• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu internet daha kaç yuva yıkacak......

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
selam kızlar...öğrendiğimden beri elim ayağımı titreten sanki başıma gelmiş gibi üzüldüğüm içimin acıdığını hatta gözlerimin dolduğu günlerdir etkisinden kurtulamadığım bir mevzuyu paylaşmak istiyorum...
umarım konu tartışma durumlarına gelmez de kapatılmaz...çünkü gerçekten hassas bir konu...
açma sebebim de belki bir kişiye bile ibret olur mantığı....
uzatmadan şöyle anlatayım...
pek samimi olmadığımız ama tanışıklığımız olan bir aile...1 tane çocukları var... yaklaşık 10 senelik evliler...okadar güzel giden bir evlilikleri vardı ki parmakla gösterilecek boyutta...imrenilecek kıvamda...
bahsettiğim şahsın eşi yani kocası okadar beyefendi ağır terbiyeli saygılı ve okadar iyi bir adam ki,...
hala ağlayışı gözümün önünden gitmiyor....
bundan yaklaşık bir yıl önce başlayan bir internet macerası ile bu adamın karısı bir erkekle tanışıyor...
gel zaman git zaman aylar geçiyor....
kimseye birşey belli etmediği için ve evde herhangi bir huzursuzluk olmadığı için herşey yolundaymış gibi davranarak bu durumu bir yılı aşkın devam ettiriyor....
ve o gün olan oluyor ve eşi akşam eve geldiğinde eşinin evde olmadığını görüyor nereyi ardıysa bulamıyor...işin rengi bir kaç gün sonra anlaşılıyor, kadın telefon ediyor ve iyi olduğunu onu unutmalarını başka birini sevdiğini belirterek kaçtığını izah edip kapatıyor...
adam yıklıyor...hala gözlerimin önünde adamın ağlayışları.....ve yıkılan 10 yıllık bir yuva....
bir erkek için yaşanabilecek en ağır şey budur herhalde...
sadece paylaşıp rahatlamak istedim kızlar, bütün eş dost üzgünüz...
rabbim sabır versin diliyorum adamcağıza....
ve son birşey eklemek istiyorum, bu internet ne kadar faydalı ise de zararlı tarafları da azımsanmayacak derecede fazla....
evimizde yuvamızda böyle şeylere sebebiyet verecek durumlardan, şeytanın vesvesesinden uzak duralım inşallah....
bir anlık hatanın bedeli çok ağır olabilir...rabbim hepimizin yuvasını korusun....
dinlediğiniz için teşekkür ederim...

Çok üzüldüm..Bu ve bunun gbi birçok şey oluyor internette.Evli insanlarda bunlara alet oluyor.İnsanın içinde olursa internet olmaması engel değil bunlara..Sadece bir araç.Allah kimsenin yuvasını yıkmasın.

selam kızlar...öğrendiğimden beri elim ayağımı titreten sanki başıma gelmiş gibi üzüldüğüm içimin acıdığını hatta gözlerimin dolduğu günlerdir etkisinden kurtulamadığım bir mevzuyu paylaşmak istiyorum...
umarım konu tartışma durumlarına gelmez de kapatılmaz...çünkü gerçekten hassas bir konu...
pek samimi olmadığımız ama tanışıklığımız olan bir aile...1 tane çocukları var... yaklaşık 10 senelik evliler...okadar güzel giden bir evlilikleri vardı ki parmakla gösterilecek boyutta...imrenilecek kıvamda...
bahsettiğim şahsın eşi yani kocası okadar beyefendi ağır terbiyeli saygılı ve okadar iyi bir adam ki,...
bundan yaklaşık bir yıl önce başlayan bir internet macerası ile bu adamın karısı bir erkekle tanışıyor...
kimseye birşey belli etmediği için ve evde herhangi bir huzursuzluk olmadığı için herşey yolundaymış gibi davranarak bu durumu bir yılı aşkın devam ettiriyor....
ve o gün olan oluyor ve eşi akşam eve geldiğinde eşinin evde olmadığını görüyor nereyi ardıysa bulamıyor...işin rengi bir kaç gün sonra anlaşılıyor, kadın telefon ediyor ve iyi olduğunu onu unutmalarını başka birini sevdiğini belirterek kaçtığını izah edip kapatıyor...
adam yıklıyor...hala gözlerimin önünde adamın ağlayışları.....ve yıkılan 10 yıllık bir yuva....
ve son birşey eklemek istiyorum, bu internet ne kadar faydalı ise de zararlı tarafları da azımsanmayacak derecede fazla....
evimizde yuvamızda böyle şeylere sebebiyet verecek durumlardan, şeytanın vesvesesinden uzak duralım inşallah....
bir anlık hatanın bedeli çok ağır olabilir...rabbim hepimizin yuvasını korusun....

