- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
tabiki var ama bazi yerler 700-800 tl ye calistiriyor ya burasi oyle yapar mi diye korkuyorum ama ozel sonucta yapamaz degil miİhtiyacim varsa basvururum.
Yok asgari ücretten az vermez. Buyük bir şirket bakkal dükkanı gibi değil..tabiki var ama bazi yerler 700-800 tl ye calistiriyor ya burasi oyle yapar mi diye korkuyorum ama ozel sonucta yapamaz degil mi
insallah olurBaşvur bakalım hayırlısı olsun
Yok asgari ücretten az vermez. Buyük bir şirket bakkal dükkanı gibi değil..
canim cogu sirkette deneme ayi diyip sigorta bile yapmayip bu ucreti veriyor ama kargo bilemedim insallah hakli cikarsinYok asgari ücretten az vermez. Buyük bir şirket bakkal dükkanı gibi değil..
Agi+yol icinde1100 tl veriyor.ikramiyede varmisSevgili kk hatunlarim oncelikle iyi aksamlar kisa bir sure once issiz kaldim ve acil is bulmam gerek surat kargonun bir ilani var büro memuru olarak acmislar ilani
SÜRAT KARGO BÜNYESİNDE
GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAY - BAYAN
GENÇ DİNAMİK , İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ
BİLGİ İŞLEM SORUMLULARI ALINACAKTIR.
KİŞİLERİN İYİ DERECEDE BİLGİSAYAR
KULLANMASINI BİLEN, KLAVYE KULLANIMI
KONUSUNDA HIZLI VE PRATİK OLMASI
İSTENİLMEKTEDİR.
yazmislar ve yas araligi 20-35 verilmis.
maasi konusunda arastirdim ama sonuc yok fikri olan bilen duyan var mi bu yoklukta kis ayinda sizce bu is yapilir mi siz olsaniz basvurur musunuz
eger boyleyse bu kisi gecirmek icin dayanilabilinir bir is demektir ozellikle saatleri belli olmasi guzelmis tesekkur ederimarkadaşımın ablası çalışıyodu. Asgari ücretle çalışıyodu öyle çok geç saatlere kadar çalışma mesai gibi durumlarıda hiç olmuyodu düzenliydi açılış kapanış saatleri. Rahat bi iş hatta bana kalırsa.
az once yine nette okudum sanirim yemek ucreti de veriliormusAgi
Agi+yol icinde1100 tl veriyor.ikramiyede varmis
hahah evet dikkat ettimde dogru is ilani gibiIs ilani gibi olmus konu :) girip bakanlar olmustur hatta ilana. Basvuruda bulunun en dogru cevaplari is gorusmesinde alirsiniz.
Olur mu canim herkes is gorusmesinde ogrenmek istiyo bunu sonucta neyin karsiliginda hizmet verecegini ogrenmek en dogal hakkin. Bundan cekinirsen is hayatinda da zorlanirsin. Hic cekinme neyi merak ediyosan sor, hatta madem boyle cekincen var bunu asmak icin bile olsa is gorusmesine git derim.hahah evet dikkat ettimde dogru is ilani gibiya ben is gorusmesinde cekinirim ucret soramam ki
canim cogu sirkette deneme ayi diyip sigorta bile yapmayip bu ucreti veriyor ama kargo bilemedim insallah hakli cikarsin
Nasıl ispatlanacak?Sana deneme süresince sigorta yapmazlarsa, şikayet ettiğin takdirde 3 ya da 5 aylıktı sanırım sallamıyım, asgari ücret bedelinde tazminat ödüyor. O tarz şeyleri göz ardı etmeyin kullanın haklarınızı.
daha onceki ia gorusmelerinde maas beklentisi sorulunca bile affaliyordum ben nasil bir tarzda soabilirim ?Olur mu canim herkes is gorusmesinde ogrenmek istiyo bunu sonucta neyin karsiliginda hizmet verecegini ogrenmek en dogal hakkin. Bundan cekinirsen is hayatinda da zorlanirsin. Hic cekinme neyi merak ediyosan sor, hatta madem boyle cekincen var bunu asmak icin bile olsa is gorusmesine git derim.
bunu aklimda bulunduracagim cok tesekkur ederimSana deneme süresince sigorta yapmazlarsa, şikayet ettiğin takdirde 3 ya da 5 aylıktı sanırım sallamıyım, asgari ücret bedelinde tazminat ödüyor. O tarz şeyleri göz ardı etmeyin kullanın haklarınızı.
hali hazirda calisirken sikayet etsem succustu yapabilirler gibi geldi banaNasıl ispatlanacak?
Aaa bak gece olunca beyin duruyor bendehali hazirda calisirken sikayet etsem succustu yapabilirler gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?