Bu insanların derdi nedir

Esraa23

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
105
43
13
31
Eşimin ailesi Benim le derdi nedir bilmiyorum 15 aydır evliyim 1 dusugum var pkoluyum ve eşimin ailesi çok üstüme geliyor ilk başta senin yumurtalıkların yaglanmistir dedi üç sonra zayıfladım bebegim oldu ama pkolu olduğum için düştü şimdi de yumurtalıkların henüz küçüktür falan diyor benim boyum 1 72 ve kilom 87 kabul ediyorum kilom fazla ama artik biktim bana boyle yapmasindan hersyi sorun syreklisürekli laf sokup rencide ediyor aynı evde yaşıyoruz eşim desem asla sesini çıkartmıyor onları savunuyor oturduğumuz bina aile binası eşimin tüm ailesiyle uğraşıyorum ve çok yoruldum artık tahammül edemiyorum kv ye hiç birine şimdi tedavi olmak istiyorum karışıyor gerek yok diyor senin tedavin zayıflamak falan diyor zayıflasam bile düşüyor diyorum ozaman rahimin küçüktür yumurtalıkların büyülemiştir falan diyor çıldırmak üzereyim kızlar lütfen bana akıl verin bıktırdı artık beni ya ben tedaviyle sağlıklı bir gebelik istiyorum çok mu şey istiyorum

Ya kusura bakmayın ama böyle anasının babasının ağzının içine bakan, hala 7 yaşında gibi hareket eden erkeklerle neden evleniyorsunuz nedeeennnn? Neden buna rağmen aynı evde yaşamayı kabul ediyorsunuz?
Hakikaten bakın kınamıyorum, yargılamıyorum asla yanlış anlamayın ama gerçekten tahammül edemiyorum ya kadınların böyle eziyetler görmesine ve sonra klavyeme hakim olamıyorum.
O kocan olacak adam(!) da sana bunlar söylenirken eli armut topluyor öylemi?
Böyle koca hiç olmasa daha iyi olurmuş.
Napman gerektiği konusunda bişey yazamıyorum, yazarsam muhtemelen gerçekleştiremeyeceğin birşey olacak o da manasız.

Yanı bu pis insanların ıcıne cocuk dogurmaya emın mısın?
Dogunca da analıgına laf eder sımdı yumurtana laf eden edepsiz kaynanan.
Kocan da sus biberi gıbı durmaya devam eder.
Daha da delirirsin.
Once o evden ayrılın bence.

Yumurtan yaglanmıstır senın dedıgınde getir iki yumurta kırayımda ye desene lutfen. Nolur de.

Neden ayni evi kabul ettiniz askimdan ölsem gebersem ailesiyle yaşamam ev üstüne ev olmaz evlilik de zaten böyle olmaz.

Hangi univ.mezun..nerede bakiyor hastalarina..masallah teshis koyuyor tedavi icin recete ne veriyor..ben anlayamiyorum..sanirim hic basima gelmedigi icin..bu derece ozelinizi boyle ulu orta nasil konusabilir..

Daha kendi düzeniniz eviniz yok, kocanız bu laflara gıkını çıkarmıyor ama hamile kalmak tek arzunuz vallahi alkışlıyorum

Inan ki hataymış yaptığım en büyük hata şu hayatta en büyük hata ve kendime yaptığım en büyük günahmış

Asla diyor sen gir ben ayrılmam annemin yanından diyor bende gidicem yakında zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…