Kadın nefsine hakim olamadıysa internetin sucu ne? Doğru kullanıldığında internet harika birseydir. Bakın sizinle iletişim halindeyiz. Hepimiz dertleşiyoruz.....

Cocuğunu bile gözü görmeyecek kadar kör olmuş demek ki, adım gibi eminim pişman olacak ve ailesine actığı derin yara yanlarına kar kalacak.

Çok üzüldüm..Bu ve bunun gbi birçok şey oluyor internette.Evli insanlarda bunlara alet oluyor.İnsanın içinde olursa internet olmaması engel değil bunlara..Sadece bir araç.Allah kimsenin yuvasını yıkmasın.

evet internet sadece bir araç, içinde olunca internetin ne suçu var diyecek herkes,,,
ama şunu da unutmayalım ki neden teknoloji geliştikçe aldatmalar çoğaldı...
internet bir araç evet ama insan olarak hiç umulmadık bir anda cazip gelen bir reklam bir teklif buna zemin hazırlıyor...
internetin suçu değil elbet ama zemin hazırlayan da internet birazda....
rabbim bilincinde kullanmayı nasip etsin...

Kadın nefsine hakim olamadıysa internetin sucu ne? Doğru kullanıldığında internet harika birseydir. Bakın sizinle iletişim halindeyiz. Hepimiz dertleşiyoruz.....

Cocuğunu bile gözü görmeyecek kadar kör olmuş demek ki, adım gibi eminim pişman olacak ve ailesine actığı derin yara yanlarına kar kalacak.

ben interneti suçlamıyorum....sadece zemini hazırladığı için tehliklei yanlarından bahsettim...
her faydalı şeyin zararlı yanlarıda olabilir...
ben zararlı yanlarından korunmak gerektiğini belirttim, aksi halde elbette internet faydalı birşey...buna kimse itiraz etmiyor zaten...

Gerçekten adamın durumu çok üzücü allah yardımcısı olsun. Yine de interneti suçlu bulmuyorum şahsen, kadının içinde varmış

Ben kadının pişman olacağını sanmıyorum.
Çünkü bu hata olarak değerlendirebileceğim bir olay değil.
Kadının karakter bozukluğu,değişmez bence.
Ha sanal ha gerçek hayat kadının içinde varmış demek ki. Net daha kolay olduğu için o yolu seçmiş.
Yazık kalanlara... Allahım onlara yardım etsin inşallah.

İnternet içindekini uygulamasını kolaylaştırıyor okadar..Dışarda birileriyle tanışıp bişeyler yapmak belki biraz daha zor gelir ama internet gizlilik konusunda ve secenek konusunda daha geniş olduğu için insanlar rahat ve güvenli bir şekilde interneti kullanıyorlar

Şu dediğin olay 20 sene önce de olabilen bir olaydı, internet zemin hazırladı demişsin ama kadın zeminini hazırlamış bence ve interneti araç olarak kullanmış, Allah aileye sabır versin...

biri birini internette tanistigi biriyle aldatiyor
ne aldatan ve aldattigi kisi nede aldatilan suclu degil de
suclu sadece internet mi?
gazeldüstübaglara
o aldatmalar bundan 100 yillar öncede vardi
o zaman internet yoktu
baska metodlar vardi
simdi internet var
sen kafani biraz degistirmelisin bence

kadınının mayası bozuk ... netle ilgisi yok .. netten olmadı konu komşuyla kaçardı yine kaçardı . içinde varmış . eskidende aldatmalar vardı arttı deniliyor inanmıyorum . bizim bir komşu kadın kocasını başka bir komşuyla aldatmıştı . çocuktum ben . internet yaygın falanda değildi . internet bahane .insanın içinde olan birşey bu . internet bahanesi ...

