Merhaba arkadaşım;
anlattıklarınıza gerçekten üzüldüm,bir yuvanın yıkılmış olması çok kötü..
İnternet aldatmanın sebebi değil tabiki de sadece en temel aracı bana göre..Niyeti bozuk olan her yerde her şekilde yapar bu kesin.
Yalnız benim anlayamadığım ne biliyor musunuz,siz de böyle düşündüğünüz halde neden çoğu yorumda sanki siz kadının hiç suçu yoktu internet yaptı herşeyi demişsiniz gibi yansıltılmış.
Tabiki bundan on bin yıl öncede aldatma vardı şimdide ama şuan istatistiksel olarakta iletişim araçlarının adlatma oranını hele hele bayanlardaki aldatma oranını yükselttiği açık.
merhaba canım...
inan en başından beri ısrarla üstüne basa basa izah etsemde bazı insanlar anlamak istediği şekilde anlayıp yorumluyor...
ben internet suçlu kadın suçsuz mu diyorum allah aşkına...neden bakış açılarını genişletmeden sadece görmek istedikleri yönü görür bazı insanlar anlamış değilim...
kadının suçlu olduğu mayasının bozuk olduğu aşikar..bunun aksini söylemiyoruz...elbette kadın suç sıralamasında ilk sırada... belki internet evinde olmasaydı da yapacaktı...ne bileyim çarşıda pazarda belki de telefonda...
ama bazı şartların zorluğunun caydırıcı özelliği vardır....örneğin ortaya çıkması kolay olan bir yöntemle biriyle sokakta tanışıp görüşmekten korkacaktı belkide...veya telefon da farkında olmadığı bi anda yakalanacaktı vs..örnekler artıtılabilir....
ama internet bu aldatma olaylarında öyle bir gereç ki, gizlilik desen en ala şekilde gizleyebilir, cezbedici tanıtım ve siteler desen zaten gözümüze sokarcasına karşımızda....
şahıs bulmak desen zaten el altında hazır tanışıp görüşmek için can atan bekleyen tonlarca insan...
geriye sadece pc nin başına oturmak kalıyor....aldatmaya zaten meyili de varsa ekmeğine yağ sürülmüş gibi bir kıvama geliyor...
hele bir de zaafı varsa, yada üç beş güzel söze kanacak bir yapıdaysa mesele amacına ulaşmış demektir....
taa en başında anlatmak istediğim bu...nedense kadının yaptığı durumdan ziyade internetin suçsuz olduğunu takılmış bazı arkadaşlar ama nekadar ısrar edilse de internet bir numaralı cezbetme özelliğine sahip ve son yıllarda binlerce yuvanın yıkılmasında rol oynamış bir araç....
bu demek değil ki ben interneti kötülüyorum asla...aynı zamanda çok faydalı bir teknoloji, her türlü ihtiyaç ve gereksinimleri karşılayan hayatımızı kolaylaştıran bir imkandır internet....
o ince çizgiyi ayıramayıp faydalı alanı değil de zararlı alanı baz alarak bu tarz aldatma olaylarına meylederek yıkılmadı mı yuvalar...
eskiden de vardı aldatmalar evet çok vardı...
ama internet peyda olalı ne kadar arttı istatistikler farkındamıyız....
boşanma davalarında aldatma sebepli olanların dökümleri alındığında hep ortaya internet çıkmıyormu...
allah aşkına bu kadar düz mantıkla yaklaşmayın derim aksini iddia edenlere...ama karar sizin tabi, herkes fikrinde özgür....