Bu insanlar pes dedirtir!

ben ne zaman daha fazla şaşıramam desem bin kat daha şaşırıyorum
facebookta himmet aktürk serbest bırakılsın diye guruplar açılmış
biri içerde ama dışardakileri ne yapıcaz bilmiyorum

Sizun yorumunuzu okuduktan sonra facebooktan baktım nasıl manyaklar var anlayamıyorum artık. Ciddi ciddi 98 kişi de beğenmiş sayfayı yazıklar olsun.

Yok artık ciddi mi
Arif Verimli'mi dedi bunu
Evet ben programı calıstıgım ıcın seyredemedım ama bugun 19 ve 20 ekımı ızledım ve ıtıraf sonrası yayını aynen boyle soyluyor

Sizun yorumunuzu okuduktan sonra facebooktan baktım nasıl manyaklar var anlayamıyorum artık. Ciddi ciddi 98 kişi de beğenmiş sayfayı yazıklar olsun.

başka sayfalar da vardı diğerleri kapatılmış bi bu kalmış
yazdıklarını da okudunuz değil mi terbiyesizler

Ilk önce ne alaka himmet dedim?? Sonra anladim neyden bahsetdigini. Gerizekali manyak kadin. Hinmet kendisini atsin konteynira cok istiyorsa patlak kadin ya

başka sayfalar da vardı diğerleri kapatılmış bi bu kalmış
yazdıklarını da okudunuz değil mi terbiyesizler

Evet kanım dondu ekran karşısında öylece kaldım. Bunu da polise şikayet etmişler son yazan yorumlar o şekilde. Sayfayı açan eğlencelik diye açmış böyle bir konunun eğlencesi mi olur? Allah ıslah etsin bu ve bunun gibi adileri...

Evet ben programı calıstıgım ıcın seyredemedım ama bugun 19 ve 20 ekımı ızledım ve ıtıraf sonrası yayını aynen boyle soyluyor

Daha neler duyacağız ya
Koskoca psikiyatrist bunu derse bu teyzelere şaşmamalı
Ne yapacakmışız, çocukları sapıklarla mı korkutacakmışız, töbe yaa

Müge anlıda da arif verimli diyorki cocuklarınıza ırmagı gosterın basına gelenlerı anlatın.
O okumamıs cahıl teyzenın demesını gecıyorum bıle suanda

ben bugün izledim bugün de buna benzer şeyler söyledi
bazen arif hocanın yorumlarının kahvedeki adamdan farkı olmuyor

ben bugün izledim bugün de buna benzer şeyler söyledi
bazen arif hocanın yorumlarının kahvedeki adamdan farkı olmuyor
Bırde ıtıraf sırasında hımmet dıyor kı korkuyorum benı doverler hapse atarlarmı benı
oda dıyorkı kardesımmı arkadasımmı ne dıyorsa etkın pısmanlık yasasından yararlanır burada kesıyor muge anlı konuyu degıstırıyor.

Ya orda onu konuşturmak için öyle demişlerdir.

Onun açıklamasını daha sonra yaptılar, hem itirafın gerçekleşmesi hem de çocuğunun yerinin tespiti için etkin pişmanlık yasasından faydalanırsın seni polise vermeyeceğiz gibi konuşmalar yapmışlar.

oha

Ciddi misiniz ??? Bu kadari olamaz ya

Allah seni atese atar, kimse seni sevmez , bak amcaya veririm seni dover, polisi ararim gelir seni hapise atar, kopekler seni yer, seni disari atarim annesiz kalirsin ve daha nice cocugu insanlardan sogutan cumleler...

Yazıları okudum. Dini alet ediyorlar muslumanlikta normal bu diye. Suç yaptıkları. İhbarda bulunuyorum hemen.

her konuşanı normal her yürüyeni akıllı her insan şeklinde olanı insan sanmayın olamıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…