Bu insanların derdi nedir

Aklın varsa eşinle sağlam bir kavga et, evi ayırmazsan ben gidiyorum diye ve gerçekten git. Hazır çocuk yokken. Gelip herşeyi toparlarsa ne ala, yoksa otur baba evinde. Çocuk olduktan sonra o evdende çıkamazsın. Bak burada herkes aynı şeyi söylüyor aklın yolu bir

Hayatta bazı şeyler başımıza verdiğimiz fırsatlardan geliyor ne yazık ki.

Aynı evde yaşamak çoooook zor Bi olay zaten
Bende de pko + kilo var. Üstelik bir buçuk metre boyum.

Neden herşeyi eş ailesine anlatıyorsunuz?

Neden kv nin düşük ve pko lu oluşunuzla ilgili yorumlarına fırsat veriyorsunuz?

En önemlisi neden sizin yerinize ailesini tercih eden bir adamdan çocuk yapmak istiyorsunuz?

Çocuk olunca kendinize bağlayacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Şartlarınızı, hayatınızı bilmiyorum ama çok sağlam düşünmeniz gereken şeyler var.

Kendinizi ezdirmeyin.

Garipsiniz gerçekten. Tahammül edemiyorum diye bas bas bağırdığınız insanların yanında geçen sorunlu evliliğinize neden çocuk doğurmak istiyorsunuz? Eşiniz önce kendisi büyüsün, siz önce bi olgunlaşın bebek ondan sonra düşüneniz gereken bir mesele. Daha 15 aylık evlisiniz, evliliğiniz zaten oturmamış, sorun sorun üstüne. Her şey yolunda bir bebeğiniz mi eksik?

Kılon cocugun olamayacak kadar cok fazla degıl. Ayrıca ne kılolu ınsanlar gordum 4 5 cocuk sahıbı. Allah vermıyprsa vardır bı hayır hayırlısı olsun bosver rabbım bılır de cok konusanlara ondan ıyımı bıleceksınız verende vermeyende o de boylelerının agzını anca o kapatır tabı ınancları varsa. Ama bana kalırsa oyle aılede oyle ese cocuk olmaması daha hayırlı gelecegın cok ıc açıcı gozukmuyor yanı evlılıgın

Tatlım ben saklayıp söylemesem bile eşim arkamdan annesine anlatıyor kenara özelimiz varsa ben yalancı çıkıyorum bana hiç bir şey sormuyorlar o yüzden
Çok merak ettim açıkçası bu devirde kimse aile evine gelin gitmeyi kabul etmiyor hadi aşk gözünüzü kör etmiş desem mantık evliliği diyorsunuz neden evlendiniz böyle bi aile ile? Kendi ailenizden falan kaçmak için mi ya da kv giller çok mu zengindi nedir yani çok merak ettim ? Nerelisin ?

Off kilolusındır kilon cok olmaz derler halbuki ne kilolular doguruyor... Zayifsın iyi yemiyorsun derler ne zayiflar kaç tane doguruyor..

Napcaz biz böyle

Evlenmeden önce böyle degillerdi ki iyi gözüküyor du ve hemen evlenemedim 2 sene falan tanıdım evlendikten sonra tamamen değiştiler gercekten bilmiyorum keşke neden kabul ettiğimi aynı evde oturmayı istemeseydim diyorum ama nafile işte

Artık istemiyorum ben de gerçekten
Esinizden gizli korunun bende istemiyorum dediginiz anda surpriz bi hamilelik olmasin dikkatli olun bence saglik ocagina gidip dogum kontrol hapi alabilirsin.. gorup o ne diye soran olursa vitamin de.. biraz kendine odaklan acikogretim okuyabilirsin.. kilo vermek icin yuruyus yapacam de evden cik hava al falan.. esinede stres cok etkiliymis bebek olmasinda aile arasinda bu konularin konusulmasindan stres oluyorum.. biraz oluruna birakalim sadece ikimizin arasinda kalsin falan de madem.. durumun zor ozellikle ayni evde daha zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…