Bu tür olayların net'le yakından alakası olduğunu düşünmüyorum, daha yakın zamanda eski mahallemde bir komşu eşini yan dairede ki adamla aldatmış ve yakalanmış, mayasında sorun varsa yeter

internet sadece onun evınde yok, birçok kişinin evinde var...internet işin bahanesi bence.
evli bir bayanı kabul edip, onunla 1 yıl konusan erkeğin amacı bence bellidir
kadın çok pişman olacak, ama iş işten geçmiş olacak çoktan:ssz:

Son düzenleme:
biri birini internette tanistigi biriyle aldatiyor
ne aldatan ve aldattigi kisi nede aldatilan suclu degil de
suclu sadece internet mi?
gazeldüstübaglara
o aldatmalar bundan 100 yillar öncede vardi
o zaman internet yoktu
baska metodlar vardi
simdi internet var
sen kafani biraz degistirmelisin bence

ben kafamı değil de, siz üslubunuzu değiştirseniz biraz iyi olacak...herşeyin bir söyleniş biçimi nezaketi vardır ama nedense benim konularıma ısrarla bu tarz yazmaya devam ediyorsunuz....
kaç sefer ceza aldınız ama hala aynısınız...
neyse benim uyarmama gerek yok yöneticiler sağolsunlar uyarıyor zaten sizi......
yorumlarınıza cevap yazmayacağım...

internet sadece onun evınde yok, birçok kişinin evinde var...internet işin bahanesi bence.
evli bir bayanı kabul edip, onunla 1 yıl konusan erkeğin amacı bence bellidir
kadın çok pişman olacak, ama iş işten geçmiş olacak çoktan:ssz:

konumun içeriğinde de belirttim yine söyleyim...ben interneti suçlamıyorum elbette tinetinde varmış yapmış...
ama interneti bu aldatma meselelerinde zemin hazırlayan, imkan sağlayan kısacası elin altında hazır ve kolay bulunan erişilen bir araç olması bir nebze buna sebep vermekte...
benim demek istediğim bu...onun dışında elbette hak veriyorum size, niyeti olan her halükarda yapardı....

konumun içeriğinde de belirttim yine söyleyim...ben interneti suçlamıyorum elbette tinetinde varmış yapmış...
ama interneti bu aldatma meselelerinde zemin hazırlayan, imkan sağlayan kısacası elin altında hazır ve kolay bulunan erişilen bir araç olması bir nebze buna sebep vermekte...
benim demek istediğim bu...onun dışında elbette hak veriyorum size, niyeti olan her halükarda yapardı....

aslında zemin de değil, kolaylık diyelim...
neti olmasaydı bu kadın yıne eşini aldatacaktıı zaten; çünkü yapısı müsaitmiş.
gündüzleri dışarı çıkardı, geceleri gizli gizli mesajlaşırdı, her türlü yine yapacaktı ( ben eşin 1 yıl boyunca hiçbir şey sezmemiş olmasına da şaşırdım doğrusu )
net olması ona daha da kolaylık sağlamış sadece.

aslında zemin de değil, kolaylık diyelim...
neti olmasaydı bu kadın yıne eşini aldatacaktıı zaten; çünkü yapısı müsaitmiş.
gündüzleri dışarı çıkardı, geceleri gizli gizli mesajlaşırdı, her türlü yine yapacaktı ( ben eşin 1 yıl boyunca hiçbir şey sezmemiş olmasına da şaşırdım doğrusu )
net olması ona daha da kolaylık sağlamış sadece.

eşi sabah gidip gece gelen bir işte çalışıyor... kontrol etmek gibi bir düşüncesi olup olmadığını bilemiyorum ama adam hala şokda...nasıl sezemedim diye...
belki konduramadı belki de kadın iyi rol yaptı...
allah muhafaza beddua bile etmiyorum diyor....çok zor allah korusun...

ttlım ınsan kınadıgını yasamadan ölmezmıs o yuzden kınamıyorum ...arkadasının yasadıgı bu olayda net sadece ıslerı bıraz kolaylastırmıs..yanı arkadasın nıyetı zaten bozmus net olmasa da o zaten baska turlu ıletısım araclarından yıne yapacaltır yapacagını..ben cocuga cok uzuldum..o cocuk o anneyı asla affetmeyecektır..

Back
X