- 21 Temmuz 2015
- 221
- 177
- 33
- Konu Sahibi gonca_gulce
-
İş olanağı o kadar kısıtlı ki burda simdi bunu bırak desem tekrar iş bulabilir mi o bile belli değil..Tepki verme,siniri yatışır.Özellikle erkeğin doğru düzgün para kazanamaması çok etkiliyor onları.Sen de hamilesin zaten,bebişi de strese sokma.
Kendine uygun iş bakıyor mu eşin.Bu konuda destek olmaya çalış.Senin desteğini gördükçe de rahatlar eşin biraz.
Amin canım benim inşallah en kısa zamanda toparlariz.bebegimize tepki duymasından da korkuyorum bi yandan bu stresle..onun gelmesi de çözüm olmazsa diye..merhaba,eşin çok bunalmış belli aslında sana tepkısı yok,bunu bir dertleşme olarak farzet..
sonucta kurulu bir düzeni bozup,sonrasında da istedigin bir işi yapamamak zor bir surum..hamılesın ve senı cok ıyı anlıyorum ama elınden geldıgı kadar iş konusunda gergin oldugunda senı anlıyorum bunların hepsi gececek,düzenimizi kurunca hersey yoluna girecek diye telkinde bulun ve bebegımızı kucagımıza almamıza bu kadar az kalmışken ona odaklanmaya calışalım de..
ınsallah en kısa zamanda düzeninizi kurarsınız
hemen de çocuk yapmalı miydik
Havalimanında yer hizmetleri firmasında çalışıyordu..Oraya gelmeden önce eşiniz ne iş yapıyordu ?
Askerliği aradan çıksın diye kredi çektik onu da oduyoruz bi yandan..Aslında bu konuda haklı sanki. Ben de eşimin askerliği var, sırf o askerdeyken bebekle maddi olarak zor duruma düşmemek için çocuğu 3 sene erteledim.
Agir geldi ona şartlar ben de farkindayim.ki isten kaçan bi yapısı yok haksızlığa tahammül edemiyor daha ziyade..Canım sen ondan daha fazla kazanıyorsun daha rahat bir mesleğe sahipsin o tam tersi. Bazı erkekler bunlardan gocunur. Yeni bir şehirdesiniz alışma sürecindesiniz ayrıca bebek geliyor sorumluluk artıyor. Eşin panikledi bebeğe ve yeni şehre alışmak zor gelmiş olabilir, kendini de biraz eksik hissediyor olabilir senin karşında.
Üstüne gitme bence akışa bırak böyle devam ederse sorun olarak kabul edebilirsin. Belki alışacak işine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?