseye sonradan tanıstıgım insanlara anlatmıyorum bıktım cunku bide erkekler duysun istemiyorum.simdi okadar kotu oldumki kendimi cok assaglanmıs hissettim niye boyle hissettim onuda bilmiyorum bana ne cüretle sordu mrb lastıgım insan onuda aklım almıyo bunlar benim gecmişimi mi konusuyolarmıs dedim kendime cok üzüldüm kızlar cok bosanmaktan gocunmuyorum ama sürekli onume cıkmasından yoruldum yıldım bide böyle patavatsızlardan

Canim milletin agzi torba degil ki buzesin belki 2 evlilik yapmissindir onlara ne ki hani cok merak edersinde sorulacak ortam zaman var

Takma diycemde takiyo iste insan
Gecen ben ayrilacagim is yerine ayrilmadan arkadaslara kurabiye pasta falan yaptım

Baska birimden bir erkek o kadar erkegin icinde boyle guzel seyleri kimler yapar biliyormusunuz evlilik cagina gelmis genc kizlar ben evlilige hazirim abisi kardesi olanlar anlasin diye yapar dedi bude piskin piskin

Nasil icime oturdu anlatamam o kadar insanin icinde ne duruma dusurdu beni nasil utandim anlatamam sonucta onun o dusuncesinden sonra acaba diye dusunenler olabilir

Aklima geldi yine gerildi Allah biliyo yaparken aklimin ucunun ucunundan gecmedi

Patavataiz insanlarin soyu tukenmiyor anlayacagin bos ver umursamamaya calis donucta bu dunyadaki evlenip ayrilmis tek insan sen degilsin

Birde sunu soylemeden gecemiyicem sanirim insanlara o yuzu birazda biz veriyoruz birazcik samimi gorduler mi direk laubali davranabiliyorlar

Benim hayatimla bu kadar ilgilenecegine git kendi hayatinla ilgilen diyeceksin boylelerine

Reactions: lra
Yani öğrenip ne yapacak acaba?Nikahına mı alacak tövbe tövbe.
yani bi samimiyet olur bi konusma sırası cıkar o an sorsa yine anlarım ama sadece mrblastıgım bi insan ayagına cagırıpta bu kadar nasıl patavatsızlasabilir

böyle insanların bu şekilde konuşmasına sen müseade etmişsin taviz vermişsin sınır koysaydın aranıza bu cesareti bulup canını sıkamazlardı

canım senin o sahısta cok patavatsızmıs.İnan sadece mrblıgım var yani yüz verme durumu yok.Ben bosandıgım icin utanmıyorum ya da gocunmuyorum sadece dedikodum edildigi icin cok üzüldüm duydum demesi dememkki beni konusmuslar cok üzüldüm hala titriyorum :

böyle insanların bu şekilde konuşmasına sen müseade etmişsin taviz vermişsin sınır koysaydın aranıza bu cesareti bulup canını sıkamazlardı
oyle bi konussmussunuzkı sen musade etmişsin die yanımdamıydınız sadece mrb kolay gelsin her calısanla oldugu gibi ayrıca bayanla sohbetim bile yok canımı sıkanda bunu sorma yüzünü nerden buldugu o yüzü vermiş olsaydım emin ol rahat olur gecmişimi anlatırdım

Terbiyesizlik yapmis.
Uzerine vazife olmayan islere karisan haddini bilmezleri takmayin ve lutfen tersleyin.

Sadece çoğu insan konuşuyor tek yaptıkları bu bi dedikodu malzemesi geçince ellerine hiç kaçırmasınlar zaten aman utanılcak bi şey yapmamışsın ya takma kafana..

Aynen niye ayağına gittin "buyur" deseydin.
Sen bi evlilik yapmışsın dediğinde de bundan kime ne? dicektin.
Oraya gitmeye devam et ama sadece müşteri gibi davran gayet resmi ol.

Ya bu lafi bana soyleyen kisiylede bi muhabbetimiz yok ki sadece merhaba merhaba zaten o zamanda baska bi arkadas cagirmisti

Ama soyle bi yapim var sendede oyle oldugunu dusunuyorum kimseyi tersleyen somurtan selami sadaka gibi veren bi yapim yok bi dikkat edersen boyle insanlara karsi birsey soyleyecekleri zamam iki dusunur bir soylerler bizde oyle olsak bizede daha dikkatli davranirlarsi

Ama orda susmadim iste boyle dusunmeyesiniz diye simdiye kadar yapmadim dedim ondan sonrada gotince hic srlam vermedim sahiden sonradan icimden gelmiyor benimde yapim bu

Ha bu arada belki dedikodu degilde laf acilmistir biri evli ki bekar mi diye sormusturda bilen biri soylemistir

Hic dert etme cunku suan yuzlerce binlerce evliligi sonlanmis kadin var ve evli olanlarinda kacinin evliliklerinin surecegine dair garantisi var ki

aynen bende oyle kımseyi tersleyemem orda sadece suratımı asarak bu konuları konusmayı sevmiyorum dedim anladı simdi o sahsın yüzünü goresim yok

Bosver biraz patavatsız ve çokça da heyecanlı bir arkadaşmış o. :) Sizin değeriniz yaşadığınız ilişkilere göre belirlenmiyor ki, sizin degerinizi kalbinizin güzelliği belirler. :)

Sakin olun, derin nefes alın ve yarın isten eve dönerken kendinize bi saksı papatya alıp kalbinizi de gözünüzü de güzelliklerle oyalayın, böyle kötü düşüncelerle değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…