Bu iş bizim huzurumuzu bozdu..

Eşinin memleketine giden yeni gelinlerin yaptığıyla aynı şey belki bir erkek olarak daha zor bilemiyorum.
Acaba kendine bir iş yeri acamazmıydı ? Henüz yeni evlisiniz sen doguracaksın cocugunuza kım bakacak , bilemiyorum Allah kolaylık versin

Öncelikle doğuma az kalmış sakinnnnn olun

Esasen adam çok bunalmış

O nasıl adam diyenleri boş verin

Ben iş yerimden çıkarıldım ve evde çocuk baktım

Bu süreçte her şeye lanet ettim acayip dertli olduım zira düzenim bozuldu

Sizin durumda tayin olunca mecburen gelmiş ve bundan da ister istemez işinizi ve sizi sorumlu tutuyor

Geçecek alışacak bir süre nötr olun iyi de davranmayın yani aman paşam modu da iyi değil zira bana acıyor beni kandırıyor der

Bir de yani küçük ilçede iş daha rahat bulunmaz mı sizin iş çevrenizden falan masa başı tabii eğitiminin alanını bilmiyorum da

Sağlıklı doğumlar

Affınıza sığınarak bir sorum olacak, eş özel sektörde olsa bile eş durumundan onun olduğu şehre geri dönülemiyor mu?
Yani 1 yıl civarı çalışıp(Hamilelik durumu olduğu için belki daha da az,doğum izni filan da girecek araya) tekrar aynı şehre dönemezmiydiniz? Böylece eşin de işinden ayrılmazdı.Belli ki iş imkanı kısıtlı olan bir ildesiniz,eşinin bir suçu yok

Yukarı yorumdaki arkadaşa aynen katılmakla birlikte ben de altını çizmek istedim:
İşinde stres yaşayabilir, zoruna da gidebilir, ama bunun hıncını hamile eşinden çıkaramaz.
Evlenmeseydim, çocuk için de erkendi zaten vs... Ne biçim laflar bunlar? Bunlar kendisine bir şey kazandırmadığı gibi sizi de incitebilecek laflar.

Ev içinde pek yüz vermeyin, soru sorarsa kısa cevap verin,sohbette pek bulunmayın. Neden böylesin diye sorsun. Biraz naza çekip, anlatın kırıldığınız noktaları ve rica edin, en azından siz doğum yapıp, dinlenme sürenizi tamamlayana kadar, işe dair sinirini kapının dışında bırakarak eve girsin.

Yok kuzum b kadro.muhafaza memuruyum ben.nobetli fln çalıştığımız için ek odemelerimiz var.izindeyken o ödemeler olamayacağı için gelirim düşecek zaten..o yüzden sikintidayiz su ara..
anladım canım
Allah yardımcınız olsun her evlilik dönem dönem sıkıntılı günler aylar hatta yıllar geçirebiliyor maalesef, sizinki günleri aşma inşallah,
sıkma canını hamilelerin duası kabul olur
Bebeğiniz bereketi ve huzuru ile gelir inş.
eşine destek olmaya çalış ama fazla abarttığında da tepki koymalı bence

Yo ben asla onu suclamiyorum zaten aksine kendimi sorumlu tutuyorum.rotasyona tabi çalıştığım için tayin durumları biraz karışıklık canım benim isimde..

deniz kenarı bir yerdeyseniz,turizm imkanları çoktur.şimdiki işinden epeyce fazlasını kazanır hem de..nedne düşünmüyor?

kadın evlenince ailesini, şehrini, işini bırakır, çok farklı bir dünyaya adım atar, bir de varsa kv kp görümce vs sülalenin kahrını çeker, alışması tavsiye edilir. sıkıntı çeken erkek olunca ah tüh vah mı?
kocası alışacak. başka çözümü yoksa katlanacak. evlilik zoru görünce isyan mıdır, hamile kadına, doğmamış çocuğa kabahat bulmak mıdır?
kocasının yaptığı çok büyük terbiyesizlik bence.
sonuçta taşınırken her türlü ihtimali düşünmüştür, karısı onu zorla mı götürdü, işyerinde eziyet eden karısı mı?
katlansın 3-5 sene ne olur yani.

