Müge anlıda da arif verimli diyorki cocuklarınıza ırmagı gosterın basına gelenlerı anlatın.
O okumamıs cahıl teyzenın demesını gecıyorum bıle suanda
ben ne zaman daha fazla şaşıramam desem bin kat daha şaşırıyorum
facebookta himmet aktürk serbest bırakılsın diye guruplar açılmış
biri içerde ama dışardakileri ne yapıcaz bilmiyorum
Evet ben programı calıstıgım ıcın seyredemedım ama bugun 19 ve 20 ekımı ızledım ve ıtıraf sonrası yayını aynen boyle soyluyorYok artık ciddi mi
Arif Verimli'mi dedi bunu
Sizun yorumunuzu okuduktan sonra facebooktan baktım nasıl manyaklar var anlayamıyorum artık. Ciddi ciddi 98 kişi de beğenmiş sayfayı yazıklar olsun.
başka sayfalar da vardı diğerleri kapatılmış bi bu kalmış
yazdıklarını da okudunuz değil mi terbiyesizler
Evet ben programı calıstıgım ıcın seyredemedım ama bugun 19 ve 20 ekımı ızledım ve ıtıraf sonrası yayını aynen boyle soyluyor
Müge anlıda da arif verimli diyorki cocuklarınıza ırmagı gosterın basına gelenlerı anlatın.
O okumamıs cahıl teyzenın demesını gecıyorum bıle suanda
Bırde ıtıraf sırasında hımmet dıyor kı korkuyorum benı doverler hapse atarlarmı benıben bugün izledim bugün de buna benzer şeyler söyledi
bazen arif hocanın yorumlarının kahvedeki adamdan farkı olmuyor
Ya orda onu konuşturmak için öyle demişlerdir.Bırde ıtıraf sırasında hımmet dıyor kı korkuyorum benı doverler hapse atarlarmı benı
oda dıyorkı kardesımmı arkadasımmı ne dıyorsa etkın pısmanlık yasasından yararlanır burada kesıyor muge anlı konuyu degıstırıyor.
Bırde ıtıraf sırasında hımmet dıyor kı korkuyorum benı doverler hapse atarlarmı benı
oda dıyorkı kardesımmı arkadasımmı ne dıyorsa etkın pısmanlık yasasından yararlanır burada kesıyor muge anlı konuyu degıstırıyor.
ohaArkadaşlar bugün oğlumun kontrolü için hastanede sıra bekliyorduk. Kalabalık, havasız ortam, çocuklar da huysuzlanıyor tabi.
Yanımda oturan teyze de "anneanneymiş" sözde ama 9 aylık bebek durmuyor diye ne dese beğenirsiniz?
"Sus bak seni Himmet'e veririm."
"Sus bak Himmet seni çöp konteynırına koyar"
"Ya teyze ne diyorsun, böyle şeyin şakası mı olur Allah aşkına?"dedim. Kadın bir de iyi bir şey yapmış gibi nasıl gülüyor
Hangi ruh hali, nasıl bir şaka anlayışıdır anlamak mümkün değil.
Ciddi misiniz ??? Bu kadari olamaz yaben ne zaman daha fazla şaşıramam desem bin kat daha şaşırıyorum
ben ne zaman daha fazla şaşıramam desem bin kat daha şaşırıyorum
Yazıları okudum. Dini alet ediyorlar muslumanlikta normal bu diye. Suç yaptıkları. İhbarda bulunuyorum hemen.ben ne zaman daha fazla şaşıramam desem bin kat daha şaşırıyorum
kime ve nereye ????????Yazıları okudum. Dini alet ediyorlar muslumanlikta normal bu diye. Suç yaptıkları. İhbarda bulunuyorum hemen.
Yazıları okudum. Dini alet ediyorlar muslumanlikta normal bu diye. Suç yaptıkları. İhbarda bulunuyorum hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?