- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
- 73
az önce markete gittim iş yerimle yan yana oldugu icin tüm calısanlarla mrb lıgımız var.az önce yine gittim reyondan bişeyyy alıcakken bir bayan calısan lraaaaaaaa diye bagırdı bende bişey dicek sandım ayagına gittim salaklık niye gidiyorsunki...Efendim dedim sen bi evlilik mi yaptın die sordu ben o an sok ve kalakaldım neden soruyorsun dedim hic oyle duydumda dedi benim elim ayagım birden bosaldı tutuldum halada ellerim titriyo size yazarken.Sadece ben bu konu hakkında konusmayı sevmiyorum diyebildim o sahısta,olabilir yani falan die kıvırdı.Ben calısıyorum ve hic kimseye sonradan tanıstıgım insanlara anlatmıyorum bıktım cunku bide erkekler duysun istemiyorum.simdi okadar kotu oldumki kendimi cok assaglanmıs hissettim niye boyle hissettim onuda bilmiyorum bana ne cüretle sordu mrb lastıgım insan onuda aklım almıyo bunlar benim gecmişimi mi konusuyolarmıs dedim kendime cok üzüldüm kızlar cok bosanmaktan gocunmuyorum ama sürekli onume cıkmasından yoruldum yıldım bide böyle patavatsızlardan