- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 964
- 73
Benim anlatmak istediğim şey şimdi sizler bu kız kendi ailesiyle aynı düşüncelere sahip biriyle evlenirse mutlu olacak sonucuna nasıl vardınız ? İki şekilde de kimse bilemezki mutlu olup olmayacağınıKimse için değmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim anlatmak istediğim şey şimdi sizler bu kız kendi ailesiyle aynı düşüncelere sahip biriyle evlenirse mutlu olacak sonucuna nasıl vardınız ? İki şekilde de kimse bilemezki mutlu olup olmayacağınıKimse için değmez
Benim sadece mutsuzluk iddiam var.Benim anlatmak istediğim şey şimdi sizler bu kız kendi ailesiyle aynı düşüncelere sahip biriyle evlenirse mutlu olacak sonucuna nasıl vardınız ? İki şekilde de kimse bilemezki mutlu olup olmayacağını
Bende belirsiz diyorum yani mutlu da olabilir mutsuz da olabilir (eşi ailesine uygun olsa da olmasada)Benim sadece mutsuzluk iddiam var.
Canım benim yorumunu okurkn senin adına o kadar sevindim ve duygulandım ki, yolun hep açık olsun.. Aslında benim babam bana kıyamaz, o tarafı sevmese haz etmese bile hani sevgilim de babamın görüşünde birisi, ben ona ısınacağına eminim fakat sorun karşı taraf, sevgilimin babası asla kabul etmeyeceğini söylüuor sorun bu, yoksa babamla sevgilim iyi anlaşır zaten..ve zaten ailemden gizliyorum ve vicdan azabı duyuyorum
ayrılmadan önce biliyorlardı ve ayrıldım diye biliyorlar barıştığımı bilmiyorlar demek söylememek en iyisi.. b,i nebze içim rahatladı :)
zit kutuplar birbirini cekiyor:)Merhaba herkese iyi akşamlar.Derdimi paylaşacağım yakın arkadaşım olmadığı için sizden fikir almak ve içimi dökmek istiyorum.
Henüz 2 senelik bir ilişkim var. Ben şu an üni okuyorum, mezun olmama 4 sene var nereden baksanız.Yani bu süre içinde evlenme gibi bir düşüncem asla yok, erkek arkadaşım benden 3 yaş büyük çalışıyor, onun okulu bitti. Her neyse, erkek arkadaşım açık görüşlü bir insan. Ben ve ailem de öyleyizdir.
Bu sene erkek arkadaşımın babası onu kapalı bir kızla evlendirmek istedi, sevgilim istemediğini ve benle görüştüğünü söylemiş, fakat adam daha beni tanımadan o kızdan ayrılmazsan beni yok say, ben kendi memleketimden gelin alıcam, ben kapalı olmayan kızı almam, uzaktan gelin alamam gibi daha ağır bir sürü şey söyledi. Benim kapanmak gibi bir düşüncem asla ve asla yok. Ben de bu lafları yutamadım ve ayrıldım. 4 ay ayrı kaldıktan sonra sevgilim benle barışmak istediğini söyledi. Buluştuk konuştuk bana dedi ki, ben onun istediği kişiyle evlensem de mutlu olamam, daha seneler var zaten o zamana kadar ikna olur olmazsa da ben seni dayımla bile istemeye gelirim. Ve ben de sevdiğim için barıştım.
Ve şimdi gelelim kendi aileme, benim babamda (tabii bu da doğru değil) sevgilimin babasının türündeki insanlardan nefret ediyor, televizyonda görse küfür ediyor. Erkek arkadaşımın babası imam. Bababmsa çok ters görüşlere sahip biri. Şimdi bu iş olur mu? Bu iki taraf nasıl yanyana gelecek? Ben ne yapacağım?offf
görüşlerinize ihtiyacım var
Hocam sizi önceki konunuzdan da hatırlıyorum.Sizi kimse gerçekten sevmemis gerçekten sevseydi hanımefendinin ne demek istediğini çok iyi anlardiniz:)
Anadoluluyuz hepimiz yabanci degiliz ki garipsenmesi tuhaf karşılanması tuhaf değil mi herkes istediği gibi yasayabilir sonuç olarak
Çünkü benim de mesleğim aynı olduğu için dikkatimi cekmisti daha önce. Özel okullar da diğer okullarla aynı kıskanılacak bir şeyi yok sadece daha az kazaniliyordur o kadar. Ben sizi de vurmadim. O kadar karışılmaya gelemem diyince hiç sevilmemissiniz siz diyen sizsiniz.Basta vuran da siz. Bu kadar yazıyorum çünkü işine giyimine karismakla, çok kıskanılmakla sevgi olmuyor. Siz öğretmensiniz ve hakkınızı savunun diyeGeçmişte açılacan konularla vurmak ta guzel sey ataniyorum ben Şubat'ta inşallah ayrıca evet o görüşüde destekliyorum maddi durum iyiyse eşim ozelde çalışmami istemiyorsa calismam