Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba arkadaşlar ;
Eşimle 1,5 yıldır evliyim. 21 yaşındayım. 22 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse bir kızım olucak.Eşimle benim isim konusunda bazı fikirlerimiz vardı. Eşimin Babannesi ve kayınvalidemle bugün oturuyoduk. Eşimin babaannesi durup dururken ' Bebeğin ismini sen mi koyacaksın yoksa ben mi dedi .' Tabi ben şaşırıp bi cevap veremedim.Kayınvalidem ise Babaannen bebeğin ismini Medine koymak istiyomuş dedi. Eşimin aile büyükleri, kayınpederim ve kayınvaliden 1 ay önce hacdan geldiler. Babaannemin aklına o sırada gelmiş o isim Kayınvalidem o şekilde söyledi.
Tamam . Çok güzel isim ama nası söyliyim O ismin sorumluluğu çok fazla ismin günahı anne ve babaya ait ne yapmam gerekiyo bana bu konu hakkında fikir verebilir misiniz ?
Düşünceleriniz benim için çok değerli![]()
çift isim diyorum başkada bişey demiyorummmmmmmmm.....
böyle bir dayatma yapılmaya çalışıldığı ve isim koyma önceliğinin anne ve babaya ait olduğunu kabul edemeyecek kadar düşüncesizce davranıldığı için koyacağım varsa da koymam inadına,en sinir olduğum olaylardan biri şu bebeğe isim koyma işine karışılmasıdır,rahat bırakın yaaa,annesi babası ne istiyosa onu koysunlar yavrularına,hatta bu konuda ilk söz annenindir,bir anne evladını 9 ay karnında,bir ömür yüreğinde taşır,gerisii hikayeee...
sorun bakalım babanneye,o mu emzirecekmiş bebeğinizi,ya da geceleri o mu uykusundan feragat nedip bakacakmış,ateşlendiğinde hasta olduğunda o mu bekleyecekmiş başında,yüreği sizinki gibi sızlayıp,içi sizinki gibi yanacakmıymış...
off sinirlendim gene![]()
benim kayınvaldemin ismi ''döndü''
eltim kaynım ve benim eşimin olduğu bir ortamda aynen şöyle demişti:''bakın şimdiden söylüyorum,eğer kızınız olursa benim adımı vereni evlatlıkta redderim''
ismini hiç sevmezde: )
kaynımla eşim atıldı hemen:''yalvarsanda koymayız zaten'' : ))
komik bir konuşmaydı,paylaşmak istedim: )
Keşke o fikrini söylemeden önce sessiz kalmayıp çok güzel ve içimize sinen bir isim seçtik, süpriz olsun sizlere diye söylemiyoruz deseydin.
Sen sessiz kalınca doğal olarak düşüncesini söylemiş.
neden karışıolar ki şu büyükler isim konusuna anlamıorum!
eşinle ortak bi karar verir o ismi koyarsınız bnce muhabbetini açma sen onlar bdaha söylerse gülümseyerek kızımızın ismini babasıyla brlikte seçtik kararımız net öneriniz için teşekkr ederm der konuyu kapatrsın![]()