- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.093
- 598
Egm ihbar yaz google'a sayfa çıkıyor. Ekran goruntulerini al sayfanın dosya ekleme yeri var oraya ekleniyor.kime ve nereye ????????
Her kim yapıyorsa biz ihbarda bulunalım da. Yorumları okudum çoğu kişi ihbar etmiş. Umarım bulunurlar.Bence o grubu trol yapan gerizekali ergenler yoks ahangi akil mantikli insan böyle bir sayfa acar?? Umarim o sayfa kaldirilir
ben ne zaman daha fazla şaşıramam desem bin kat daha şaşırıyorum
facebookta himmet aktürk serbest bırakılsın diye guruplar açılmış
biri içerde ama dışardakileri ne yapıcaz bilmiyorum
Onu avukat demisti benim de dikkatimi cekti.hatta muge anlinin da sessiz kalmasina sasirdim bu konusmaya.Müge anlıda da arif verimli diyorki cocuklarınıza ırmagı gosterın basına gelenlerı anlatın.
O okumamıs cahıl teyzenın demesını gecıyorum bıle suanda
aynen öyle en on baktığımda bine yakın beğeneni vardı
daha az beğenenli sayfalar da vardı artık sinirim dayanmadı toptan engelledim hepsini
O sayfayı ve beğenenler bir yere şikayet edilemez mi acaba? Çünkü böyle bir canavar serbest kalsın diye
sayfa açan ve bunu beğenenler aynı himmet gibi pedofil ve sapıktır.
aynen öyle ama facebook kapatıyo sanırım 2*3 tane daha vardı birinin beğeneni 1000e yaklaşmıştı hepsi gitmiş bi bu kalmış bunu da kapatırlar ama kapatsalar ne olur açanlar ortalıkta dolaşırken
bettybluess şuan kan beynime sıçradı! lütfen birisi dalga geçiyo olsun. biliyorum dalga geçilmesi bile aşırı derecede kötü bi olay ama en azından şu yazılanların şu zihniyetin ciddi ciddi var olmasından daha iyidir!!
aynen öyle ama facebook kapatıyo sanırım 2*3 tane daha vardı birinin beğeneni 1000e yaklaşmıştı hepsi gitmiş bi bu kalmış bunu da kapatırlar ama kapatsalar ne olur açanlar ortalıkta dolaşırken
Onun canı himmet çekmiş. Töbe yaaaArkadaşlar bugün oğlumun kontrolü için hastanede sıra bekliyorduk. Kalabalık, havasız ortam, çocuklar da huysuzlanıyor tabi.
Yanımda oturan teyze de "anneanneymiş" sözde ama 9 aylık bebek durmuyor diye ne dese beğenirsiniz?
"Sus bak seni Himmet'e veririm."
"Sus bak Himmet seni çöp konteynırına koyar"
"Ya teyze ne diyorsun, böyle şeyin şakası mı olur Allah aşkına?"dedim. Kadın bir de iyi bir şey yapmış gibi nasıl gülüyor
Hangi ruh hali, nasıl bir şaka anlayışıdır anlamak mümkün değil.
Nasıl böyle bir şeyi savunurlar. Resmen dini ahlaksızlıklara alet ediyorlar. Yazıklar olsun!!!bettybluess şuan kan beynime sıçradı! lütfen birisi dalga geçiyo olsun. biliyorum dalga geçilmesi bile aşırı derecede kötü bi olay ama en azından şu yazılanların şu zihniyetin ciddi ciddi var olmasından daha iyidir!!
Yok artiiiiiiiikArkadaşlar bugün oğlumun kontrolü için hastanede sıra bekliyorduk. Kalabalık, havasız ortam, çocuklar da huysuzlanıyor tabi.
Yanımda oturan teyze de "anneanneymiş" sözde ama 9 aylık bebek durmuyor diye ne dese beğenirsiniz?
"Sus bak seni Himmet'e veririm."
"Sus bak Himmet seni çöp konteynırına koyar"
"Ya teyze ne diyorsun, böyle şeyin şakası mı olur Allah aşkına?"dedim. Kadın bir de iyi bir şey yapmış gibi nasıl gülüyor
Hangi ruh hali, nasıl bir şaka anlayışıdır anlamak mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?