Yo ben asla onu suclamiyorum zaten aksine kendimi sorumlu tutuyorum.rotasyona tabi çalıştığım için tayin durumları biraz karışıklık canım benim isimde..
canım senin ve bebeğinin hiçbir suçu yok. kocan rahatı bozulduğu için gücü yettiğini suçluyor. siz taşınırken bol maaş rahat iş mi vaat ettin, işini çekilmez kılan sen misin?
hiç geri adım atma ve hatalı olduğunu söyle. en ufak zorlukta isyan ederse sen ona nasıl güveneceksin ki?

bu arada geri dönüşü olmayan şeyler için - niye hemen evlendin, çocuk yaptın vs- hesap sorar gibi yorumlar çok gıcık ediyor, üstelik lüzumsuz.

Eşinizin mesleği nedir? KOBİler destek veriyorlar, mesleği ile ilgili tecrübesi varsa KOBİ desteği gibi bir destek alıp kendi işini kurabilir. Her başlangıç zor olacaktır ama deneyebilirsiniz.

Not: Havalimanında çalışıyor demişsiniz. Bulunduğunuz ilde havaalanına başvuramaz mı?

Son düzenleme:

ilçedelermiş
havalimanı yok ki ilçede.

yoo. kimse kimse için asgari ücretle eziyet çekmek zorunda değil. yazdığım cevapta da belirttiğim gibi benim evime yeni evliyken k.peder k.valide gelse kalsa ben cinnet geçiririm- yazmışım zaten kadın olarak ben de katlanmam, erkeğin katlanmasını da beklemiyorum.
3-5 sene uzun süreler. artık kimsenin ömründe böyle süreler bişeylere katlanmak pek mümkün şeyler değil.

adam da katlanamıyor ki laf ediyor. katlansa etmez. eminim o da eşini ve doğmamış çocuğunu üzmek kırmak istemiyordur. ama katlanamıyor işte.
biz böyle insanlarız artık. cep telefonumuzun şarjı bitse de şarjsiz kalsak. internetimiz olmasa. istediğimiz yere gidemesek vs. sinirlerimiz bozuluyor. anne-babalarımız zmanındaki gibi katlansın 3-5 sene yok bizim hayatlarımızda maalesef.
herkes için geçerli.
ki ben çoook sabırlı bir insanımdır. işim inanılmaz sabır isteyen bir iş. ilişkilerimde de çok sabırlıyımdır düşün ki tüm arkadaşlarım hayret eder, peygamber sabrı var sende derler bana. buna rağman haddimi sınırımı bilip katlamam diyorum. erkekleri de düşünüyorum kolay kolay bir erkek evde figüran durumunda olmaya katlanamaz.

insan her zaman zorlanabilir. tek başına olsa katlanmak zorunda değil. evli, eş ve baba artık, sorumluluklarından kaçamaz. 3-5 sene bir şey değil ki.

Hepinize gorusleriniz için çok çok teşekkür ederim kızlar.eşim iki gündür biraz daha iyi yani hala sabah gidip aksam geliyor,saçma sapan şeyler yaşanıyor iş yerinde ama bana karşı bi tavrı yok artık. O gün de çok sinirli olduğunu söylediği şeylerin istemeden ağzından çıktığını da söyledi dün konuşurken..
İş gerçekten ağır elleri kolları morluk içinde şişlikler var bildiğiniz hamallık ama idare etmek zorundayım dedi dün. Kafam rahat olsa iş koymayacak da insanlar çok yoruyor dedi.benim de iş yerinde sıkıntılarım olduğu için insanların tavırlarının ne kadar yiprattigini anlıyorum zaten..
Biraz disimizi sikarsak her şey yoluna girecek sanırım zamanla..tekrar teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…