Bu is hakkinda bilgisi olan var mi ?

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
33
Sevgili kk hatunlarim oncelikle iyi aksamlar kisa bir sure once issiz kaldim ve acil is bulmam gerek surat kargonun bir ilani var büro memuru olarak acmislar ilani

SÜRAT KARGO BÜNYESİNDE
GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAY - BAYAN
GENÇ DİNAMİK , İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ
BİLGİ İŞLEM SORUMLULARI ALINACAKTIR.
KİŞİLERİN İYİ DERECEDE BİLGİSAYAR
KULLANMASINI BİLEN, KLAVYE KULLANIMI
KONUSUNDA HIZLI VE PRATİK OLMASI
İSTENİLMEKTEDİR.

yazmislar ve yas araligi 20-35 verilmis.
maasi konusunda arastirdim ama sonuc yok fikri olan bilen duyan var mi bu yoklukta kis ayinda sizce bu is yapilir mi siz olsaniz basvurur musunuz

arkadaşımın ablası çalışıyodu. Asgari ücretle çalışıyodu öyle çok geç saatlere kadar çalışma mesai gibi durumlarıda hiç olmuyodu düzenliydi açılış kapanış saatleri. Rahat bi iş hatta bana kalırsa.

Agi
Agi+yol icinde1100 tl veriyor.ikramiyede varmis

eger boyleyse bu kisi gecirmek icin dayanilabilinir bir is demektir ozellikle saatleri belli olmasi guzelmis tesekkur ederim

hahah evet dikkat ettimde dogru is ilani gibi ya ben is gorusmesinde cekinirim ucret soramam ki
Olur mu canim herkes is gorusmesinde ogrenmek istiyo bunu sonucta neyin karsiliginda hizmet verecegini ogrenmek en dogal hakkin. Bundan cekinirsen is hayatinda da zorlanirsin. Hic cekinme neyi merak ediyosan sor, hatta madem boyle cekincen var bunu asmak icin bile olsa is gorusmesine git derim.

canim cogu sirkette deneme ayi diyip sigorta bile yapmayip bu ucreti veriyor ama kargo bilemedim insallah hakli cikarsin

Sana deneme süresince sigorta yapmazlarsa, şikayet ettiğin takdirde 3 ya da 5 aylıktı sanırım sallamıyım, asgari ücret bedelinde tazminat ödüyor. O tarz şeyleri göz ardı etmeyin kullanın haklarınızı.

daha onceki ia gorusmelerinde maas beklentisi sorulunca bile affaliyordum ben nasil bir tarzda soabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…