- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
Sizin belirlediginiz ucreti ogrenebilir miyim? Gibi..daha onceki ia gorusmelerinde maas beklentisi sorulunca bile affaliyordum ben nasil bir tarzda soabilirim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin belirlediginiz ucreti ogrenebilir miyim? Gibi..daha onceki ia gorusmelerinde maas beklentisi sorulunca bile affaliyordum ben nasil bir tarzda soabilirim ?
cok tesekkur ederimSizin belirlediginiz ucreti ogrenebilir miyim? Gibi..
estagfurullah canim basiniza belki hic gelmedigi icin olabilirAaa bak gece olunca beyin duruyor bendemantıklı ya
insallah biraz daha iyidir sartlarTahminim asgari ücret + cumartesi. Kargo firmalarında şartlar mükemmel değil maalesef. Yemek için 7 TL ticket veren de var.
Ama görüşmeye gitmeden bilemezsin, bir dene ne kaybedersin.
Allah gönlüne göre versin..
Nasıl ispatlanacak?
asgari ücretin altında çalıştırılamaz yok öyle bir dünya 1500 ünde altında çalışma zaten asgari 1300 oldutabiki var ama bazi yerler 700-800 tl ye calistiriyor ya burasi oyle yapar mi diye korkuyorum ama ozel sonucta yapamaz degil mi
deneme süresi içinde de olsa ilk günden itibaren sigortanı yapmak zorundalarcanim cogu sirkette deneme ayi diyip sigorta bile yapmayip bu ucreti veriyor ama kargo bilemedim insallah hakli cikarsin
canim 1500 talep edecek durumda degilim yilbasindan sonra calismam gerek ;(asgari ücretin altında çalıştırılamaz yok öyle bir dünya 1500 ünde altında çalışma zaten asgari 1300 oldu
Asgari ücret vereceklerini düşünüyorum.Sevgili kk hatunlarim oncelikle iyi aksamlar kisa bir sure once issiz kaldim ve acil is bulmam gerek surat kargonun bir ilani var büro memuru olarak acmislar ilani
SÜRAT KARGO BÜNYESİNDE
GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAY - BAYAN
GENÇ DİNAMİK , İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ
BİLGİ İŞLEM SORUMLULARI ALINACAKTIR.
KİŞİLERİN İYİ DERECEDE BİLGİSAYAR
KULLANMASINI BİLEN, KLAVYE KULLANIMI
KONUSUNDA HIZLI VE PRATİK OLMASI
İSTENİLMEKTEDİR.
yazmislar ve yas araligi 20-35 verilmis.
maasi konusunda arastirdim ama sonuc yok fikri olan bilen duyan var mi bu yoklukta kis ayinda sizce bu is yapilir mi siz olsaniz basvurur musunuz
normalde 1100 veriyorlarmış ama asgari ücret 1300 oluyor zaten bunun altında çalışamazsın :)canim 1500 talep edecek durumda degilim yilbasindan sonra calismam gerek ;(
asgari ücretin altında çalıştırılamaz yok öyle bir dünya 1500 ünde altında çalışma zaten asgari 1300 oldu
Aaa çok iyiymiş vallahi. Peki sigorta yapılmayacağını bile bile başlaması rıza oluyor ya, o zaman nolucak? Ben çalışmıyorum ama aklımda olsun iş arıyorum çünküİş hukukunda bunun kanunu var şimdi sallarım şurdan derim yalan olur:) ama iş sözleşmesinde maksimum 2 ay olmak üzere deneme süresi yıllık izinler içinde, sigorta primleri içinde geçerli. Eğer sizin ilgilendiğiniz bi durumsa bulup yazabilirim ama
Aaa çok iyiymiş vallahi. Peki sigorta yapılmayacağını bile bile başlaması rıza oluyor ya, o zaman nolucak? Ben çalışmıyorum ama aklımda olsun iş arıyorum çünkü
Asgari ucret alirsin bin tl arti yemek yol belki. Ihtiyacin varsa gorus. Gorusmekten zarar cikmaz hem piyasayi ogrenirsin fikrin olurSevgili kk hatunlarim oncelikle iyi aksamlar kisa bir sure once issiz kaldim ve acil is bulmam gerek surat kargonun bir ilani var büro memuru olarak acmislar ilani
SÜRAT KARGO BÜNYESİNDE
GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAY - BAYAN
GENÇ DİNAMİK , İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ
BİLGİ İŞLEM SORUMLULARI ALINACAKTIR.
KİŞİLERİN İYİ DERECEDE BİLGİSAYAR
KULLANMASINI BİLEN, KLAVYE KULLANIMI
KONUSUNDA HIZLI VE PRATİK OLMASI
İSTENİLMEKTEDİR.
yazmislar ve yas araligi 20-35 verilmis.
maasi konusunda arastirdim ama sonuc yok fikri olan bilen duyan var mi bu yoklukta kis ayinda sizce bu is yapilir mi siz olsaniz basvurur musunuz
onaylandı yıl başından sonra ocak maaşları öyle olacakoldu mu nasıl ne zaman![]()